Etimekli tatlı

Son güncelleme: 30.06.2006 15:15
  • malzemeler:
    10-12 tuzsuz etimek, 2 su bardağı toz şeker, 750 gr. süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 2 paket vanilya, 2 su bardağı süt (750 gr'dan ayrıca), 2 paket krem şanti, 2 su bardağı su, hindistan cevizi.

    yapılışı

    etimekleri dikdörtgen bir borcama dizin. 2 su bardağı toz şekeri tencerede biraz yakın. 2 su bardağı kaynar suyu tencereye ekleyin ve bu karışımı sıcakken etimeklerin üzerine dökün. 750 gr. sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirin. etimeklerin üzerine sürün. 2 su bardağı sütle krem şanti hazırlayın, en üst kata da bu krem şantiyi sürün. hindistan ceviziyle süsleyin...
#03.04.2006 17:46 0 0 0
  • bu benim "Kar yagdi Hanim Sultan Tatlisi"na cok benziyor
#03.04.2006 20:31 0 0 0
  • Sevdiğim bir tatlıdır, hem basit hem güzel. Ellerine sağlık
#06.04.2006 21:51 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#13.04.2006 09:24 0 0 0
  • Wallahi bu konuda mütevazi olamayacağım,bu tatlıyı güzel yaparımnoimage
#13.04.2006 23:28 0 0 0
  • tesekkurler ablacim denemedim hic ama denicem
#14.04.2006 13:17 0 0 0
  • bu tatlıdan bende yapmıştım çok güzel oluyor.hemde kolay
#14.04.2006 13:52 0 0 0
  • Wallahi bu konuda mütevazi olamayacağım,bu tatlıyı güzel yaparım

    kiss yapta yiyelim ozaman
#30.06.2006 15:15 0 0 0