İbrahim Tatlısesin Annesi

Son güncelleme: 16.03.2011 07:11
  • İbrahim Tatlıses'in Annesiyle diyalogları - ibrahim Tatlısesin annesi kimdir - ibrahim tatlısesin annesi Leyla Tatlı resimleri - İbrahim Tatlısesin Annesı hakkinda - Leyla Tatlı


    noimage

    İbrahim Tatlıses'in vurulduğunu sabaha karşı öğrenen annesi Leyla Tatlı hemen oğlunun yattığı Acıbadem Maslak Hastanesi'ne koştu. Hastane'de sinir krizleri geçiren Leyla Tatlı hemen doktor kontrolüne alındı. Anne Leyla Tatlı'nın durumunun iyi olduğu ama sürekli ağladığı bildirildi.
    Bu arada İbrahim Tatlıses'in Urfa'da bulunan ilk eşi Adalet Durak ile kızları, damatları ve oğlu Ahmet de hastaneye geldi.
    Kızlarının hastanede fenalık geçirdiği ve acil tıbbi müdahale yapıldığı bildirildi. Yetkililer Tatlıses'in ailesinin de doktor kontrolü altında tutulduğunu açıkladılar.
    Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in annesi Leyla Tatlı'nın, Florance Nightingale Hastanesi'ndeki tedavisi devam ederken durumunun iyi olduğu bildirildi.

    İbrahim Tatlıses'in annesi Leyla Tatlı (70), geçtiğimiz Cuma günü göğüs ağrıları nedeniyle Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırılmış ve koroner kalp hastalığına bağlı kalp damarlarında daralma tespit edilmişti.

    Hastasının durumunun iyi olduğunu belirten Uzman Doktor Orhan Geren, kendisine anjiyo yapıldığını ve bir süre daha hastanede tedavi altında tutulacağını söyledi.


    Tatlıses için gözyaşları sel oldu
    İbrahim Tatlıses'in çocukluk arkadaşları ise Tatlıses'in doğduğu eve posterini asarak saldırıyı kınadı Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye mikrofonlarından halka dua etmesi için anons yapılması talimatını verdi





#16.03.2011 07:07 0 0 0
  • allah yardım etsin
#16.03.2011 07:11 0 0 0