3 dənə kartof
3 dənə kök
½ stakan zeytun yaği
2-3 dis sarimsak
1 dəstə pazı yapragi
½ limon
Duz
Hazırlama qaydası
Pazi yarpaqlarını qaynar suda cox az qaynadıb suyunu süzürük
Kartof və kökləri soyub kiçik şəkildə doğrayırıq
1 stakan su əlavə edib qaynamağa qoyuruq .
Kartof və kök bişdikdən sonra kökü ayırıb kartofu əzərik .
Sarimsaq, duz, və zeytun yağı əlavə edib qarışdırırıq.
Bişmiş kökləri 4 hissəyə bölürük
Pazı yarpağını açıb ortasındakı iri zolağı kəsib götürürük
Əzilmiş puredən biraz əlavə edirik
Ortasına kök əlavə ediirk və rulet kimi bükürük
Sarılmış pazıları 2 barmaq qalınlığında kəsərək qablara düzürük