Şapkat

Son güncelleme: 03.07.2006 13:03
  • MALZEMELER:

    Yarım kg. Ispanak
    Yarım kg. Mısır Unu
    1 Su Bardağı Sıvı Yağ
    1 Adet Soğan
    1 Çay Kaşığı Şeker
    2 Çay Kaşığı Tuz
    Karabiber

    HAZIRLANIŞI:

    Dikdörtgen veya kare biçimindeki bir tepsiyi yağlayın.Yağladığınız tepsiye 2 avuç mısır ununu serpin.Ispanağı yıkadıktan sonra saplarını kesin ve ince ince kıyın.1 çay kaşığı tuz,şeker ve küçük küçük doğradığınız soğanları karıştırıp elinizle sıkdıktan sonra ıspanakla birlikte tepsiye yayın.Kalan mısır unu,tuz ve sıvı yağı bir tencereye koyun.Ilık suyu da ekleyerek ocakta bulamaç haline getirin.Koyu kıvama gelince ocaktan alıp ıspanakların üzerine dökün.Daha önceden orta hararette ısıttığınız fırında yarım saat pişrin.

    AFİYET OLSUN
#25.01.2006 16:47 0 0 0
  • tarif icin tesekkürler, cok ilginc bir ismi varmis
#25.01.2006 21:00 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
#29.01.2006 09:56 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#03.02.2006 15:20 0 0 0
  • tarif için teşekkür
#19.02.2006 17:44 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
#21.02.2006 16:22 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
#24.02.2006 21:37 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:51 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 13:03 0 0 0
  • Şapkat Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.