Anafartalar İlköğretim Okulu Ödemiş İzmir

Son güncelleme: 11.02.2011 18:28
  • Anafartalar İlköğretim Okulu Hakkında - Anafartalar İlköğretim Okulu Tanıtım - Anafartalar İlköğretim Okulu Resimleri - Anafartalar İlköğretim Okulu İletişim

    noimage

    Anafartalar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

    Okulumuz; arsasını Hamdi Akkaş'ın bağışladığı şimdiki yerinde, 1986-87 öğretim yılında Ödemiş Anafartalar İlkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır. İlköğretime başladığı yılda okulumuz 8 derslikli, 540 öğrencili, 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı, 16 öğretmen ve 2 hizmetli personelden oluşan kadrosu ile hizmete başlamış ve aynı okul bahçesinde 98/99 öğretim yılında tamamlanan 2. binadaki 8 derslikle aynı yıl ilköğretim okulu statüsü kazanmıştır.

    Okulumuz 16 derslik, 1 idare odası, 1 öğretmenler odası,1 BT sınıfı ile hizmet vermektedir. Okulumuzda fen laboratuarı, çok amaçlı salon, 3 adet idareci odası ve rehberlik servisi, okul bahçesine yapılan eklentiyle kantin, soyunma odası, arşiv, depo ve beden eğitimi öğretmen odası hazırlanmıştır. Beden eğitimi odasının ek bölüme alınması ile mevcut olmayan kütüphanenin oluşturulmasına ortam hazırlanmıştır. Halen okulda: 46 kadrolu, 4 görevlendirme, 2 ücretli öğretmen ve 1040 öğrenci bulunmaktadır.

    Okulumuzda internet bağlantısı bulunmaktadır. Okulumuzda 3 projeksiyon makinesi ve 27 bilgisayar bulunmaktadır. Okulumuzda 2 adet anasınıfı bulunmakta olup toplam 4 grupta 100 öğrenciye eğitim verilmektedir. Okulumuzda ikili eğitim-öğretim yapılmaktadır.

    Okulumuz öğretmenleri arasında mesleki ve kişisel bir dayanışma hemen göze çarpmaktadır. Öğretmenlerin eğitim-öğretim faaliyetleri başarılı bir şekilde devam etmektedir. Okulda her dönemde yemek verme, başarılı ve çalışkan öğretmenlere yıl sonunda plaket verme töreni, yıl sonu müsamereleri ve diğer etkinliklere, bu okulda çalışmış tüm öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen sosyal etkinlikler düzenlenmektedir. Okulumuzun gelirleri ise kantin kirası, okul aile birliği katkıları ve hayırseverlerin katkılarıdır. (Anasınıfına ait bütçe hariç)
    Okulumuzda düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetlerin, öğrencilerin okul yaşantısına olumlu katkılarını bilen okulumuz, öğrencilere yönelik etkinliklere önem vermektedir.

    Anafartalar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

    Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ödemiş
    Okulun Telefonu: 232 5461900
    Okulun Faksı: 232 5461901
    Okulun Adresi:
    Okulun Web Adresi: http://odemisanafartalar.meb.k12.tr/
    Okulun E-Posta Adresi: [email]586041@meb.k12.tr[/email]
    Okulun Müdürü: Nejdet YALÇIN
    Okulun Ulaşım Bilgileri:
    Metropol İçi / Dışı :
    Ulaşım Durumu : Karayolu
    Lojman Durumu: Yok
    Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok


    Anafartalar İlköğretim Okulu Resimleri :


    Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr

    Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
#11.02.2011 18:28 0 0 0