Ahmet Tatlı ve Eşi

Son güncelleme: 16.03.2011 06:37
  • Ahmet Tatlının Eşi - Ahmet Tatlının Eşi Tülay Koçak kimdir - Ahmet Tatlı ve karısı - Ahmet Tatlı ve Eşi resimleri

    noimage

    Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, ilk eşi Adalet Durak'tan olan oğlu Ahmet Tatlı, Şişli Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikahla 3. kez dünya evine girdi. Antalya'da olduğu için nikaha katılmayan Tatlıses'in çelenk göndermesi dikkat çekti.

    Ahmet Tatlı, ev hanımı Tülay Koçak ile hayatını birleştirirken, gelinin nikah şahitliğini İbrahim Tatlıses'in bir dönem birlikte olduğu Perihan Savaş yaptı. Gelin ve damat, İbrahim Tatlıses'in "Haydi Söyle" parçası eşliğinde salona giriş yaptı. Nikah memurunun "Tülay Koçak'la evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna Ahmet Tatlı "Sonsuza kadar evet" cevabını verdi.

    Ahmet Tatlı, nikahın aceleye geldiğini belirterek, "Biraz acil oldu. Ramazan yaklaştığı için çok sade bir nikah istedik. Aslında gelenler bile kalabalık sayılır. Babam Antalya'da olduğu için gelemedi fakat çiçek gönderdi. Düğünü Ramazan ayından sonra yapacağız, babam o zaman bizimle olacak" dedi.

    Perihan Savaş ise, "Ben Ahmet'i çok seviyorum. Gelin de çok iyi" diye konuştu. Torununun nikah töreninde hazır bulunan İbrahim Tatlıses'in annesi Leyla Tatlıses'in Perihan Savaş'a sık sık sarılıp öpüşmesi dikkat çekti. Damadın ilk eşinden olan oğlu Mert de, babasını tebrik ederken geline de altın taktı

    noimage

    ----

    İbrahim Tatlıses, Oğlu Ahmet Tatlı'nın Nikahına Katılamadı
    Sanatçı İbrahim Tatlıses'in İlk Eşi Adalet Durak'tan Olan Oğlu Ahmet Tatlı, Tülay Koçak'la Evlendi. Nikâha Katılamayan Baba İbrahim Tatlıses Çelenk Gönderdi.


    Sanatçı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak'tan olan oğlu Ahmet Tatlı, Tülay Koçak'la evlendi. Nikâha katılamayan baba İbrahim Tatlıses çelenk gönderdi.

    Şişli Evlendirme dairesinde kıyılan sade nikâha anne Adalet Durak, İbrahim Tatlıses'in eski eşlerinden Perihan Savaş ve ailenin yakınları katıldı. Nikah tarihinin son anda öne alındığı öğrenilirken program yoğunluğu nedeniyle katılamayan İbrahim Tatlıses çelenk gönderdi. Gelin ve damat İbrahim Tatlıses'in şarkıları eşliğinde salona girdi. Çiftin nikâh şahitliğini Perihan Savaş ve aile yakını Gökhan Yücel yaptı. Perihan Savaş çiftin evlilik cüzdanını geline verdi.

    Daha önce bayramdan sonra yapmayı planladıkları nikâh tarihini "İki bayram arasında düğün olmaz" düşüncesiyle son anda Ramazan öncesine aldıklarını belirten Ahmet Tatlı, babası İbrahim Tatlıses'e de son anda haber verdiklerini söyledi. Tatlıses'in buna çok kızdığını dile getiren Ahmet Tatlı, Ramazan Bayramı'ndan sonra Kâğıthane'deki tesislerinde düğün yapacaklarını ifade etti.

    Gelin Tülay Koçak da kayınpederi İbrahim Tatlıses'in kendisini arayarak tebrik ettiğini ve düğüne katılamadığından dolayı çok üzgün olduğunu söylediğini belirtti. İbrahim Tatlıses'in Ramazandan sonraki düğüne mutlaka katılacağını kendisine söylediğini ifade etti.

    Perihan Savaş da damat Ahmet Tatlıses'i çok sevdiğini belirterek, "Kendisi oğlum gibidir. Ömür boyu mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

    https://www.main-board.com/unluler/515019-ahmet-tatli-resimleri.html
    https://www.main-board.com/kim-kimdir/515001-ahmet-tatli.html#post4562361
#16.03.2011 06:37 0 0 0