Gelde Yazma

Son güncelleme: 11.06.2011 21:09
  • Şimdi çıkmış birileri AKP hükümetini İslamcı Şeriatçi gibi göstermeye kalkışarak insanlarım özellikle muhafazakarları bu AKP'ye isteyerek kanalize etmeye çalışıyor. Özellikle CHP ve bazı gruplar bunun için alenen çapa gösteriyor. CHP nin islam karşıtı bir politika izlemesi ayrıca sağ cenahta bulunan az çok muhafazakar ya da mütedeyyin insanları AKP çatısı altına itiyor.

    Oysaki IRAKTA ÖLEN 5 Milyonun kanı Libya'ya yapılan ve İZMİRDEN KALKAN ve müslüman kanı döken 5 BİNden fazla sortinin hesabını soran yok. Aslında cevap da hazır biz vurmadık NATO ya bağlıyız.
    Ayrıca 9 yılda İHL lerin yetim kalması Başörtü sorununda somut adımların bir türlü atılamayıp göstermelik ufak tefek adımlar ile insanlar kandırılmakta.
    Kuran Kursları yıkılırken KİLİSELER tadilat yaptırılıp ayine açılıyor. Camiide namaz kılamazken Kiliselerde tadilatlar devam ediyor.
    Ekonomiye zaten bişe demiorum. Asgari ücret 630 Lira Yıl 2002 De Sayın Başbakan Hesap yapıyordu simit çay hesabı EĞER ÇOK MERTSE BİR DAHA YAPSIN NERDEN NERE GELMİŞİZ???? Günlük çay simitte kurtarmıyor Asgar ücretliyi.

    Bunlardan ziyade ilk paragrafta dediğim gibi İSLAM cı bir parti GÜYA...
    Şimdiden söyleyeyim dini siyasete karıştırmayın diyenlere bu sözüm. Böyle bir saçmalık böyle aptalca bir söz olamaz. İslam dini insanın BÜTÜN HAYATINI düzene girmesi içindir. Yaptığımız her şeyin hesabını vereceksek tabi ki siyaset yaparken de İSLAM olmadan DİN olmadan kural ve kaideleri dikkate almadan bir siyaset yapmak bir müslüman bir mü'min için düşünülemez.

    AKP tamami ile artık BATICI AMERİKANCI İSRAİLCİ bir politika gütmektedir. NE İSLAM BİRLİĞİ gibi bir gayesi ne de MALZUMUN YANINDA yer almak gibi bir derdi yoktur. AMERİKA NERE AKP orada İSRAİL NEREDE AKP orada.

    İsbat edelim buyrun.
    IRAK vurulurken şerefsiz Abd askerleri müslüman kanı dökerken müslüman hanımlarının namusuna saldırırken BU HÜKÜMET NEREDEYDİ. İKTİDARDA
    Peki başbakan """ AMERİKAN ASKERLERİNİN SAĞ SAĞLİM DÖNEMLERİ İÇİN DUA EDİYORUM """ demedi mi DEDİ. BU ŞEREFSİZ ABD askerleri incirlikten gitmedi GİTTİ.
    Şimdi soruyorum yarın bu müslümanlar bu insanlar bu müslüman hanımlar dese ki EYYY AKP LİLERRRRRRR NERDEYDİNİZ NASIL BUNA İZİN VERDİNİZ BİZ BU ACILARI ZULUMLERİ GÖRÜRKEN NEDEN SESSİZ KALDINIZ deseler ki MAHŞER de diyecekler ne diyeceksiniz. ALLAH aşkına ne diyeceğiz!!!!!!!!!!

    Filistine bombalar yağarken SESSİZ KALAN AKP, Mescidi Aksa kuşatıldı 9 gün SESSİZ KALAN AKP.
    Diyeceksiniz ki ""ONE MİNUTE"" bende diyeceğim ki bu one minute den TAM 26 DAKİKA SONRA NTV DE açıklama yapan başbakan dedi ki """" ben ne SAYIN PEREZE NE MUSEVİ LOBİSİNE tepki göstermedim TEPKİM MODERATÖREYDİ""" AHA size davos fatihi!!!!(( videosunu isteyenler olursa yüklerim hiiçç sorun değil telefonumda kayıtlı yanımda taşıyorum davos fatihini göstermek için!!!)

    MAVİ MARMARA GEMİSİNDE 9 tane canımız katledildi. Ne oldu SESSİZ KALAN AKP. Bakın bir sene geçti hala soruşturmada bir adım ilerleme yok.
    SORUYORUM: Eğer biz yanlşlıkla bir israil vatandaşını öldürsek ne olur ??????? Hepmiz biliyoruz demi. Ama bizim 9 tane vatan evladımız canımızı katlettiler. NERDE ULUSLAR ARASI SULARDA. ROTASI MISIR olmasına rağmen...

    Ayrıca son libya meselesinde ABD ne yapıyor Libyayı bombalıyor Peki biz kimin yanındayız NATO nun yani ABD nin.

