Nuri Şahin - Türkiye Adına Çok Gururluyum

Son güncelleme: 09.05.2011 19:37
  • Nuri Şahin Transferi - Real Madrid 2011 Transferleri

    noimage



    Şahin: Mourinho ile konuştuğuma inanamadım


    Real Madrid'in yeni Türk yıldızı Nuri Şahin, transferinin ardından ilk kez NTV Spor'a konuştu. Türk Milli Takımı'nda forma giyip Real Madrid'de oynayacağından dolayı çok gurur duyduğunu söyleyen Nuri "Telefonda Mourinho ile konuştuğuma inanamadım" dedi.




    Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin transferinden sonra ilk kez NTV Spor'a konuştu.
    Rıdvan Dilmen'in yorumcu olarak katıldığı programa telefonla bağlanan Nuri Şahin duygularını samimiyetle paylaştı. Sözlerine "Çok teşekkür ederim. Öncelikle çok heyecanlıyım şu an. 6 senelik bir imza attım. İnşallah Türkiye'yi Real Madrid'de en iyi şekilde temsil edeceğim" diye başlayan Nuri Şahin "Ben Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek istiyorum. Hayallerım gerçek oldu. Mesut ve benle herkes gurur duyabilir. Türkiye milli takımını seçip Real'de oynamak çok büyük bir gurur" diye konuştu.
    Son zamanlarda yeni yetişen gurbetçi futbolcuların genelde Almanya'yı seçtiğini söyleyen Nuri Şahin "Umarım bundan sonra gurbetçilerimiz Türkiye milli takımını tercih eder" diye konuştu. Nuri sakatlığının devam ettiğini ve birkaç hafta daha süreceğini kaydederken milli maça yetişmesinin zor olduğunu ifade etti.


    Çocukluğunda hep milli takımı hayal ettiğini ama Real madrid formasını o dönemlerde görmediğini, bu sevdanın Rüştü Reçber ve Emre Belözoğlu ile başladığını söyleyen Real Madrid'in Türk yıldızı transferden önce Mourinho ile bir görüşmesinin olduğunu kaydetti.

    "TELEFONDA MOURİNHO İLE KONUŞTUĞUMA İNANMADIM"
    Nuri Şahin, Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile yaptığı telefon görüşmesini şöyle anlattı: "Transferden önce Mourinho ile görüştük. Beni takip ettiğini ve genç yaşıma rağmen liderlik yapmamın onu etkilediğini ve kendi takımında görmek istediğini söyledi. Ben ilk başta telefonda onun olduğuna inanmadım. Çok heyecanlandım. Telefonu kapattıktan sonra menajerime "Kiminle konuştum" ben diye sordum.


    Mesut ile her zaman görüştüğünü söyleyen Nuri Şahin "Güzel günler bizi bekliyor" dedi.
    "14 AYDAN BERİ İSPANYOLCA KURSUNA GİDİYORDUM"
    "İspanyolca öğrenecek misin?" sorusuna ise Nuri'den güven dolu bir cevap geldi. Nuri, eşiyle beraber 14 aydan beri İspanyolca dil eğitimi gördüğünü fakat İspanyolca kursuna başlamanın Real Madrid ile bir ilgisi olmadığını söyledi. Nuri, İngilizce'yi de çok iyi konuştuğunu belirtirken "Real Madrid'de dil problemi yaşamam" dedi.
    Nuri Şahin, Real Madrid'e transfer olacağı konuşulan Hamit Altıntop için de gülerek "İnşallah olur" yanıtını verdi.
#09.05.2011 19:37 0 0 0