Sivilce Ve Siyah Noktalar İçin Maske

Son güncelleme: 13.12.2010 18:43
  • Siyah Noktalar İçin Maske - Maske Yapımı - Pratik Maske - Siyah Noktalar Nasıl Geçer


    Siyah noktalar ve sivilceler her yaşta bayan ve erkeklerin başına bela olan cilt problemlerinden başlıcalarıdır. Siyah noktalarınızdan ve sivilcelerinizden bal ve tarçınla yapacağınız kürle kurtulmanız mümkün. Detaylı bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz

    Sivilceler ve siyah nokta gibi sorunlarınız varsa sizlere bal ve tarçın karışımı bitkisel formülü öneriyorum
    Melekler Mekanı - Sivilce ve siyah noktalar için bal ve tarçın! Formülün uygulanışı bilgileri ise şöyle
    Tarçın ve bal karışımı ile elde edeceğiniz maske cildinizi temizleyecek aynı zamanda çeşitli nedenlerle oluşan sivilcelerinizi de tedavi edecektir. Son derece kolay şekilde hazırlayabilirsiniz, sonucundan ise çok memnun kalacağınızdan eminiz.
    Sivilce ve siyah noktalar için bal ve tarçın!
    Uyku sürecinde hücreler yenilenir, cildiniz de öyle. Bu yüzden vereceğimiz tarifi gece uygulamalısınız böylece ne kadar etkili olduğunu da görebilirsiniz. Tarçın ve bal maskesi sayesinde cildiniz hem sağlıklı hem de genç ve daha canlı olacaktır.

    Gerekli malzemeler:

    Bir yemek kaşığı süzme bal,

    Bir yemek kaşığı tarçın.

    Hazırlanması ve Uygulanması:

    Cam kasede malzemeleri macun kıvamına gelene kadar karıştırın ve sivilceli bölgelere sürün, iki saat belkedikten sonra ılık suyla yıkayıp kurulayın.

    Maskeyi her gün uygulayabilirsiniz, mutlaka her seferinde yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Ayrıca, siyah noktaların da temizlendiğini göreceksiniz. Tüm yüzünüze uygulamak isterseniz malzemeleri aynı oranlarda artırarak kullanabilirsiniz.

#13.12.2010 18:43 0 0 0