Sen gittin sevgili

Son güncelleme: 31.10.2022 13:04
  • Sen gittin sevgiliArdında beni " bende " bırakarak gittin.. Senden sonra sensizliği yüzüme vuran her kelimeyi, her cümleyi reddettim. Sensizliğin her harfini savurdum dilimden.Sen beni öldürmüşken " ben " seni " öldüremedim..Ve de yaşatamadım seni " bende ".Gittin.. Ardından binlerce sitem ekledim bensiz attığın her adıma.." İçi boş " küfürler savurdum çıktığın demir kapılaraSen gittinArdından içi boşaltmış sorgular, mesnetsiz iftiralar, cevabı sorusunda saklı çapraz yanılgılar geldiZan altında kaldım..Geçmişinde yaşadığın acılarda tek bir payım / tek bir hissem halde " gençliğini çalmakla, geleceğine dair tek bir pay / tek bir hisse talep etmediğim halde " gelecek günlerini " zimmetime geçirmekte itham edildim imzasız iddaanamelerde. Seni " sensiz " sevmekten yalnızlığına hüküm giydim topuksuz cümlelerin ağır yenilgilerinde..Suçluydum artık..Adının kapladığı alan kadar yer tutan hücrelerde ezildim, itildim..Ve en sonunda yenildim..Ama hiçbir sorguda senin " adını " ifşa etmedimHiçbir zaman pişmanlığı sende saklı günahlarıma seni ortak etmedimBu aşkın faili meçhul suçlarının hepsini üstelendim sırf sen temize çık diye sen hep bensiz de mutlu ol diye..Çünkü sen benim " ölümle onurlandırılacak tek sebebim, mutluluklarda sayıkladığım tek nefesimdin "

    Şimdi sensizliğin akşamını demlemekteyim hayatın isli çaydanlığında..Kim bilir ben bu satırları yazarken satırlara, sen dört duvar arasında sana biçilmiş " mutluluk" rollerinde oynamaktasın..Sahne de sen..Başrollerde sen..Oysa ben senin yarım bıraktığın bu aşkın ayrılığa kalansız bölünen acılarında bana verilen repliklerini oynuyorumPerdelerin ardında sözlerini unutmuş figuran gibi her gece sensizliğin içinde senli hatıralarımı oynuyorum..Ve kalabalık sokaklarda karşılaştığım her kadın gözüne yenilmişliğimin ilanını karalıyorum on puntoluk harflerleŞimdi yüreğimin seni seven kepenklerini indirip baktığım her kadının gözlerinde " sana gecikmişliğimi" görmek için üzerime suskunluğumu giyiniyorum..Ve gördüğüm her gözde anlıyorum ki; biz iki yakası hiçbir zaman birbirine kavuşmayacak iki uçurumuz..Biz seninle aynı cümlede iki yabancıyız artık

    Kırık dökük olsa da sensiz aynalar, hayat kaldığı yerden devam ediyor. Senden önce yetim idim, senden sonra da öksüz kaldım..Senden önce yarım bir cümleydim, senden sonra yalnızlığın avcunda kırık dökük bir kelime...Sen yoksun; herşey bir noksan, herşey yarım. Kısacası " sensiz " tadsız tuzsuz bir hayat. Ha bıçağı göğsüne saplamışsın ha şakağına soğuk kelimeleri dayamışsın. Değişen ne ki sevgili..Herşey bir " eksik ", herşey " sana " noksan. Herşey çıktığın demir kapı gibi; hayat kadar dağınık , ölüm kadar soğuk.Herşey bıraktığın gibi, herşey bir " sen " eksik..
    " Sen gittikten sonra
    Bu hayat köprüsünün altından
    Daha çok seller akacak topraklarıma
    Ve sensizliğin içinde
    Her an ölüm bana musallat olacak..
    Kâh yenilgilerimi fırlatacak yüzüme,
    Kâh sana gecikmişliğimin ipini geçirecek yüreğime..
    Ama ben pes etmeyeceğim..
#28.02.2011 23:27 1 0 0
  • sözler ve ifade biçimi çok güzel eline saglık hoş bi çalışma olmuş
    mana olarak güzel şeyler ifade etmesede
    evet giden gitmiştir
#28.02.2011 23:52 0 0 0
  • bakıyorumda eski paylaşımlarında hep gitmekten ve gidenden bahsetmişsin canımıniçi...
    bu paylaşımında çok güzel ama en son satır çok hoşuma gitti.tam seni anlatıyor...
#18.05.2011 10:13 0 0 0
  • gelecek olan kişi ,kararsızlıklardaydı ozaman canımıniçi:) benide böyle karışık duygulara sürüklemiş :)
    son satır bencede güzel ..benim olanı başkasına bırakacak pes yok bende .. 'SENİNİM' dediğinden beri benimdi ;) nasıl vazgecilir hı :)
#18.05.2011 14:45 0 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık Emeğinize Sağlık
#31.10.2022 13:04 0 0 0