MHP'den şehitlere Revü'lü SAYGISIZLIK

Son güncelleme: 10.09.2010 14:15
  • MHP Şehitlerin uğurlandığı revü kızlı kortej düzenledi

    MHP Şehitlerin uğurlandığı gün mayolu dansçılı ve revü kızlı kortej düzenledi.

    MHP'li Kemer Belediyesi 7. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek korteji ertelemedi. kortejde ayrıca geri kalan kısmında ise mayolu dansçılar ve revü kızları erotik danslar eşliğinde geçit yaptı.

    20 Haziran günü MHP'li Kemer Belediyesi'nin 7. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında kortej düzenledi. Korteje sadece Türk bayraklı tişörtler, Türk bayrakları ve "Şehitlerimizi anıyoruz" pankartı eklendi.

    Önce Şehitlere anma, ardından revi kızlı erotik dans şov
    Türk bayraklı tişörtler giyen MHP'li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Belediye Meclis üyeleri de kortejde önde yeraldı. Korteje şekil olarak "şehit" unsuru eklenirken, kortejin geri kalan kısmında ise mayolu dansçılar ve revü kızları erotik danslar eşliğinde geçit yaptı.

    Utanç manzarası
    Atatürk caddesinden, trafiğe kapalı Liman caddesine yönelen karnaval korteji Dünya Ralli Şampiyonası servis alanında son buldu. Şehit cenazelerinin omuzlarda gezdiği günün akşamı Kemer'in Türkiye'ye verdiği eğlence görüntüleri ortaya bir utanç manzarası çıkarmış oldu.

    (Star)
#25.06.2010 09:34 0 0 0
  • Kemer halkının her zaman düzenlediği festivali Sadece belediye başkanı MHP li diye MHP 'ye mal ettinizya ,helal olsun size.Buna göre Muğlada açılan çıplaklar otelini hangi partiye mal etmek lazım acaba.Kemerdeki festivalin şehidlerimizle aynı güne rastladığı içinertelenmesi gerekirdi.Uluslar arasıda olsa ertelenmeli idi.Ama uluslar arası bir festivali Bir siyasai partiye mal etmenizi hatta iktidarın yayın organı olan bir gazetenin saptırılmış haberini direkt olarak sunmanızı manidar bulduğumu arz etmek isterim.
#25.06.2010 16:12 0 0 0
  • Bene habere ve fiiliyata şaşırmadığımı arz etmek isterim. Ocaklara çok gittim geldim MHP yi iyi tanırım ve şaşırmadım.
#25.06.2010 16:18 0 0 0
  • bende o ocakların içertisinde büyüdüm ama o bahsi geçen fiiliyatları göremedim.Haberde geöen konunun yanlış olduğunu ,yapılmaması gertektiğini kabul ediyorum.O fiiliyatı ülkücüler yapıyor dersen bende iftira atılıyor derim.Kıybet ve iftira aynı şedir.İkiside kardeş eti yemek gibidir.Yapılan şey kıybet ve iftiradır.
#25.06.2010 17:50 0 0 0
  • İç acıtan bir durum
    burada bir saygısızlık yapılmış
    Bunu A partili veya B partili biri yapmış
    kim yapmışsa yalnıştır yazıktır günahtır esefle kınanması gerekir
#26.06.2010 21:30 0 0 0
  • sehide kelle teröriste sayın diyenler oldu bu saygısızlığı a partiside b partiside yaptı hepsini kınıyoruz sehitler ölmez vatan bölünmez...
#26.06.2010 22:47 0 0 0
  • [atex]
    Haberi sadece ne tarafı tuttuğu bilinen
    Star Gazetesinin vermesi çok dikkat çekici.
    Diğer tüm gazeteler bu konuyu nasıl da kaçırmışlar..
    Star Gazetesinin bu haberi
    bu haberi tek başına vermesi nedeniyle kutlamamız gerek..


    Üstelik değerli arkadaşımız diğer gazeteler içinde
    olmayan bu haberi bulup bizlerle paylaşmış.
    Diğerlerinde olmadığına göre kesinlikle doğru olan bu haber için
    ona da çok teşekkür ederim.


    Star yazdıysa kesin doğrudur...
    Vay canına ben şahsen MHP den bunu beklemezdim.
    Artık o partiye kesinlikle oy vermem..


    Lütfen biraz daha ciddi olalım değerli arkadaşlarım.
    Amacımız, yalan olma ihtimali fazla olan
    bu gibi haberleri burada paylaşmak olmamalı.

    [/atex]
#27.06.2010 02:39 0 0 0
  • Arkadaşlarıöız kendi fikirlerinin haricini batıl kabul ettiği için fazla söyleyecek sözümüz olmuyor.Ayıp kim tarafından yapılırsa yapılsın ayıptır mantığı benim için geçerlidir.
#27.06.2010 20:44 0 0 0
  • @atesilter
    Üstelik değerli arkadaşımız diğer gazeteler içinde
    olmayan bu haberi bulup bizlerle paylaşmış.
    Diğerlerinde olmadığına göre kesinlikle doğru olan bu haber için
    ona da çok teşekkür ederim.

    ben internette dolanırken aldığım bir haberi paylaştım star okduğum bir gazete geğil okumamda zaten. Okusamda kimseyi bağlamaz muhakkan orası ayrı. internette takip ettiğim bir haber sitesinden aldım haber sitesi haber5.com bir çok alıntısınıda burda paylaşmışımdır. Diğer bütün gazeteleri karıştırdığınızdan eminim zaten!!!

