1 hazır pandispanya
1/2 kutu labne
malzemeler
1/2 kutu süt kreması
1 limon
2 çorba kaşığı toz şeker
2 çorba kaşığı pudra şekeri
2 tatlı kaşığı limonlu toz jöle
1 çay bardağı kaynar su
2-3 çorba kaşığı çekilmiş antep fıstığı
Yapılışı:
1. 1 limon, toz şeker ve 1 bardak suyla limonata hazırlayın.
2. Hazır pandispanyayı bu limonatayla ıslatın.
3. Kaynar suyun içine jöleyi karıştırıp eritin ve iyice ılınıncaya kadar bekletin.
4. Labne, pudra şekeri ve kremayı katılaşıncaya kadar çırpın.
5. İçine jöle karışımını ekleyip yine iyice çırpın.
6. İkiye ayırdığınız kekin arasına ve üzerine bu kremayı yayın, üzerini antepfıstığıyle süsleyin.
7. 2-3 sat buzdolabında bekletin.