Barbekü Sos

Son güncelleme: 22.12.2006 02:06
  • Malzemeler

    ]25 gr ketcap
    1 çorba kaşığı şekerr
    1 çorba kaşığı pekmez
    2 çorba kaşığı rende soğan
    2 çorba kaşığı Worcester sos
    2 çorba kaşığı Chili powder
    1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
    ½ tatlı kaşığı karabiber
    ½ çay kaşığı zencefil
    1 tatlı kaşığı hardal tozu
    arzuya göre acı pul biber
    Sos koyu ise elma sirkesi
    Yapılışı

    Et, tavuk veya sosis
    ızgara yaparken
    üzerine sürmek için sos

    Malzemeleri iyice karıştırın. Önceden hazırlayıp, buzdolabında muhafaza edin. Ara ara ızgara yapılan et üzerine pişene kadar fırça ile sürün.
    Izgara ete ve tavuğa çok özel bir lezzet verir.
#08.06.2006 15:58 0 0 0
  • teşekkürler superısı eline sağlık
#09.06.2006 11:15 0 0 0
zto zto foto
  • teşekkürler eline sağlık
#16.06.2006 19:30 0 0 0
  • teşekkür ederim
#21.06.2006 16:39 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 21:10 0 0 0
  • elllerine sağlık
#03.07.2006 11:19 0 0 0
  • ELLERINE SAGOLSUN
#16.07.2006 18:21 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.09.2006 00:30 0 0 0
  • ellere emeklere saglik...
#20.09.2006 14:07 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:06 0 0 0