Kabak Kavurması

Son güncelleme: 28.09.2006 09:53
  • Malzemeler

    1 kg kabak
    3 çorba kaşığı zeytinyağı
    2 adet orta boy soğan
    2 adet domates
    nane
    dereotu
    karabiber
    tuz

    Yapılışı :

    Kabakları soyup küçük küçük doğrayın.
    Kalın dipli bir tavada zeytinyağını ısıtıp küp şeklinde doğradığınız soğanları sararıncaya kadar kavurun.
    Daha sonra sırasıyla domatesleri ve kabakları ilave edip çok az su ile kendi yağında kalana kadar pişirin.
    Nane ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.
#29.06.2006 00:40 0 0 0
  • Tesekkürler SU-PERISI cok hos bir tarif
#12.07.2006 20:07 0 0 0
  • Su-peris üsta
#17.07.2006 15:14 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 22:02 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler.
#28.09.2006 00:01 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#28.09.2006 09:53 0 0 0