Kuşbakışı Aşk

Son güncelleme: 19.04.2010 13:02
  • Kuşbakışı Aşk - Yaşam Hikayeleri - Esra Hanevdaloğulları

    Aşk nedir? Kimdir? Rengi var mıdır? Ya da dili? Peki ya inancı var mıdır aşkın? Yani aşk inanmak demek olabilir mi? Çelişki midir? Güvenmek mümkün mü aşka, aşığa? Hiç zannetmiyorum....
    Aşk öylesine birşeydir ki bazen bir suret olur bazense bir dava....

    Aşk...Şöyle ki eğer bir insana aşıksan işin zor arkadaş.Ne mümkün mutlu olmak.Öylesine korkarsın ki.Düşün ki; koca bir salondasın yığınla insan var karşında ama sen bir tek onu görüyorsun bir tek o aydınlatıyor seni.Güvenmek istiyorsun ama ne mümkün aslında aşk güvenmemektir onu öğreniyorsun.
    Aşk...Avuçlarında sımsıkı tutman gereken bir güvercin...Oysa güvercin uçmak ister...
    Aşk özgürlük mü elbette değil, sevmektir özgürlük olan ...Karıştırmamalı insan aşkla sevgiyi...Hani o güvercin sen avuçlarında sıkmasanda kalırsa işte o sevgidir, güvercinde sevmiştir seni...Uçsa bile döner yine avuçlarına...
    Aşk...İnanmak mı hayır inanamazsın aşka asla endişe etmelisin alışmamalısın aşka, heyecandır çünkü aşk...Alışılmaz ona....Yani iğne üstünde oturur insan aşıksa....Velhasıl yüreğine rahat batanlar aşık olur.
    Aşk...Değer aşık olmaya insan dediğin aşık olmalı önce. İçmeden de sarhoş olmalı gündüzün göbeğinde....
    Aşk...Sokaklarda yürütmeli deli gibi yalınayak seni. Korkmamalısın bundan kanamalısın acımalı yüreğin çünkü acı öğretir,acı yol aldırır....Rica etsem bakarmısınız cebiminizde yol aldıracak kadar acılarınız var mı aşk adına?

    Esra Hanevdaloğulları
#19.04.2010 13:02 0 0 0