- 1/2 su bardağı galeta unu
- 1 yemek kaşığı rende parmesan peyniri
- 2 su bardağı dilimlenmiş sebze (soğan, kabak, tatlı kırmızı biber, mevsimi ise karnıbahar çiçekleri, vb.)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz, pul biber
- Alüminyum folyo
Yapılışı:
- Fırını 225 derecede ısıtmaya başlayın.
- Bir kasede galeta unu, parmesan, tuz ve pul biberi harmanlayın.
- Başka bir kapta dilimlenmiş sebzelerin üzerine zeytinyağını gezdirip sebzelerin yağla iyice kaplanmasını sağlayın.
- Galeta unlu karışımı sebzelerin üzerine döküp elinizle her taraflarını galeta ununa bulayın.
- fırın tepsisine alüminyum folyoyu serip sebzeleri üst üste gelmeyecek şekilde dizin. 10 dakika ısınmış fırında kızartın.