    @İLBEYİ ŞAMAN
    O fiiliyatı ülkücüler yapıyor dersen bende iftira atılıyor derim.Kıybet ve iftira aynı şedir
    Gıybet ile iftira aynı değildir. Gıybet olması için birinin arkadasından hoşlanmadığı şekilde konuşmak gerekir. Eğer doğru ise hoşlanmıyorsa bundan bu gıybettir. Yalansa iftiradır. Daha dün bi kardeşim dert yandı ocakla alakalı şimdi söylicem konu başka yerlere gidecek ben iftira atmıyorum yalan hiç söylemiyorum. Kabul edip etmemek size kalmış. Bu fiiliyatı ülkücülerin hepsi yapmıyor evet ama o sırada orada bulunanların bir kısmı yapmış sonuçta.

    @atesilter
    Lütfen biraz daha ciddi olalım değerli arkadaşlarım.
    Amacımız, yalan olma ihtimali fazla olan
    bu gibi haberleri burada paylaşmak olmamalı.

    Diğer bir çok sayfalarda da yorumunuzu okudum size göre zaten sizin fikriyatınıza uymayan şey ya gayri ciddi ya o medya kuruluşu çok yanlı beya onlar yobaz veyan ne bilim elbet bir kulp buluyorsunuz. Üstün siyasi bilgi ve görüşlerinize yaklaşmayan uymayan fikirlerle kendinizce alay edip eğlenmeye çalışıosunuz.

    Sizin fikrininizi yada şöle diyelim size göre çok ciddi!!! haber yapan kurumları söyleyin onlardan alıntı yapalım. Üstelik star bir haber yaptı diye burda zaten birileri oyunu o partiye atmayacaksa zaten atmasın her rüzgara günül verip peşinden gidecek olanın siyasetle işine ki??
#28.06.2010 08:28 0 0 0
  • Bazı ocaklarda yanlış işler yapılıyor dersen buna inanırım,ama ocakların tamamı yanlış iş yapıyor dersen işte buna iftira derim.Hayatın her alanında olabileceği gibi maalesef ocaklarımızdada yanlış işlere tenezzül eden haysiyet, onur,ahlak,iman,şeref eksiği bulunan kişilerde çıkabiliyor.Bu gibi itlerin bildirildiği veya şikayet edildiği zaman nasıl muamele gördüklerinin şahidiyim.Belediyeler için aynı şeyi söyleyemem.Çünkü belediye başkanlarının hepsi mensubu oldukları partinin fikrini benimsemiş olamayabiliyor.Liderler hangi isim daha fazla oy getirisine sahipse onu başkan adayı göstermek için bazen yüklü dünyalık verebiliyor.Onedenle belediye beşkanları aday gösterildikleri partinin dünya görüşü ile ters düşebiliyor.Konunun ana başlığındaki festival olayıda aynen böyle birşey.Bir Türk milliyetçisi olarak ben bunu tasvip etmiyor belediye başkanını kınıyorum.Partiyi ise bu kınamadan muaf tutuyorum
#28.06.2010 10:51 0 0 0
  • Bazı ocaklarda yanlış işler yapılıyor dersen buna inanırım,ama ocakların tamamı yanlış iş yapıyor dersen işte buna iftira derim

    Ben hepsini kastetmedimi yazdım sürekli bunları tekrar etmenize gerek yok.

    Bir Türk milliyetçisi olarak ben bunu tasvip etmiyor belediye başkanını kınıyorum.

    meselenin özü de burası hem fikiriz amma ve lakin sonuçta bir kesimi temsil ettiği için o kesmide zan altında bırakıyor.
#28.06.2010 11:03 0 0 0
  • yemin olsun bu beklemezdim o günü erteleyebilirlerdi yada kimse katılmıyabilirdi o acı günde böyle dans filan yakısadı
    bi alperen olarak gercekten çok üzüldüm şimdi düşmanlarımız halimize gülüyordur
#03.07.2010 15:28 0 0 0
  • Merak etme Turania kimse halimize gülemez.Düşmanlarımızın o kadar ayıpları varki ,kendi ayıplarından fırsat bulupta gülemez.Gülerseler iki yüzlülük yapmış olurlar.Sen kalbini ferah tut kardeşim.Yapılan gerçekten bir ayıp ve yapanın boynunun harcı.Beyaz lekeyi hemen gösterdiği için en ufak birşeyde saldırıyorlar,halbuki kendileri boğazlarına kadar boka kömüldüler.Sen rahat ol ALPEREN kardeşim.
#03.07.2010 16:54 0 0 0
  • peki devlet bahçeli uyarı falan yapmışmı
    nede olsa hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
#03.07.2010 17:52 0 0 0
  • Büyük ihtimalle belediye başkanı ihraç edilecek.Biliyorsun kurallar biraz katıdır.Fakat festival direkt olarak belediye ile alakalı birşey değil.Uluslar arası festival ve belediye başkanı festivale yerel idareci sıfatı ile katıldı.Katılmaması gerekirdi.Şu anda bununla ilgili disiplin soruşturması var.Aslında bu belediyelerin suçuda sayılamaz.Hiçkimse özellikle şehid cenazesi günü festival düzenlemek istemez.ama sonuçta işlenmiş bir fiiliyat var .
#03.07.2010 18:28 0 0 0
  • her birinin her saninesini dikkatle izledim ben o adamın adını bile azıma almak istemiyorum ve yaptığım yorumada acırım abi ahmet safak sarkısında nede güzel diyor bu vatan büyüttü besledi adam eyledi onlarda gitti zalime gardas oldu elbet halk konusmaya baslıcak ama kendi kellesi yerinde duracakmı!!!!
#04.07.2010 00:41 0 0 0
  • Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
    capeyle ikiz kardes oldular
#04.07.2010 01:31 0 0 0