İşte gönderilecek oyuncular

Son güncelleme: 11.03.2010 16:47
  • İşte gönderileceGelecek sezon şampıyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen Trabzon 5 oyuncusunu göndericek.10 Mart 2010 Çarşamba 09:59
    Trabzonspor, kaleci Sylva ve Song'un yanı sıra kiradaki Tjikuzu, Brüls, Papy ve İsaac'i yollayıp kontenjan açacak

    Planlar yapıldı

    Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak için kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, gönderilecek yabancıları belirledi. Kaleci Tony Sylva ve Rigobert Song ile yola devam etmeme kararı alan bordo-mavili yönetimin, başka kulüplerde kiralık oynayan Tjikuzu, Brüls, Faty Papy ve İsaac Promise'yi de gönderip 2 kişilik yabancı kontenjanı açmayı planladığı dile getirildi.

    Yerliler kiraya

    Hrvoje Cale'yi teklif gelmesi halinde göndermeyi düşünen bordo-mavili yönetim, yerli oyuncular konusunda teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği raporu bekliyor. Yattara'nın sakatlık sonrası durumunu göz önüne alıp bir transfer politikası oluşturacak olan Karadeniz ekibinin, yerlilerden Barış Memiş, Zafer ve Murat Tosun'u en kötü ihtimalle başka kulüplere kiralayacağı öğrenildi.
#10.03.2010 13:03 0 0 0
  • Barış memiş bu genç yaşta çaılışıp çabalayıp takıma giremiyosa
    o onun ayıbıdır cale ve gabriçde gönderilmeli
    yattara bu saaten sonra dikiş tutmaz onunda bileti kesilmeli
    Kolobiyadan alınan golcüde bu takımın golcüsü olamaz
#11.03.2010 14:16 0 0 0
  • ben kolombiyalıdan çok ümitli idim ama adaptasyonu biraz sorunlu olacak gibi aslında çok genç bir oyuncu adepte edip verim alabilirsek uzunca bir süre ts nin işine yarayacaktır. biraz daha zaman vermekte fayda olabilir şenol hocaya güvenim tam iyi olduğu müddetçe kazanmaya çalışacaktır.
#11.03.2010 16:47 0 0 0