Fenerbahçe Resmi Dergisi 41. sayı çıkıyor!

Son güncelleme: 08.07.2006 16:12
  • 41 KERE MAŞALLAH


    noimage

    noimage


    Fenerbahçe Spor Kulübünün TEK resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi, dopdolu içeriğiyle bayilerdeki yerini alıyor! Fenerbahçe Dergisinin Temmuz 2006 sayısı, kulübümüzün 100. yıl kurumsal logosunun bulunduğu görsel ve 100. yılımızda tüm camia elele hep birlikte zirveye başlıklı kapak yazısı ile bayilerdeki yerini alıyor!
    Dergimizin bu sayısında armağan ettiği poster ise; yeni transferimiz Tümer Metine ait! Fenerbahçe Dergisinin taklitlerinden sakının ve derginizi posterinizle birlikte tükenmeden alın!
    Fenerbahçe Dergisinin Temmuz sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisinin son sayısından çarpıcı başlıklar:

    " Aziz Yıldırım yeniden başkan! Kulübümüz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında tek başkan adayı olan Aziz Yıldırım, sandıktan çıkan geçerli oyların (2.824 oy) tamamını alarak 8. kez başkan seçildi. Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulumuz, genel kurul üyelerimizin verdiği oylarla 2009 yılının Mayıs ayına kadar göreve seçildiler.
    " Fenerbahçe Burnundaki Kulüp Binamız, iç mimari çalışmaları ve dış cephe kaplamalarının bitirilmesinin ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadındaki yeni bölümde faaliyete geçti. Yöneticilerimizin bir kısmı ve tüm idari birim çalışanları, geçtiğimiz günlerde kendileri için ayrılan ofislere taşındılar.
    " Fenerbahçenin dünü, bugünü, geleceği! Eski başkanlarımızdan Ali Şen, Başkanımız Aziz Yıldırımı ziyaret etti. İkili yıllar sonra stadımızda bir araya geldiler. Özel fotoğraflarla derginizde!
    " Eski başkanlarımızdan Tahsin Kaya, kulübümüzü ziyaret etti. Başkanımız Aziz Yıldırım ile bir süre görüşen Tahsin Kaya, FBTVyi, kulübümüzü, stadımızı ve müzemizi gezdi.
    " Sezon öncesi yemekte buluşuldu! Yönetimimiz, takımımız yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce futbol takımı oyuncularımıza yemek verdi.
    " İmza şov! Fenerbahçemiz daha önceden anlaşma sağladığı 9 futbolcumuz ile sözleşme imzaladı. Beşiktaştan transfer edilen Tümer Metin ve Gençlerbirliğinden alınan Uğur Boralın yanı sıra, sözleşmesi biten Servet, Selçuk, Volkan Babacan, Kerim, Semih, Can Arat ve Olcan resmi imzayı attı.
    " Hepsi turp gibi! Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımız, Turkcell Süper Liginde 2006-2007 sezonunun hazırlıklarına start vermeden önce sağlık kontrolünden geçtiler.
    " Sezonu açtık! Takımımız, 2006-2007 Turkcell Süper Liginin ilk çalışmasını antrenörlerimiz İrfan Saraloğlu, Önder Özen ve Murat Öztürk yönetiminde gerçekleştirdi. Oyuncularımız sıcak havada karpuz yiyerek serinlediler. Özel fotoğraflarla derginizde!
    " Fenerbahçenin coşkusunu yaşamak istiyorum! Fenerbahçemizin yıldız transferi Tümer Metin, eşi Cansu Hanım ile sezon arasındaki tatili değerlendirmek için gittikleri Çeşmede, hakkındaki merak edilen soruları yanıtladı. Hiçbir zaman Beşiktaş taraftarıyla yıldızının barışmadığını ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadındaki taraftarın coşku ve desteğini hissetmek için sabırsızlandığını dile getiren Tümer, tüm eleştirilere de son kez nokta koydu.
