Saray Usulü Loğusa Şerbeti

Son güncelleme: 07.07.2008 12:56
  • noimage

    Malzemeler:
    1 adet loğusa şekeri,
    400 ml su,
    12 adet tane karanfil,
    3 adet kırılmış tarçın kabuğu,
    1.5 çay kaşığı kıyılmış zencefil,
    8 adet tane karabiber,
    1 tatlı kaşığı file badem.
    Hazırlama:
    Loğusa şekeri, kıyılmış zencefil, tane karanfil ve tarçın kabuğunu, derince bir kap içinde suyla kaynatın. 15 dakika hafif ateşte pişirmeye devam edin. Süzülen karışımı, üzerine file badem serperek tarçın kabuğu dekoruyla servis edin.
#15.01.2006 00:15 0 0 0
  • Ellerine saglik dell paylasimin icin cok tesekkurler
#15.01.2006 09:11 0 0 0
  • teşekkürler
#15.01.2006 13:35 0 0 0
  • ellerine, emeğine sağlık.

    noimage
#13.02.2006 17:50 0 0 0
  • deneyelim ve tadına bakalım, paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#19.02.2006 00:10 0 0 0
  • teşekkür ederim ellerine sağlık
#05.03.2006 18:15 0 0 0
  • teşerkkür ederimmm
#30.06.2008 12:39 0 0 0
  • paylaşım için tşklr
#07.07.2008 12:56 0 0 0