Zerde

Son güncelleme: 18.03.2006 23:35
  • Malzemeler:
    1 çay bardagi pirinç
    2 su bardagi toz seker
    1 kasik nisasta
    5 su bardagi su
    1 tutam zerdeçal.
    Üzerine: Findik, fistik, üzüm, nar tanesi, tarçin tozu, badem. Yapilisi:
    1- Bes bardak su içerisine yikanmis pirinç katilir. Pirinç taneleri yumusayincaya kadar haslanir. Sekeri katilir, tekrar kaynatilir.
    2- Suda islatilip, eritilmis safran haslanan pirince dökülür.Koyulasincaya kadar kaynatilip kaselere bosaltilir.


    AFİYET OLSUN...
#29.07.2004 10:25 0 0 0
  • sagol paylasim icin supersin
#29.10.2004 18:14 0 0 0
  • BUNU ÇOK MERAK EDİYORUM :D
#01.11.2004 11:20 0 0 0
  • Abi bu tatliya bayiliyorum,biz genelde bayramlarda hep hazirlariz ve yeriz ama bu sene baska bir tat denedik,yapanlar benim yerimede yesinler afiyet olsun.
#15.11.2004 20:25 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım, teşekkürler...
#19.12.2004 18:59 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.12.2004 11:50 0 0 0
  • Tessekürler
#23.04.2005 14:56 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim
#24.09.2005 07:53 0 0 0
  • Ellerine ve emeklerine saglik arkadasim
#27.09.2005 12:22 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 13:57 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:10 0 0 0
  • çok severim eline saglık
#13.11.2005 00:24 0 0 0
  • paylaşım için saolun
#14.11.2005 20:44 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:05 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 02:50 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:33 0 0 0
  • Paylaşımınız için çok sağolun.Ellerinize sağlık.
#18.03.2006 23:35 0 0 0