İthal Gelinler İthal Damatlar - Erol Göksu

Son güncelleme: 29.07.2010 07:48
  • İthal Gelinler İthal Damatlar - Erol Göksu - Kitap Tanıtımı - Kitap Özeti - İthal Gelinler İthal Damatla Kitabı Hakkında


    Kitap Hakkında

    Bu ülke sınırları içinde bir yerden bşka bir yere evlilikler hep oluyordu, hal oluyor ve elbette olmaya devam edecek. Ancak bu evliliklerin hiçbirinde "ithal gelin" ya da "ithal damat" sözü kullanılmamıştır. Bu söz daha çok yurt dışındaki gurbetçilerim, 1990'lı yıllardan sonra oralara götürdükleri gelinler ve dmatlar için kullanılmaya başlandı. Öyle ki, artık bu söz tanımları altında gazete manşetlerine haber başlıkları atılmaya, şarkı ve türküler bestelenmeye, roman satırlarına ve film karelerine yanıtılmaya kadar özgün bir tanıtım olmaya başladı.

    Çünkü bu olay ilk baştan itibaren ciddi sorunlara yol açtı. Nice gelin ve damat büyük trajediler, dramlar yaşamaya başladı. Ülkemizde ve diğer ülkede aile faciaları ortaya çıktı. Olay sosyal bir dram haline dönüştü.

    Bu eser dokuz kız ve yedi erkeğin yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıkan bir kitaptır. Okuyanlar, kendileri yaşamışlar gibi hissedecekler bu yüzden.

    Kitabın künyesi

    İthal Gelinler İthal Damatlar - Erol Göksu
    · Melce Yayınları
    · Basım Tarihi : 07 - 2010
    · ISBN : 6058858633
    · Sayfa Sayısı : 160
    · Etiket Fiyatı : 6.00 TL

    Kitap Ön Yüzü

    noimage
#29.07.2010 07:48 0 0 0