Recep İvedik 4

Son güncelleme: 18.02.2010 19:44
  • noimage

    Recep İvedik serisinin dördüncüsü için start verildi

    Recep, hayranlarından gelen "Yüksek bütçeli film isteriz" beklentilerine de kulak verdi. İvedik yeni filminde yaşadığı mahalleden çıkıp yurtdışına seyahat bile edecek!

    Recep'e biraz para harcatın!

    'Recep İvedik 3' filminin ardından başlayan, "O kadar para kazanıyorlar ama filme hiç para harcamıyorlar. Bu kahraman, pahalı prodüksiyonu hak ediyor" çağrılarına kahramanın yaratıcısı Şahan Gökbakar ve yapımcısı Faruk Aksoy kayıtsız kalmadı.

    Filmin üçüncü verisyonunun da mütevazı bir bütçeyle çekilmiş olmasından sıkılan izleyici artık 'Recep İvedik'e bütçe ayrılması gerektiğinde ısrar edince, filmin yaratıcıları bu talebi gündemlerine aldı.

    12 Şubat'ta vizyona giren ve üç günde tüm zamanların izlenme rekorunu kırarak 1 milyon 153 bin 71 gişe yapan 'Recep İvedik 3'ün başarısının tadını çıkaran Aksoy Film ve Özen Film, serinin dördüncü filmi için sürprizler düşünmeye başladılar bile.

    Şimdi sinema kulislerinde en çok, 'Recep İvedik'in dördüncü versiyonunda karakterin yurtdışına çıkacağı ve orada maceralarına devam edeceği konuşuluyor.

    İzleyicinin internette yaptığı yorumlar:

    "Şahan'ın bir sonraki filmlere biraz daha para harcamasını diliyorum. Mesela, çıkar Recep'i yollara. Avrupa'ya Amerika'ya götür... Biraz daha para harca Şahan. Zaten yedi sülalene yetecek kadar para kazandın!" "Son filmde yine güldük ama ortada hikaye yok. Maddi standartı çok düşük. Şu, halk kahramanına biraz para harcayın. Eleştirmenler hiç değilse prodüksiyon için 'güçlü' desin."



    KAYNAK
#18.02.2010 11:22 0 0 0
  • sevmedim
#18.02.2010 17:45 0 0 0
  • duymuştum çıkacağınıda benim bildiğim senaryo bulunca başlıyacakmış :)
#18.02.2010 18:32 0 0 0
  • artık baydı gerçekten.bu sefer hastalık mı bulacak kendinde...
#18.02.2010 19:12 0 0 0
  • Bu Filmi İzleyenler Ne Buluyor Acaba ?

    O Kadar Güzel Yapımlar Varken Bu Filme Gidiyorlar Ne 1.cisini Nede 3.cüsünü İzlemedim İzlememde..

    Özellikle Çocukların İzlemesine Karşıyım Anne Baba'da Bilinçsiz Çocuğu Bunun Gibi Saçma Sapan Konusu Belli Olmayan "Gaz" Olayına Bile Gülebilen Bir Filme Götürüyorlar Pes Doğrusu..

    Çocuklar Dilinde "Konuşma Lan" Ne Demek Bu Ya Hadi Sizi Geçtik Çocuğunuza Böyle Bir Filmi Nasıl Uygun Görüyorsunuz ? Bide Neye Güldüğünüzü Anlasam Benim Gibi Düşünenlerde Anlasa Çok İyi Olcak..

    Ve Film İzlenme Rekoru Kırıyor Bilinçsiz Toplum Bilinçsiz Aileler..
#18.02.2010 19:44 0 0 0