    Gelelim Ülkemize..
    Zİna nedir. YEDİ büyük günahtan bir tanesi. PEKİ 2002 den önce yasakmıydı yasaktı. Şimdi ne oldu SERBEST.... Peki SAYIN AKP liler nasıl olurda Allah'ın yasak koyduğunu serbest bırakırsınız. Sizler bu adamlara nasıl oy veriyorsunuz??
    Domuz eti harammı haram. 2002 den önce kasaplarda bulunabiliyormuydu hayır, ŞİMDİ KASAPLIK ET SINIFINDA....

    Son olarak Tarih 13/02/2009
    yazan milli eğitim bakanı hüseyin çelik
    (isteyen olursa mail atabilirim yazıyı sahte diyenler olursa)
    yazından ufak bir alıntı """Global ekonomik krizden etkilenmemek ve gazzedeki barış sürecini ((FİLİSTİNE BU SIRADA FOSFOR BOMBASI YAĞIYORDU)) olumsuz etkilememek için, okullarımızda yukarıda belirtilen (( belirtilen israil mallarının BOYKOTU)) olumsuz girişimlerin olmaması için (( yani BOYKOT ETMEYİN DİYOR )) gerekli tedbirleri alınız.

    Bu yazı tüm okullarımıza gönderildi.

    Şimdi bu adamlar mı İslama hizmet ediyor. Yol yapmışlar hastane yapmışlar pastane yapmışlar ne yazar... Ellerindeki müslüman kanları bu adamları boğmaya yeter bu adamlara ortak olmak isteyenleri biz uyardık.

    Üstümüze düşeni yaptık sizleri uyardık.. Gerisi size kalmış.

    Ekonomin işsizliğin tarımın hayvancılığın durumu zaten ortada onlar içinde ayrıca bir konu açacağım rakamlarla net bir şekilde. Başbakan gibi sadece ihracattan bahsedip ithalatı söylememezlik etmeyeceğim..


    Selam ve Dua ile...
#25.05.2011 14:14 0 0 0
  • eyvallah
    gelde yazma demişsin ya
    dedigin gbi gelde yazma
    ben eleştirmeyi sevmiyorum eleştirileceklerden çok söylenmesi gerekilenler vars

    hani ihl dedinya
    ihl leri arka bahcemiz deyip 28 şubattan önce önünü tıkayan imzayı atan kimdi diye sorsam ne dersin
    sanki cevabın hazır gibime geliyor
    ama benimkide hazır
    seni beklicem
#25.05.2011 14:21 0 0 0
  • hala aynı hurafe..

    54. hükümet başbakanı Sayın ERBAKAN ın öyle bir imzası yoktur. Son MGK toplantısında koalisyon ortağındaki tüm bakanlar ve başbakan yardımcısı kenara çekilmesine rağmen Sayın Erbakan dimdik durmuştur. Bir adım geri atmamıştır 9 saat süren toplantı sonunda alınan kararda 28 şubat kararları KABUL EDİLMEMİŞ meclise gönderilmesi noktasında karar çıkmıştır. Hemen ardına dönemin cumhurbaşkanı DEMİREL hükümeti düşürmüştür. İhale de şimdi olduğu gibi sizinde dediğiniz gibi Erbakan hoca ya kalmıştır.

    O zamanın bakanlarından MEHMET AĞAR Erbakan hocanın vefanın ardından """ HOCA VE EKİBİ DİMDİK DURDULAR BİZ ONLAR KADAR DURAMADIK. ONLAR BİR TANE FİRE VERMEDİLER FAKAT BİZ ONLAR GİBİ DİMDİK DURAMADIK""" diyerek o dönemde ERBAKAN hocanın ne kadar davasına sahip çıktığının örneğini vermiştir.
#25.05.2011 14:32 0 0 0
Han Han foto
  • Esasen bu tür konulara girmekten pek hoşlanmıyorum çünkü yanlış anlaşılmaların yaşanabileceği bir konu.

    Sadece şunu söyleyecem o yüzden;

    Tabiki elhamdülillah müslümanız, bir müslüman kardeşimizi zorda görünce yardım etmek isteriz ama yeryüzündeki tek müslüman ülkede biz değiliz. İslamın doğduğu arabistandan ses bile çıkmazken iyi kötü sesini yükselten bu hükümete bütün hayatını kaybeden müslümanların vebalini yüklemek ne kadar doğru sizce ?

    Ne kadar chp'nin Atatürk'ün arkasına sığınmasına karşıysam aynı şekilde bir diğer hassas noktamız olan dinimizin bu şekilde siyasete sokulmasına karşıyım.

