Cokulce Kizartmasi

Son güncelleme: 04.03.2006 23:39
  • Malzemeler:

    1 kg.cokulce
    1 su bardagi misir unu
    2 yumurta
    tuz, karabiber
    2 kasik tereyag
    Yapilisi:

    1-Cokulceler temizlenir. Bol suda haslanir. Suzgece konup iyice suyu suzdurulur.
    2-Bir kapta yumurtalar kirilir hafif cirpilir. Misir unu, tuz, karabiber ilave edilir.
    3-Cokulceler bu karisima ilave edilip iyice karistirilir.
    4-Tavada yag eritilir. Cokulceler tavaya konulup alt ust edilerek her iki tarafida kizartilir.
#29.07.2004 10:21 0 0 0
  • ellerine sağlık...
#23.12.2004 21:20 0 0 0
  • ellerine saglik
#03.05.2005 20:39 0 0 0
  • ellerine emeklerine saglik
    tskler
#03.05.2005 21:24 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım
#04.05.2005 09:18 0 0 0
  • sadece cokulce nedir onu bilmiyorum bana birizi desen cok memnun oludum simdiden sagol
#07.05.2005 00:02 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 23:10 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:26 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 13:43 0 0 0
  • First-Knigh
#30.09.2005 14:24 0 0 0
  • ellerine sağlık,teşekkürler
#06.10.2005 21:34 0 0 0
  • bu çökülceler in diğer adı nedir yoksa fasulye mi ?
#08.10.2005 12:45 0 0 0
  • ElLeRiNe sAgLiK....


    TaRiF iCiN sAgOl
#15.10.2005 13:06 0 0 0
  • tarifiniz için teşekkürler
#12.12.2005 09:37 0 0 0
  • paylaşımın çin teşekkürler.
#20.12.2005 22:46 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:12 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:54 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
#24.02.2006 22:05 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:39 0 0 0