Sivilce Maskeleri

Son güncelleme: 28.07.2010 08:44
  • Sivilce Maskeleri - Sivilce Tedavisi - Sivilce İzleri Lekeleri - Sivilce - Sivilce Hapı - Sivilce Lekeleri - Sivilce Kremleri


    Sivilce Nedir

    'Sivilce' adıyla bildiğimiz Akne en sık rastlanan cilt sorunlarından biridir. Genellikle yüzde görülür, vücudun diğer bölgelerinde de görülebilir. Gençlerde daha çok görülen bir rahatsızlıktır.
    Sivilce Maskeleri

    Sizlere verdiğimiz Sivilce Maskeleri önerileri ile sivilcelerinize doğal yoldan çözüm bulabilirsiniz.

    Sivilce Maskesi / 1

    Birer çay kaşığı aspirin tozunu, limon suyunu ve beyaz kili karıştırıp sivilcenizin üzerine sürün ve bu maskeyi 20 dakika bekletin


    Sivilce Maskesi / 2

    Bir adet orta boy soğanı pişirin ve ardından mikserden geçirin. Ardından bir çorba kaşığı kükürtü yarım limonun suyunda eritip mikserden geçirilmiş soğanla karıştırın. Hazırladığınız bu sivilce maskesini yüzünüze uygulayın.

    Sivilce Maskesi / 3

    Bir çay kaşığı kükürtü un haline getirin ve içine bir tutam reyhan otunu toz haline getirdikten sonra karıştırın. Bunların içine bir adet limonun suyunu da ilave edin ve boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Cildinizi temizledikten sonra bu sivilce kürünü yüzünüze serpin.

    Sivilce Maskesi / 4

    Öncelikle yüzünüzü oksijenli su kullanarak temizleyin. Daha sonra bir adet taze cevizin yeşil kabuğunun suyunu çıkarın ve bu ceviz kabuğu suyunu sivilcelerin üzerine sürün.

    Bu maskeleri deneyerek sonuçlarını da paylaşırsanız diğer kullanıcılar için daha yararlı olacaktır..

    Sivilce Tedavisi

    Sivilce Tedavisi için son zamanlarda birçok yeni yöntem türedi. Doğal maskelerin dışında cerrahi bazı operasyonlarla sivilceler ve izleri yok edilebiliyor. Sivilce Tedavisi için ayrıca birçok krem de mevcut..

    Sivilce İzleri - Sivilce Lekeleri

    Yanlış yapılan müdahaleler sonucunda yüzünüzde çoğumuzun yüzünde Sivilce izleri oluşabiliyor. Bu Sivilce izleri için son zamanlarda daha çok Lazer Tedavisi kullanılmakta. Lazer Tedavisi ile Sivilce Lekelerinden kurtulunabileceği söyleniyor.
    .
    Sivilce Kremi Önerileri

    Teramicyn ve Blue Oceon isimli 2 krem piyasada en çok tercih edilen haplardan biri. Fakat bunlar hakkında sağlıklı bir yorum yapmamız mümkün değil, doktorunuzun tavsiyesi ile kreminiz belirlenmeli..
    Ayrıca ........ hapın da çok etkili olduğu söyleniyor fakat insan vücudunda çok ağır yan etkiler oluşturabiliyor..

    Bu Nedenle hap İsmini vermemekte fayda var çok sakıncalıdır

    doktor kontrolu altında kullanılmalıdır

    alıntı
#27.04.2010 12:14 0 0 0
  • İyi hazırlanmış bir çalışma...kutluyorum..
#04.05.2010 12:41 0 0 0
  • nuri deniz teşekürler
#28.07.2010 08:44 0 0 0