Ahmet Tatlı Ceylan

Son güncelleme: 16.03.2011 06:58
  • Ahmet tatlı ile ceylan ne zaman evlendi - Ahmet Tatlı ve Ceylan Hakkında - Ahmet Tatlı ve Ceylan evliliği - Ahmet Tatlı ve Ceylan resimleri - ahmet tatlı ceylan



    noimage
    noimage

    Türkücü Ceylanın kabusları bitti. Ahmet Tatlı ile yaşadığı olaylı beraberliğin, baba Tatlısesin devreye girmesiyle Tatlı sonuçlanması ve bitmesi Ceylanı huzura kavuşturdu.


    Ceylanın yüzü nihayet gülüyor İbrahim Tatlısesin oğlu Ahmet Tatlı ile kah ayrılan, kah barışan Ceylan, artık huzurlu günlere kavuştuğunu söylüyor. Uzun bir süre hayatında erkeklere yer vermeyeceğini söyleyen Ceylan, kendisini, çocuklarına ve işine adadı.



    Ceylan, önce müzik şirketini değiştirerek işe başladı ve Özdemir Müziğe transfer oldu. Yeni albümünün hazırlıklarına başladı. Yeni firmasında yapacağı albümün yıl sonuna yetişeceğini belirten Ceylan, oldukça iddialı bir repertuar üzerinde çalışıyor. Genç sanatçının hayatındaki son değişiklik ise, arabasını yenilemek oldu.



    Ahmet Tatlı ile birlikteliğini sona erdiren Ceylan artık rahat nefes alıyor. Bilindiği gibi, İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Ceylan ile oğlu Ahmetin beraberliğinin kesin olarak bittiğini söylemişti

    Ceylan'a boşanma şoku

    Spot şöyle : "İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile Ceylan sessiz sedasız resmen boşandı. Şiddetli bir kavga sonrası mahkemeye müracaat eden çift, karşılıklı olarak davadan vaz geçeceklerini beklerken ilk şoku yaşayan Ceylan olmuş. Avukatının boşandığını belirtmesinden sonra gözyaşlarını tutamayan Ceylan, Ahmet Tatlı'nın telefonuyla sakinleşebilmiş. Ve çift, birlikte yaşamaya karar vermiş."

    Doğru mu anladım? İkisi de ayrılmak istemiyormuş ama ikisi de avukat tutup boşanma davası açmışlar. İkisi de "diğeri davadan vaz geçer" diye beklemiş, ama beklerken boşanıvermişler. Boşanma davası açan Ceylan, boşandığını duyunca sinir krizleri geçirmiş. Neyse ki karşılıklı boşanma davası açarak boşandığı eski kocası arayıp gönlünü almış da... "İkili birlikte yaşamaya karar vermiş!"



    Sürpriz nikah

    Kısa süren ayrılığın ardından yeniden barışarak Bodrum'da tatile çıkan Ceylan ile İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı hayatlarını birleştirdi.
    Ceylan'ın bir aylık hamile olduğunu öğrenmesinden sonra biraraya gelen çiftin nikahı Tatlıses Otel'de kıyıldı. Sadece yakın arkadaşların katıldığı nikah töreninden İbrahim Tatlıses'in bile haberi olmadı. Çiçeği burnunda gelin Ceylan,"Herşey aniden gelişti. 'Çocuğumuz nikahsız doğmasın!' dedik. Kendimizi bir anda nikah memurunun karşısında bulduk" dedi.

    05.07.2001

    noimage
#16.03.2011 06:58 0 0 0