Teleset Como Romantizmini Evlere Taşıyor

Son güncelleme: 28.02.2010 20:00
  • Teleset Como Romantizmini Evlere Taşıyor - Yatak Odası Modelleri - Teleset Como

    Elli yılı aşkın üretim geleneğini çağdaş ev yaşamına kazandırdığı yenilikçi tasarımlarıyla her geçen gün ileriye taşıyan Teleset, koleksiyonlarında yaptığı değişikliklerle yaşama yeni güzellikler katıyor. Teleset'in 2010 yılı için özel olarak geliştirdiği "Como" yatak odası takımı, bu yenilikler arasında göze çarpanlardan...

    noimage

    "Como" modeli, İtalya'nın doğa cenneti Como Gölü'nün eşsiz tabiatını ve romantizmini evlere taşıyor. "Morland Meşe" rengi ve dokusuyla doğal ahşap havasındaki Como, sade şıklıktan hoşlananlara minimalist bir yatak odası takımı sunuyor. Model ayrıca, dolap içi yerleşimleriyle ve ölçüleriyle ergonomik özelliğe sahip.

    Teleset hakkında

    Teleset, masif ahşap mobilya üretimi alanında faaliyet göstermek üzere 1959 yılında kuruldu. Sektördeki bu tecrübesini, son 20 yıldır modüler mobilya üretiminde yoğunlaştırdı. Ülkemizin bu köklü, öncü kuruluşu, en son teknolojiye sahip tesislerinde modern, fonksiyonel, şık, sağlam, minimalist ve konforlu ürünlere imzasını atıyor. Teleset, bu özgün ürünlerini, işlevselliği ön plana çıkararak rahatlık ve zarafetle bütünleştiriyor.

    Teleset'in "Her Oda Son Moda" sloganıyla satışa sunduğu geniş ürün yelpazesinde yatak odaları, yemek odaları, çocuk ve genç odası grupları, oturma grupları, duvar üniteleri, ayakkabılıklar, portmantolar, çalışma masaları ve kitaplıklar bulunuyor. Bu özel ve seçkin ürünler, tüketicilerin mobilya konusundaki tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor; müşteri memnuniyetini ön planda tutan Teleset'e olan tüketici güvenini zirveye taşıyor.
#28.02.2010 20:00 0 0 0