Ferman Toprak Saygılarımla 2010

Son güncelleme: 08.04.2010 14:05
  • Ferman Toprak Saygılarımla 2010 - Ferman Toprak Saygılarımla - Ferman Toprak - Saygılarımla

    Etiler'in patronu

    01.00'de mikrofonu eline alıp 06.00'da bırakıyor

    Aşiret oğlu'nun Etiler krallığı

    Benim sırrım, samimiyet... Sahte olmadım asla da olmam

    Kekeme Ferman'ın başarısı

    noimage

    15 yıldır Etiler'de sahne alan ve gece müdavimlerinin vazgeçemediği tek isim olan Ferman Toprak, üçüncü albümünü çıkarttı. Repertuarında, Arabesk, Pop, Rock, Kürtçe, İngilizce şarkılar okuyan binden fazla fıkra bilip anlatan Ferman Toprak'ın dinleyicisi ondan asla vazgeçemiyor.

    Etiler'den kimler geldi kimler geçti. Ama bir tek Ferman Toprak yok olmadı. Ferman Toprak klasiği Etiler'de tam 15 yıldır devam ediyor. Gece saatler 01.00 i gösterdiği zaman mikrofonu eline alıp 06.00 da bırakan Ferman Toprak, Arabesk, Pop, Rock, Kürtçe ve İngilizce'den oluşan repertuarı ile sevenlerine unutulmaz geceler yaşatıyor. 3 bin şarkı ve binden fazla fıkra bildiğini belirten Ferman Toprak'ın müdavimleri arasında İstanbul'un tanınmış isimleri yer alıyor. Anne ve baba tarafından iki ünlü aşiretin üyesi olan Ferman Toprak üçüncü albümünü de çıkarttı.

    12 yaşına kadar kekeme olduğunu söyleyen Ferman Toprak, kan davası yüzünden yıllar içinde akrabalarının arasından 27 kişinin öldüğünü söylüyor. Genç kuşak sayesinde bu olayların son bulmasını isteyen Ferman Toprak, "Müzik evrensel bir dil. Dil, din, ırk tanımıyor. Ben de müziği seçtim. Çünkü kendimi çok iyi ifade ediyorum. Benim bir kitlem var ve beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Kimsenin yapamadığını yaptım ve 15 yıldır Etiler'de sahneye çıkıyorum. İsmim kulaktan kulağa yayıldı. Şimdi herkes beni tanıyor. Ve bunun da sırrı samimi olmamdan kaynaklanıyor. Ben sahte olmadım, hiç bir zaman da olamam" diyor.


    https://www.main-board.com/album-kapaklari/378441-ferman-toprak-saygilarimla-2010-a.html
#08.04.2010 14:05 0 0 0