Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club - Londra

Son güncelleme: 25.04.2011 10:21
  • Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club Hotel Tanıtımı - Londra Otelleri Tanıtımı - Londra Tatil Mekanları - Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club Hoteli Resimler - Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club Hotel İletişim Bilgileri


    Genel Bilgi

    Konum:
    Londra şehrinin Hammersmith - Fulham bölgesinde yer alan Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club yakınında Stamford Bridge Stadyumu, Kraliyet Albert Salonu ve Buckingham Sarayı bulunur. Ayrıca yakınında Big Ben ve Kensington Sarayı yer alır.
    noimage






    Otel Özellikleri.
    Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club tesisinde sağlık kulübü, kapalı yüzme havuzu ve sauna bulunur.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi ve görsel-işitsel donanım.
    noimage






    Bu Londra otel tesisinde restoran, kahve dükkanı veya kafe ve bar/oturma salonu vardır.Konuklar için otopark ücret karşılığında kullanılabilir.Şu etkinlikler sunulur: sergi alanı ve konferans/toplantı odaları. Personel düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti, tur asistanlığı ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında spa hizmetleri, concierge bürosu ve birden fazla dil bilen personel vardır.
    noimage






    Konuk odaları:
    Televizyonlarda uydu kanalları ve film kiralama bulunur. Konuk odalarında yüksek hızlı Internet erişimi bulunur.Konuk odalarında oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur. Tüm odalarda kahve/çay makinesi bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: saç kurutma makinesi.
    noimage






    Ek olanaklar şunları kapsar: klima, ütü/ütü masası ve pantolon pres ütüsü. Ayrıca, istek üzerine ekstra havlu/çarşaf ve uyandırma servisi sağlanır. Bebek yatağı bulunur. Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.
    Millennium & Copthorne - Book Your Hotel
#25.04.2011 10:21 0 0 0