Define Avcıları

Son güncelleme: 20.03.2011 00:06
  • Define Avcıları 1985 - Define Avcıları Filmi - Define Avcıları Film Konusu - Define Avcıları Oyuncuları - Define Avcıları Film Tanıtım - Nostalji Filmi Define Avcıları

    Yönetmen Richard Donner
    Yapımcı Harvey Bernhard,Richard Donner
    Senarist Chris Columbus (Steven Spielberg'ün hikâyesinden)
    Oyuncular Sean Astin,Josh Brolin
    Müzik Dave Grusin
    Görüntü yönetmeni Nick McLean
    Kurgu Michael Kahn , Steven Spielberg
    Stüdyo Amblin Entertainment - Warner Bros. Pictures
    Dağıtıcı Warner Bros. Pictures
    Cinsi Sinema filmi
    Türü Macera ,komedi
    Renk Renkli Technicolor
    Yapım yılı 1985 , Amerika Birleşik Devletleri ABD
    Çıkış tarih(ler)i 7 Haziran 1985, ABD - 1 Ocak 1996, Türkiye (TV)
    Yer yer İspanyolca,İtalyanca,Çince

    Define Avcıları[1][2], 1985 ABD yapımı macera komedi filmdir. Özgün adı The Goonies olan film Ocak 1996'da Kanal D televizyonunda gösterilmişti.

    Yönetmenliğini Richard Donner'ın yaptığı filmin senaryosunu Steven Spielberg'in hikâyesine dayandırarak Chris Columbus yazmıştır. Steven Spielberg filme, hikâyesi dışında icracı yapımcı ve kurgucu olarak da katkıda bulunmuştur.

    ABD'nin batı sahilinde olan Oregon'da bir kasabada yaşayan bir grup çocuk, evleri golf sahası yapılmak için yıkılmak üzere iken, tavan arasında buldukları tarihi bir harita ile efsanevi korsan "Tek Göz Willie" 'nin definesini aramaya çıkarlar. Yerin altında, deniz mağaralarında devam eden yolculukları sırasında sayısız korsan tuzaklarının yanı sıra, polisin aradığı "aile çetesi" "Fratelli"'lerle de mücadele etmek zorunda kalan çocukların umudu bulacakları korsan hazinesinin yardımı ile evlerini ve mahallelerini golf sahası olmaktan kurtarmaktır.

    noimage
#20.03.2011 00:06 0 0 0