Dünya harikaları bir arada

Son güncelleme: 19.10.2008 15:14

  • Dünyanın en iyi futbolcuları, Nike'ın düzenlediği "Güzel Oyun" kampanyası kapsamında yapılacak 5 yeni reklam filminde biraraya geldi. Spor markası Nike'ın, sahalardaki şiddet ve düzensizliği, sporda centilmenliğe sığmayan hareketleri önlemek amacıyla başlattığı Joga Bonito (Güzel Oyun) adlı kampanya kapsamında çekilecek reklam filmleri İspanya'nın Barcelona kentinde Ronaldinho ve Robinho'nun katılımıyla basına tanıtıldı.

    Eğlence, takım, onur, yetenek ve yürek başlıkları altında çekilecek reklam filmlerinde, dünya futbolunun önde gelen isimleri oynayacak.

    Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho, futbolu çocukluğundan beri Fair-Play çerçevesinde güler yüzle oynadığı için "eğlence" konulu reklam filmi için seçildi. Fransa Milli Takımı'nın ve Arsenal'in yıldız futbolcusu Thierry Henry'nin ise, ırkçılığa karşı verdiği mücadele ve maçtaki oyun anlayışı nedeniyle "onur" konulu reklam filminde oynayacağı açıklandı. "Yürek" konulu reklam filmi içinse, her maçta hırslı ve yürekten bir mücadele gösteren Manchester United'ın genç oyuncusu Wayne Rooney seçildi. Cristiano Ronaldo ve Zlatan Ibrahimovic ise, üstün yetenekleri nedeniyle "yetenek" konulu reklam filmine seçildi. "Takım" konulu reklam filminde ise, takım içinde arkadaşlığa önem vermesi nedeniyle Brezilya Milli Takımı oynayacak.

    Reklam filmlerinde oynayacaklar kampanyanın tanıtımı için biraraya gelen Brezilya Milli Takımı'nın yıldız futbolcuları Ronaldinho ve Robinho, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ronaldinho, dünyadaki tüm takımları ve futbolcuları, Fair Play çerçevesinde oyun oynamaya çağırdı. Barcelona'nın, "Güzel oyun" kampanyasına örnek bir takım olduğunu da belirten Ronaldinho, "Barcelona'nın tüm takımlara örnek olmasını dilerim. Futbol bir gösteri oyunudur. Şiddete kesinlikle karşıyım ve herkesin statlara bir gösteri izlemek için gelmesi gerekiyor" dedi.

    Robinho ise takımı Real Madrid'in kötü bir dönem içinde olmasına rağmen, centilmenliği ve Fair Play'i hiç elden bırakmadığını ifade ederken, Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda güzel futbol için sahaya çıkacağını ve tüm takımlara örnek olacağını söyledi.
#24.03.2006 10:08 0 0 0
  • bugun ronaldınho nun reklam fragmanını ızledım sanırım oydu.

    amadamlar dehsettı

    haber ıcın saol abı
#24.03.2006 14:45 0 0 0
  • Haber için saol ustat.
#25.03.2006 10:36 0 0 0
  • çok iyidir umarım
#19.10.2008 15:14 0 0 0