Sahte balın kanserojen riski yüksek

Son güncelleme: 30.03.2006 20:01
  • ÜRETİMDEKİ maliyeti düşürmek için doğal yolların kullanılmadığı sahte ballar, kanser riskini artırıyor. Balın içerisine kimyasal maddelerin katılması durumunda, bal hücrelere zararlı etki yapıyor. Başta lösemi ve mide olmak üzere sahte balların kansere neden olduğunun altını çizen bilimadamları, bal tüketenlerin kansere yakalanma riski yüzde 20 artar" dedi. Bu nedenle açık ballar yerine sağlıklı koşullarda üretilmiş balların tüketilmesinin şart olduğunu söyleyen doktorlar, bal alırken doğal olmasını dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
#30.03.2006 08:32 0 0 0
  • bal hileye çok açık bir ürün aman dikkat...
#30.03.2006 12:24 0 0 0
  • ellerine sağlık........
#30.03.2006 15:33 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#30.03.2006 15:48 0 0 0
  • alacağımız gıda ürünlerinin mutlaka kontrollü ve sağlık bakanlığı onaylı olmasına dikkat etmeliyiz
#30.03.2006 20:01 0 0 0