Milfoy Lokmalari

Son güncelleme: 01.03.2006 11:37
  • Malzemeler:
    2 çorba kasigi sivi yag
    1 adet sogan
    1 adet domates
    250 gr. kusbasi et
    4 adet milföy
    1 adet yumurta sarisi
    Tuz, karabiber
    Yapilisi:
    1- Sivi yagi kizdirin. Soganlari yemeklik dograyin. Etle birlikte yagda çevirin.
    2- Pembelesinceye basladiginda küp dogranmis domatesi ekleyin. Kapagini kapatip, suyunu çekmesini saglayin.
    3- Hazirladiginiz harçs soguyunca milföy karelerini dörde bölün. Her karenin ortasina hazirladiginiz karisimdan koyun.
    4- Köselerini bohça gibi üzerine katlayin. Yaglanmis teflon ya da cam tepsiye dizin. Üzerine çirpilmis yumurta sarisini sürüp, firina verin. 200 derecede üzeri kizarincaya kadar pisirin.




    noimage
#29.07.2004 10:27 0 0 0
  • sagol paylasim icin supersin
#29.10.2004 18:13 0 0 0
  • sagoollll
#29.10.2004 18:19 0 0 0
  • MMMMMMMMMM TEŞEKKÜRLER
#01.11.2004 11:12 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler, ellerine emeğine sağlık arkadaşım...
#22.12.2004 19:42 0 0 0
  • Saqolasın Arkada$ım :oki:
#22.12.2004 19:47 0 0 0
  • cok sagol
    cok thx
    ellerine saglik
#23.12.2004 00:36 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.12.2004 11:32 0 0 0
  • cok tsk ler ederim ellerinize saglik
#14.05.2005 14:44 0 0 0
  • Tarif icin
    Ellerine saglik!
#20.05.2005 16:11 0 0 0
  • saolsın teşekkürler
#21.05.2005 16:52 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 11:22 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:13 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:02 0 0 0
  • Ellerine saqLık
#30.09.2005 14:21 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:23 0 0 0
  • EllerINE SAglik...!

    TariF ICIn TeskKÜRLer
#12.10.2005 14:16 0 0 0
  • tarif için teşekkürler,ellerine sağlık arkadaşım
#08.12.2005 23:51 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 13:14 0 0 0