FASULYE TURŞUSU KAVURMASI

Son güncelleme: 17.05.2006 01:04
  • noimage

    Malzemeler :
    2 tabak fasulye turşusu - 2 adet orta boy soğan ,1 kaşık tereyağı - 1-2 kaşık sıvı yağ.

    Hazırlanışı :
    Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır, ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beş,on dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır..
#17.02.2006 23:07 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
#21.02.2006 16:24 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
#24.02.2006 21:41 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:48 0 0 0
  • ilkdez duyuyorum ilğinç bir yemek çeşidi eline sağlık
#22.03.2006 16:34 0 0 0
  • çok güsel olmuş yaa
#16.04.2006 14:36 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#17.05.2006 01:04 0 0 0