Önce veto yedi ama bir sene sonra

Son güncelleme: 07.10.2010 13:07

  • Apple 1 senedir kabul etmediği iPhone uygulamasını şimdi kabul etmeye hazırlanıyor. Peki ama neden?

    noimage

    Hatırlarsanız geçen yıl Apple, iPhone için Google Voice uygulamasını, var olan özelliği birebir taklit ettiği gerekçesiyle kabul etmemişti. Ancak bu, Apple 'ın yeni uygulama politikasıyla bereaber değişecek gibi duruyor.

    Apple'ın uygulama politikasına göre, Adobe Air gibi araçlarla yapılan uygulamalar kesinlikle kabul edilmiyordu. Ancak bu kural artık değişti. Değişen yeni politikada Google Voice uygulamasını engelleyecek hiçbir kural da bulunmuyor.

    TechCrunch'ın haberine göre; Google Voice uygulaması önümüzdeki birkaç hafta içinde App Store'dan satın alınabilecek. Google'ın önümüzdeki birkaç hafta içinde yapması gereken tek şey, uygulamayı yeni iOS'taki "multitask" özelliğine uygun hale getirmek.

#07.10.2010 13:07 0 0 0