    " Dünyayı dolaşmak istiyorum ama oyuncu olarak değil! Önümüzdeki sezon Fenerbahçe formasını giyecek yeni transferimiz Uğur Boral, sezon sonrası tatilini A.B.Dye giderek değerlendirdi. Takımımızın top başı yaptığı gün selamlaştığımız oyuncumuz, New York ve Washinghtonda çektiği fotoğrafları ve anılarını bizlerle paylaştı.
    " Profesyonel Futbol Takımımız, 2006-2007 sezon hazırlıklarına kısa bir toplantıyla başladı. Oyuncularımızı tesislerin kondisyon salonunda toplayan antrenörümüz İrfan Saraloğlu, onlara bir dizi nasihatta bulundu. Bütün detaylar derginizde!
    " Oyuncularımız emin ellerde! Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımız, 2006-2007 Turkcell Süper Liginin hazırlıklarını antrenörlerimiz İrfan Saraloğlu, Önder Özen ve Murat Öztürk yönetiminde yapıyorlar. Bir kesim tarafından Yeni bir teknik direktör gelene kadar takımımız hocalarımıza emanet dense de, 3 antrenörümüz de tüm yabancı hocalara taş çıkartacak tecrübeye sahip. Hocalarımızın başarıları ve onları daha yakından tanımak için tüm detaylar derginizde&
    " Futbolla çok alakası var! Antrenörümüz İrfan Saraloğlu yönetiminde idman yapan oyuncularımız, geçtiğimiz günlerde alışık olmadığımız türden bir çalışma gerçekleştirdiler. Resimlere baktığınızda Bu çalışmanın futbolla ne alakası var? diyebilirsiniz ama çalışmanın içeriğini okuduğunuzda siz de ne kadar verimli bir çalışma olduğunu anlayacaksınız&
    " Fenerbahçe benim evim! Kapıdan kovsalar bacadan girerim! Fenerbahçede 9 yaşındayken Minik Takıma alınmasıyla başlayan bir serüven onunkisi. İnişli-çıkışları günleri oldu ama eksiklerini kapatmayı, kendine hep tecrübe katmasını bildi. Azmi ve kararlılığı, Fenerbahçede adım adım yükselmesini, A Milli Takım formasına kavuşmasını sağladı. Bundan iyisi de Can sağlığı! 22 yaşındaki genç oyuncumuz Can Aratla her şeyi konuştuk. Fenerbahçenin yetiştirdiği Can, geleceğini de Fenerbahçe üzerine kuruyor. Onun sevdası bir başka güzel&
    " Mali İşler Koordinatörümüz Abdülkadir Kuşin yazdı: Size de çıkabilir! Fenerbahçe Spor Kulübü 100. Yıl Piyango biletleri satışa çıkıyor! 100. yılın piyango ödülleri de Fenerbahçemizin şanlı tarihi kadar göz kamaştırıyor! Siz de talihli olabilirsiniz! Hiç vakit kaybetmeden sadece 10 YTL ödeyerek şansınızı deneyin& Tüm detay ve ödüller derginizde!
    " 100. yıl takımı geliyor! Fenerbahçemizle sözleşmeleri 3 yıllığına uzatılan iki başarılı oyuncumuz Servet Çetin ile Selçuk Şahin, dergimize önümüzdeki sezona ilişkin açıklamalarda bulundular.
    " Oyuncularımız Samandıra Tesislerindeki odalarında dvdye kaydettikleri Dünya Kupası maçlarını izliyorlar. Çok özel fotoğraflarla derginizde!
    " Telsim Tribününde misafir takım seyircisi olmayacak! Kulübümüzün yaklaşık 5 ay önce satışa çıkardığı 100. Yıl Kombine Kartları taraftarlarımızca büyük ilgi görmeye devam ederken, yönetimimizin, 2006-2007 futbol sezonunda Telsim Kale arkası tribünündeki misafir takım seyircilerine ayrılan bölümü, Migros Tribününe (Maraton Tarafı) taşıması doğrultusunda aldığı karar ve bu bölümün kombine kart satışına açılması ilginin daha da artmasını sağladı.
