'Hain Tayyip', Türkiyeli Kemal

Son güncelleme: 01.09.2010 23:01
  • Hadi Özışık - İnternethaber Hadi Özışık Köşe Yazıları

    "Kürt" demiyor.

    Pardon!

    Diyemiyor...

    Ya ne?

    "Türkiyeli" o...

    Oray Eğin sorunca...

    "Mahsun"laşıyor?

    -Hepimiz kardeşizzzzz.



    ***

    Kemal Bey iktidara hazır!

    "Kürt" diyemiyor ama...

    Türkiye'yi "tıkır tıkır" yönetmeye hazır.

    "Saat gibi."

    "Kardeşçe!"

    ***

    "Kürt..."

    Höt...

    Deme öyle...

    Peki...

    "Türk..."

    I ıh...

    -Hepimiz kardeşizzzz...

    O halde...

    "Türkiyeli"yiz biz...

    ***

    Anladım!

    Da...

    "Türkiyeli" dedi diye...

    Tayyip Bey niye "hain" oldu?

    O'nu anlamadım.

    "Üst kimlik" demişti Başbakan...

    Siz de...

    "Vay hain vay" demiştiniz.

    "Türk demeye dili varmıyor" demiştiniz...

    Ne oldu şimdi?

    ***

    Kemal Bey, "Kürt" demiyor, "Türk" demiyor.

    Diyemiyor ya da...

    O da Tayyip Bey gibi "Türkiyeli" artık!

    "Makarna niyetine" para da dağıtıyor şimdi.

    AK Partili olmasın mı sonunda?!

    Ertuğrul Günay gibi mesela...

    Ne bileyim aklıma geldi öyle!

    Baykal dönerse falan!

    Kaynak
#06.07.2010 20:18 0 0 0
  • Saçma bir yazı,birileri hala Kürt Türk olgusunu kullanarak uçurum yaratmaya çalışıyorlar.
#07.07.2010 09:40 0 0 0
  • bence de saçma
#07.07.2010 10:42 0 0 0
  • çok saçma olmuş :)

    madem iktidara hazır, önce T.C. Başbakanına nasıl hitap edileceğini öğrensin.
    bu adamdan değil başbakan kmuhtar bile olmaz.
#07.07.2010 11:04 0 0 0
  • @TerribLe-Türk
    Yazıyı iyi oku yanlış algılamışşsın :D

    Saçma gelenlere neden saçma geldiği belli zaten.. Tayyip Erdoğan Türkiyeli deyince yeri göğü inletiyorlardı hain olmadığı kalmıştı. Ya şimdi? Kılıçdaroğluna ne diyeceksiniz?
#07.07.2010 12:12 0 0 0
  • al birini vur ötekini kemal bey ve tayyip bey bu vatanda halkımızın istikrarını sağlayacak kişiler deiller ben sadece onu biliyorum!!
#07.07.2010 20:41 0 0 0
  • Saçma gelenlere neden saçma geldiği belli zaten.. Tayyip Erdoğan Türkiyeli deyince yeri göğü inletiyorlardı hain olmadığı kalmıştı. Ya şimdi? Kılıçdaroğluna ne diyeceksiniz?
    Bana göre Türkiyeli kelimesinin üzerinden rant sağlamaya çalışılması saçma,bana göre Kürt kelimesinin üzerinden rant elde etmeye çalışılması saçma,bana göre bir gazetecinin sürekli kavgaya zemin hazırlayıcı yazılar yazması saçma.Beki ARDA Kardeşim benim bu düşüncemim neresi saçma,veya bana göre bu yazı neden saçma.
#07.07.2010 21:17 0 0 0
  • Ben baska yönden bakiyorum yaziya..
    Mizansen bir yaziydi cok ta güldüm...Güzel uyarlamalar yapilmis
    Gandi rotasini sasirip Nasil Basbakan Tayyip Erdogan'in yönüne cevirdi dümenini hayretler icindeyim diyemiyecegim...
    Ne hikmetli Basbakanimiz varmis...Her noktada hedef gösterilen o demek ki var bir hikmet ki böyle...Yoksa kimse hafife aldigi insanla ugrasmaz tenezzül bile etmez ugrasmaya cevap vermeyede gözünde büyüttügüyle ugrasir birde hazimsizlik sorunu yasadigiyla ;)...
    Bu isler böyle...
    Sen yaparsan rezil kendi yaparsa vezir...Oh ne güzel hayat..Siyaset hep menfaat isine gelmedi mi cevir kazi yanmasin ayaklari...
    Ayikla princin tasini simdi
    Ve Basbakan Tayyip Erdoganin cizdigi yolda yürümeye devam bir hayli elestirildigi halde gizliden örnek alacak hayranlari elbet cikacaktir
    Ve ilkelerini unutacak Gandiler...

