HOŞURAN KURUSU ÇORBASI

Son güncelleme: 23.05.2006 14:50
  • Kullanılan Malzemeler :
    2 kase hoşuran kurusu,1 kase ala fasulye, bir çay bardağı yarma,2 avuç mısır unu,bir baş soğan,bir miktar sıvı yağ ve tereyağı,isteğe bağlı olarak iç yağ,acı biber,salça,tuz.

    Hazırlanışı :
    Fasulye ve hoşuran kurusu ayrı ayrı haşlanır,diğer bir tencerde yarma pişirilir içine haşlanmış olan fasulye ve hoşuran katılır.Karışım kaynamaya başlayınca,mısır unu ilave edilir,diğer bir kapta ince doğranmış soğan kavrulur ve çorbanın üzerine dökülür.İsteğe bağlı olarak çorbaya biber ve salça da ilave edilebilir.çorba servise hazırdır
#07.03.2006 22:29 0 0 0
  • İsmi ilginç,boş vaktimizde bi deneriz artık,ellerine sağlık
#10.03.2006 22:32 0 0 0
  • hoşuran nedir merak ettim googlede bi arama yaptim bir bitki ceisidi imis resmini bulamadim ama bu corbanin resmini buldum bakin burda ...

    noimage

    Ellerine saglik tarif icin SU_PERISI
#15.03.2006 22:19 0 0 0
  • arkadaşım hoşuran karadenize ait bir otçeşidiymiş,bende bilmiyordum ilk defa gördüm
#16.03.2006 20:02 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#20.03.2006 14:23 0 0 0
  • ben karadenizliyim ama hiç duymadım daha önce bu otu
    neyse sağol tarifin için canım..
#20.03.2006 14:40 0 0 0
  • ya ben hoşuranı bilmiyorum ,ne kiiinoimage
#08.04.2006 19:24 0 0 0
  • açıklamalar için teşekkürler, bende bilmiyordum ne olduğunu, teşekkürler
#23.05.2006 14:50 0 0 0