LİMONLU PASTA

Son güncelleme: 19.03.2006 00:48
  • noimage

    Malzemeler:

    1 hazır pandispanya
    1/2 kutu labne
    malzemeler
    1/2 kutu süt kreması
    1 limon
    2 çorba kaşığı toz şeker
    2 çorba kaşığı pudra şekeri
    2 tatlı kaşığı limonlu toz jöle
    1 çay bardağı kaynar su
    2-3 çorba kaşığı çekilmiş antep fıstığı

    Yapılışı:

    1. 1 limon, toz şeker ve 1 bardak suyla limonata hazırlayın.
    2. Hazır pandispanyayı bu limonatayla ıslatın.
    3. Kaynar suyun içine jöleyi karıştırıp eritin ve iyice ılınıncaya kadar bekletin.
    4. Labne, pudra şekeri ve kremayı katılaşıncaya kadar çırpın.
    5. İçine jöle karışımını ekleyip yine iyice çırpın.
    6. İkiye ayırdığınız kekin arasına ve üzerine bu kremayı yayın, üzerini antepfıstığıyle süsleyin.
    7. 2-3 sat buzdolabında bekletin.
#01.02.2006 21:02 0 0 0
  • Ellerine saglik dell arkadasim
#02.02.2006 09:07 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
#04.02.2006 00:40 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
#21.02.2006 16:07 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:00 0 0 0
  • Teşekkürler ,ellerinize emeğinize sağlık.
#19.03.2006 00:48 0 0 0