Brezilya futboldan sonra mayolara da hakim

Son güncelleme: 20.07.2006 12:21
  • noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    Bu yazın plaj modasını yönlendiren Kom, dünya kupasının yıldızı Brezilyanın renkli, canlı, enerji dolu havasını bikinilerine taşıdı. Brezilya adını verdiği bikinilerinde üç ayrı model sunan Kom, üçlünün ortak özelliği olarak alt ve üst parçaları farklı renklerde tasarladı. Alışılmışın tersine hareket ederek mayo modasında renk kombinleri oluşturan Kom, Brezilya bikinilerinin sütyenlerinin tümünde, bu ülkenin simgesi olan papağan desenini kullandı.Brezilya desenlerinden oluşan bikiniler, senenin modası tankini, şortlu ve ipli modellerden






    oluşuyor. Renk kombinasyonlarıyla hazırlanan bikiniler, alt kısımları iri tropikal çiçekli kumaş, üst kısmı ise düz renkli kumaşla tasarlandı. Bikininin üst kısmına renkli stras taşlarla işlenen papağan motifi, düz renk üzerinde oldukça dikkat çekiyor. Bel kısmını süsleyen kemerin renginde hazırlanan düz renk sütyen çiçekli şort ile tam bir uyum sağlıyor.

    Brezilya grubundaki senenin modası olan tankini ise, enerjik ve sportif model. Şort şeklindeki alt parça bir eşofmanı hatırlatırken üstte sütyen yerine askılı bir spor tişört havası hakim. Özellikle gençlerin ilgi gösterdikleri bu bikini, sporu ve plajı yan yana getiren bir Kom modeli.

    Komun Brezilya bikinileri plajlara enerji, renk ve egzotizmi taşıyor.

    Fiyat Bilgisi:
    Şortlu Bikini: 109 YTL
    Tankini: 85 YTL
    İpli Bikini: 99 YTL
#20.07.2006 12:21 0 0 0