    " 40 yılı aşkın bir süredir profesyonel yaşamın içinde önemli pozisyonlarda bulundu. Şimdilerde, emeklilik döneminde en önemli aşkına dört kolla sarılma fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Kongre üyemiz ve 100. yıl Komitesi Başkanımız Ender Alkaya ile Fenerbahçemizin 100. yılını nasıl kucaklayacağını konuştuk&
    " Genç file bekçimiz Volkan Babacan, tesislerimizde neden huylandı? Detaylar derginizde!
    " Mehmet Aurelio geliyor! Uzun yıllar ailesiyle birlikte Türkiyede yaşayan ve Fenerbahçede çok mutlu olduğunu her defasında dile getiren Brezilyalı oyuncumuz Marco Aurelio, kendisi ve ailesinin Türk vatandaşı olmaları için gerekli işlemleri başlattı. Oyuncumuzun önümüzdeki sezon sırtında Mehmet Aurelio yazacak.
    " Bana taç attıran yandı! Çiçeği burnunda antrenör olan Kaptanımız Ümit Özat, yoğun antrenmanların ardından, antrenörümüz Zeki Önder Özen ile tesislerimizde ekstra mesai harcıyor. Kaptanımız son olarak, süratli ve pozisyon yaratacak taç atma tekniklerini geliştirdi.
    " Kemal Aferini kaptı! Ön çapraz bağlarındaki yırtılma nedeniyle ameliyat olan oyuncumuz, sezon arasında tatil yapmadan egzersizlerini sürdürdü. Kemal bu özverili çalışmasıyla sakatlığında büyük ilerleme kaydederken, sezon hazırlık antrenmanlarında da özel olarak çalıştırılıyor.
    " UEFAnın 2006 yılı itibariyle uygulamaya koymayı düşündüğü Stadyum ve Güvenlik Eğitim Programı kapsamında, Avrupada gelişme gösteren stadyum örneklerini tespit etmek amacıyla bir grup yetkili, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunu ziyaret etti.
    " UEFA Kupasının 2008 yılında yapılacak final maçına evsahipliği yapmaya aday olan kulübümüz için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında incelemelerde bulunan UEFA yetkilileri, stadımızdan mutlu ayrıldı. UEFA, kararını Aralık ayında bildirecek.
    " Fenerium Otoparkı hizmete açıldı. İstanbulun en eski yerleşimlerinden biri olan Kadıköy ilçesinin en büyük problemlerinden birine, kulübümüz stadımızın bünyesinde dev bir otopark alanı inşa ederek çözüm yarattı.
    " Kulübümüz ve Fenerbahçe Spor Ürünleri AŞnin birlikte düzenlediği logo yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldılar.
    " Fenerium Mağazacılık Akademisi eğitim programının 3.sü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadındaki toplantı salonunda yapıldı. 4 gün süren eğitim programının ikinci ayağı ise Kasım ayı içinde yapılacak. Programı başarıyla tamamlayanlara eğitim sonunda sertifika dağıtılacak.
    " En kötü günümüz böyle olsun! Feneriumun bu sene ilk kez düzenlediği piknik etkinliğine çok sayıda çalışanımız yakınlarıyla birlikte katıldı. Güzel bir havada tüm gün boyunca süren etkinlikte, davetliler bir aile gibi kaynaşarak motivasyon topladılar.
    " Yunan Rentis Belediye Başkanı George Ioakimidis ve aynı zamanda Rentis Belediyesi basın danışmanlığı görevini üslenen eşi Triga Despina ile meclis üyelerinden oluşan 15 kişilik bir heyet, Kadıköy Belediyesinin ev sahipliğini üstlendiği bir etkinlikte Fenerbahçe Todori Tesislerinde verilen bir yemekle ağırlandı.
    " Fenerbahçe Spor Kulübü futbol altyapı takımları seçmeleri 20-23 Haziran 2006 tarihlerlerinde Fenerbahçe Dereağzı Tesislerinde gerçekleştirildi. Yoğun talepten dolayı Temmuz ayının son haftası 2. kez yapılacak seçmelerin kayıtları ise Anadolu yakası için Dereağzı Tesislerinde, Avrupa yakası için ise Ataköy Çobançeşme Tesislerinde yapılacak. Detaylar derginizde!