    He he he...
#07.07.2010 21:39 0 0 0
  • Anayasayı kendine çevirecek. o kadar çaldım çırptım eşime dostuma verdim kimse beni yargılamasın diyece. HSYK dan tut YÖK e kadar kendi adamlarını dolduracak. Bundan sonra başbakanlık cumhurbaşkanlığı kesmez tayyip beyi 1. SULTAN TAYYİP diye anıcaz Hamdolsun.. .
#19.07.2010 21:49 0 0 0
  • Sultanlikta Yakisir Tayyipe adam büyük adam kardesim
#16.08.2010 19:08 0 0 0
  • Eskilerde el etek öpen adamın neresi büyük adam, neresi büyük neresi adam...
#16.08.2010 21:00 0 0 0
  • ya ufuk sen bu tayyip erdoğana niye bukadar düşman oldun anlamış değilim burda her yazinda ona bi göndermen var yani anlamıs deilim okadar basbakan geldi bu ülkeye hepsinin yalnışlari oldu bununda var yok deil ama bukadar düşman olma bence!!
#16.08.2010 22:42 0 0 0
  • Havuzlu villası var abisi yetmez mii...
#16.08.2010 23:10 0 0 0
  • bu adam tek basina iktidara geliyosa büyük adam Tayyip ufuk denen arkadasin basina tasta düsse tayyipten bilecek eskilerde derken biz Osmanli torunuyuz gelenek göreneklerimiz var yeri geleince elde öperiz Bizans torunu degiliz
#17.08.2010 20:23 0 0 0
  • Eli öpülecek adamın elini öperiz arkadaşım, tarikat liderlerinin, şahların, şehlerin değil. Sırf ikdidara gelmek için bu adamları ve ağaları kullanırsan bende sana derimki İN ORADAN AŞAĞI seni seçenlerin bilerek seçenlerin sayısı az sen meclise bile giremezsin. Kimse de beni ve birçok arkadaşımı bu görüşten uzaklaştıramaz.

    -----------

    makrao arkadaşım senin sorunuda yanıtlayım. Eskiden "bize oy vermeyen müslüman değildir" fikirleri ile devlet başına gelmiş erbakanın devamı olan tayyip geldiği günden beri 12 eylül dönemine sürüklüyor türkiyeyi. Kitlesel ayrımlar, iç huzursuzluk, askeriyeye olan güvensizliği tetikleyen yegane şahsiyettir kendisi, peki bu adam bunların haricinde bize ne verdi.

    -----------

    Bize krizleri örtbas edip herşeyi güllük gülistanlık gösterme yetisi verdi, bize özelleştirme adı altında devletin taşınmazlarını yani geleceğini nasıl har vurup harman savurduğunu gördük. Çiftçiye küçük desteklerle bir parmak bal çalarken, dışarıdan gelen amerikalılara neredeyse sıfır vergi ile iş kurma imkanı verdi.

    -----------

    Ben fındık üreticisiyim arkadaşım 2002 de fındık 7.5 tl ye satılırken tayyip beyin zapsu ya yaptığı kıyak ile 3 sene boyunca bahçelerine hiç bir fındık üreticisi giremedi. çünkü fındığın kilosunun bedeli 4 tl idi ve recep bey burnunu neden oraya sokmak icab ettiyse fiyat acıklama zorunda hissetti kendini ve o fiyat ne kadardı girin bir bakın..
#17.08.2010 20:56 0 0 0
  • simdi oyle bise dedinki sehler sahlarmi getirdi Tayyipi iktidara yoksa Yüce Türk milletimi
#17.08.2010 21:07 0 0 0
  • Gerçeği bilen biliyor sevgili arkadaşım, o kadar şey yazdım şeyhleremi takıldın. Zamanında tayyipin şeylerin şahların eteklerini öpmeleri mi seni bozdu yoksa, yoksa irandan oradan buradan gelen tarikat liderlerini sınırlarda karşılayan AKP li millet vekillerimi bozdu seni. Yoksa Barzani gibi bir köpeğe cumhurbaşkanımızın atatürk ün huzurunda yemekler verdiğimi, yoksa anıtkabirde tarikat liderlerinin atatürkün hatıra defterine yazmalarımı bozdu, yoksa PKK köpeklerinin sınırda şenliklerle karşılanmalarımı bozdu... o kadar çok yoksa varki kafan bulanmasın bu kadar yeter şimdilik.
#17.08.2010 21:45 0 0 0
  • @ ufuk


    Sevgili kardeşim bu türkiyede şu senin saydıkların ne kadar çok yaşanmış anlayabilmediğin tek şey nedir biliyormusun sen Fenerbahçeliysen senin için sadece o takım vardır yanlışta olsa doğruda diyelimki Beşiktaşlısın ve takımın hep haksızlıkla kazanıyor gidip Galatasarayı tutarmısın hayır :D

    Şimdi soruyorum sen hep Başbakanların cumhurbaşkanlarının yanlışlarıyla yaşama Başbakanda Cumhurbaşkanıda İNSAN ( Hatasız kul olmaz ) Yani onlar dosdoğru bir insan değil Benim yakınım şehit oldu şehit tayyip yokkende oluyordu varkende oluyor dinsinmi dinsin tabiki kim istemez dinmesin diye bende haykırıyorum dinsin bu savaş sayın başbakan diye ve son olarak anlayamadığın bir nokta var sen ve senin gibiler zaten sevmesin başbakanı bak tayyip erdoğanı demiyorum başbakanı çünkü sen ve senin gibiler için her gelen başbakan hata yaptığı andan itibaren bitmiştir yenisi için bi yerlerde yazılar yazmaya başlarsınız yazık türkün ve kardeşiz bende türküm Koskoca ERGENEKON diye birşey çıkardı adam istersen bu yazı ERGENEKON nedir ? bi araştır ...
#18.08.2010 01:47 0 0 0
  • @ufuk

    Flood yapmayınız. 4 mesajı art arda yazmanızın manası nedir çözemedim.
#18.08.2010 10:11 0 0 0