Nintendo 3DS için geri sayım

Son güncelleme: 05.03.2011 02:05
  • Nintendo, merakla beklenen Nintendo 3DS oyun konsolunu CEBIT fuarında ziyaretçilerinin karşısına çıkardı.

    Nintendo'nun bu ürününü rakiplerinden ayıran en önemli özellik ise gözlük kullanılmaksızın da 3 boyutlu görüntünün izlenebilmesi.

    "Nintendo 3DS sadece gözlüksüz 3D deneyimi sunmuyor, aynı zamanda kendine özgü bir tarzı var" diyen Nintendo Avrupa Pazarlama Direktörü Laurent Fischer, Wii ile aileleri bir araya getirmeyi ve bu şekilde 3 boyutlu oyun keyfini kullanıcılarına yaşatmak istediklerini vurguladı.

    Çift ekranıyla dikkat çeken 3DS, Circle Pad denilen analog kol ile birlikte geliyor. Cihazın bir diğer özelliği ise 3 boyutlu fotoğraflar da çekebilmesi

    Hali hazırda yüklü oyunlarla kullanıcılara sunulan ve Japonya'da 249 dolarlık fiyat etiketiyle Şubat sonunda satışa çıkan Nintendo 3DS'in Mart ayı içinde Avrupa ve Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

    GÖZLÜKSÜZ 3D TEKNOLOJİSİNE HAZIR DEĞİLİZ

    Nintendo 3DS'i elime alıp ekranına bakmakta bir hayli güçlük çektim. Zira ilk anlarda doğru açıdan ekrana bakmayı başaramadım. Eğer o açıyı tutturup ekrana doğrudan bakamazsanız, gözlüksüz 3D keyfi baş ağrısına sebep olabiliyor ve görüntüden hiçbir şey anlaşılamayabiliyor. Bu sebeple gözlüksüz 3D gösteren 3DS ve diğer cihazlar aslında yolun daha çok başında ve alınacak çok uzun bir yol var.
#05.03.2011 02:05 0 0 0