    " Sibelin Sahasında konuk: Şener Üşümezsoy! Deprem hocamız; Depremde yıkılmayacak olan tek bir şey varsa, o da taraftarın Fenerbahçe sevdasıdır. diyor&
    " Yazarımız Sertaç Kayserilioğlu, kulübümüzün Cumhuriyet dönemindeki ilk tüzüğünü gün ışığına çıkartıyor!
    " Yazarımız Alp Bacıoğlu, bu sayımızda Adalet - Fenerbahçe gerginliği, Temmuz 1951 Kongresi ve Murat Alyüz başlıklarıyla dergimizde&
    " Yazarımız Ersin Demirel, kışlada Fenerbahçe anılarını sizlerle paylaşıyor!
    " Genel Sekreterimiz Vedat Olcayın hazırladığı Geçen Ay Neler Oldu? dosyası sayesinde Fenerbahçemizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
    " Köşe yazarlarımız Erden Or, Ayşesu Zorlutuna, Lütfi Akarçay gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
    " Fenerbahçe Kart sahibi talihli taraftarlarımızın katıldıkları etkinlikleri içeren yeni bölümümüzü bu sayıdan itibaren derginizde bulabileceksiniz. Siz de talihli bir taraftar olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Fenerbahçe Kart edinin!
    " Basketbol, voleybol, kürek, atletizm ve masa tenisi şubelerimizden çok özel haberler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisinde!
    " Fenerbahçe Kolejine dair tüm haber ve etkinlikler derginizde!
    " Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler derginizde!
    " Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Futbol Okullarına dair tüm haberler...
    " Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor! Minik Kanaryalar köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak Merhabalarını ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
    " Sizden gelen çok özel mektup ve e-postalardan oluşturduğumuz okuyucu mektupları köşemiz bu ay derginizde!
    " Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi moda, sinema, albüm, sergi, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor!
    " Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihini sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor!
    " Fenerbahçe Dergisinin 41 nolu sayısı gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu! Bayiinizden posterlerinizle birlikte istemeyi unutmayın!
#01.07.2006 16:21 0 0 0
  • okan dergi haberleri için çok sağol

    resimlerde süper yaw bu tümere hakkaten bizim forma çok yakıştı yaaa
#01.07.2006 18:36 0 0 0
  • tümer bizde kendini buldu yaw.. maşallahı var..

    özlem bu arada sarı lacivert formanın yakışmayacağı futbolcu mu var
#01.07.2006 19:54 0 0 0
  • Paylaşım için sağol
    Bekliyorum dergi daha gelmedi
#02.07.2006 16:49 0 0 0
  • @okanoo28

    okanim var hakketmeyen giyse yakismaz
#02.07.2006 17:44 0 0 0
  • @MARDINLI

    Futbolcu derken zeki, çevik ve ahlaklı olanlardan bahsediom kardeşş
#02.07.2006 22:02 0 0 0
  • niye biz akilsiz, beyinsiz, üstükmü dedik
#02.07.2006 22:11 0 0 0
ED1 ED1 foto
  • Haber için sagolasin Okan kardesim.
    Hakikaten 41x masallah, elemtere fis.
#03.07.2006 13:15 0 0 0
  • kem gözlere sis
#03.07.2006 17:59 0 0 0
  • paylasımın için tskler
#08.07.2006 16:12 0 0 0