Pırasalı Omlet

Son güncelleme: 02.05.2010 18:42
  • MALZEMELER
    2 adet pırasa
    1/2 demet maydanoz
    3 adet yumurta
    1 çorba kaşığı margarin
    1/4 çay bardağı sıvıyağ
    tuz
    karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Pırasaları boylamasına kesip ince ince doğrayın. Sıvıyağı tavaya koyup pırasaları diriliklerini kaybedene kadar kavurun. Tuz ve karabiberini koyun. Bu arada maydanozları da ince ince kıymış olun ve bunları da tavaya ekleyin. Biraz daha kavurduktan sonra ocaktan alıp biraz soğutun. Yumurtaları bir kasede iyice çırpın. Tavadaki harcı da içine ekleyip karıştırmaya devam edin. Tavaya yağ koyup kızdırın ve yumurtalı karışımı içine boşaltın. Bir yüzünü kızarttıktan sonra çevirin ve diğer yüzünü de kızartın.
#24.05.2006 22:07 0 0 0
  • süper bi tarif bu bigün yapayımda annem şaşırsın

    sağol su perisi
#07.06.2006 17:38 0 0 0
  • Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
#02.05.2010 18:42 0 0 0