chelsea yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor...

Son güncelleme: 16.04.2006 20:15
  • Zlatan bombası
    Yeni sezon için golcü arayan Chelseanin Juventusta mutsuz olan İsveçli süperstar ile yakından ilgilendiği iddia edildi...
    Juventusta yıllık 3 milyon Pound kazanan Ibrahimovic, Chelseaden haftalık vergi hariç 80 bin Pound istedi

    Talebi reddedilince
    İngiltere Premier Liginde üst üste ikinci şampiyonluğa emin adımlarla giden Chelsea gelecek sezon Avrupada da başarılı olabilmek için güçlü bir kadro oluşturmanın çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basını, Mavi-Beyazlıların Zlatan Ibrahimovici alarak yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlandığını öne sürdü. Juventusta mutsuz olan İsveçli süperstarın, ücretinin arttırılması yönündeki talebinin kulüp tarafından reddedilmesi üzerine ipleri koparmayı düşündüğü belirtildi.

    Reali istemiyor
    Kız arkadaşının da Torinodan ayrılmayı düşünmesi nedeniyle Juveyi bırakmayı isteyen genç golcünün, menaceri Mino Raioladan da kendisine kulüp bulmasını talep ettiği bildirildi. Ancak Real Madridin talip olduğu Boşnak asıllı yıldızın Chelseanin teklifine sıcak baktığı ve vergiler düşüldükten sonra haftalık 80 bin Pound karşılığında İngiliz ekibinde forma giyebileceğini söylediği ifade edildi. Geçen yıl 11 milyon Pound karşılığında Ajaxtan İtalyaya gelen Ibrahimovicin bu sezon 16 golü bulunuyor

    Avrupadan Diğer Haberler
    Aimar korkuttu
    Arjantin Milli Takımının 2006 Dünya Kupasındaki en büyük silahlarından olması beklenen Pablo Aimar, menenjit şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Valencialı yıldız çok şiddetli baş ağrısı şikayetiyle kontrol altına alındı. 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusuna uygulanan testlerde viral menenjit teşhisi konuldu. 10 gün hastanede yatacak olan Aimarın rahatsızlığının hayati bir önem taşımadığı ve bulaşıcı olmadığı belirtildi. Bu gelişme İspanya Ligini ikinci sırada bitirip, Şampiyonlar Ligine direkt katılmak için Real Madrid ile kıyasıya bir mücadele içine giren Valenciada teknik heyeti sıkıntıya soktu.

    Şikeye ilk resmi suçlama
    Belçika 1. Liginde Çinli işadamı Zheyun Yenin yarattığı şike olaylarında ilk resmi suçlamalar Liersein üç futbolcusu ile La Louvierein eski antrenörüne yapıldı. Brüksel adliye makamları Lierseden Mitu, Fasotte ve Mardulier ile La Louvierein eski antrenörü Bodartı şike yapmaktan resmi olarak suçladı. Bu isimler dışında Liersein eski antrenörü Paul Put ve yardımcı antrenörü Patrick Deman ile kulübün adı açıklanmayan 6 oyuncusuna da mahkeme tarafından suçlama belgelerinin adreslerine yollandığını söyledi. Şikeden suçlanan bu kişiler 6 ay ile 2 yıl hapis cezası alabilecek.

    Alan Shearerin yerine iki aday
    Newcastle United, sezon sonunda yeşil sahalara veda etmeye hazırlanan İngiliz futbolunun efsane golcülerinden Alan Shearerın boşluğunu doldurabilmek için arayışlarını sürdürüyor. Emre Belözoğlunun da forma giydiği Siyah-Beyazlıların listesindeki ilk isim Feyenoordun genç golcüsü Dirk Kuyt. Ancak Hollandalı golcünün bonservisinin yüksek olması nedeniyle Newcastleın, Bayer Leverkusenin Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov ile de ilgilendiği ifade edildi.
#15.04.2006 15:36 0 0 0
  • Konuyu "yabancı ligler" bölümüne alıyorum arkadaşım...
#15.04.2006 17:41 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler...
#16.04.2006 19:02 0 0 0
  • paylaşım için teşekkür ederim arkadaşım
#16.04.2006 20:15 0 0 0