    Siyaset bu olmamalı...
#25.05.2011 17:01 0 0 0
  • din bu deyil
    siyasette

    müslüman adamın siyasetle işi olmaz diyenlerede karşıyım
    müslümanlar siyasetten uzak dururlarsa siyaseti şaibeli kişiliklerimi teslim edecekler..

    evet artık imamhatip liseleri kimsenin arka bahcesi olamıyacak kadar hazan yemiş durumda
    vebali bana deil tabiki..
    şuanda erdoganın boynuna aslı durumda..

    yenilenmemek ve fikirlere bagnaz bir yapı ne kadar yaşıya bilir
    ve şimdi sırf ayakda dura bilmek pahasına geçmişi şaibeli kişilere
    ilçe başkanlıgı vermek de ayrı bir mesele
#26.05.2011 11:46 0 0 0
  • Biz anlatamıyoruz kendimizi. Araplar ses çıkarmıyor diye bizde çıkardığımız cılız ses ile övünelim mi bu mudur yani...
    Hayatını kaybedenlerin vebalini tabi ki birincil olarak mevcut hükümetin ikincil olarak bizlerin üzerindedir. Hukümet takındığı tavır ile yanında bulunduğu devlet sebebi ile yükümlülük altındadır. Orada insanlar zulüm üstüne zulüm görecek. Buradan başbakan oradaki zulüm yapan askerlere dua ediyorum diye açıklama yapacak, sonra vebali yüklemeyelim. Daily Post gazetesine başbakan """ halkın % 96 ırak tezkeresine karşı çıksada biz bütün fedakarlıklardan kaçınmayarak tezkereyi geçirdik. amerikan askerleri evlerine sağ sağlim dönsün diye dua ediorum""" diye açıklama yapıcak ben bu vebali bu adamlara yüklemeyelim mi diyeceğim...

    Hayatın her alanı dinimizin emir ve yasaklarına göre yaşamamız gerektiği için siyaset yaparken de İslama göre bir siyaset yapmakta normaldir. Asıl dini siyasete alet etmeyin diyenler yaptıklarından rahatsızlık duyduğu için bu gerçekle yüzleşmek istemeyenlerdir.

    Yenilenmek muhakkak gerekli lakin nerede yenileneceğiz. Fuhuşu serbest bırakmak mı yenilenmek müslüman coğrafyaya sırt çevirip AB kapılarında soytarı olmakmı yenilenmek domuz etini kasaplık hayvan statüsüne koymak mı yenilenmek yoksa israil mallarını boykot etmeyin diye yazı yazıp okul müdürlerine baskı yapmak mı yenilenmek. Eğer bu yenilenmekse ben yenilenmeye karşıyım.
    Tabi ki bir sepette çürük yumurtalar olacaktır. Mesele o yumurtaların işaret edilerek işaretlenerek dışarı çıkarılmasına yardımcı olmak.
#26.05.2011 13:24 0 0 0
  • Ya güzel kardeşim..Bu işler bu kadar kolay yani! öylemi..Kimle nereye ses çıkaracaktın .."Bizim cumhurbaşkanımız değil" diyen ,yada türlü darbe planları yapanlar ile mi?
    Fuhşu serbest bırakan kim?Daha doğrusu bu memlekette FUHUŞ YASAKMIYDI Kİ?
    Sen; genelevlere "okey"oynamayamı gidiliyor zannediyorsun?

    Bu ülkede Bazı şeylere hükümet olsanda gücünün yetmediğini; çünkü bu memlekette iktidara gelsen bile ;ASLINDA İKTİDARA SAHİP BİR YAPILANMANIN ZATEN OLDUĞUNU siyasetle bu kadar ilgili biri olarak şimdiye kadar anlamış olman gerekmezmiydi?

    Rahmetli Erbakanın D8 olarak tarif ettiğimiz İslam ülkeleri ile ticari siyasi bir birliktelik kurma çabalarının şuan rafa kalktığını kimse iddia edemez...Tam tersi!Dışişlerinin gayretleri ile son dönemde; D8 olarak değil belki ;ama ileri görüş sahiplerinin çoktan farketmiş olduğu D80 lerin temellerinin atıldığını görmemek için İnsan kendisini bayağı bir zorlamalıdır


    Vurun dedikse Öldüründe demedik
#26.05.2011 14:24 0 0 0
  • Bu işler bu kadar kolay demedik ama gidip de menfi mihraklara çanak tutulsun da demedik. Meselenin idrak boyutuna tam varamadığın nokta şurası millet nereye neye gidiyor biliyoruz lakin fuhuş ile alakalı anayasa maddesinde çıkartılan dört maddenin ne ihtiva ettiğine bir bak önceden evli biri başka biri ile zina ettiği zaman 6 aydan 3 yıla kadar hapsi vardı artık yok mesela. Bir halt yeniyor diye AB uyum yasalarına uyacaz diye yasak olan o haltı meşru hale mi getirmek lazım benim sorguladığım nokta burası.

    Bazı şeylere hükümet olsan evet gücün yetmiyor buna kabulum ama o kadar insanın eline kanının bulaşmasından sa bedel ödemeye de razı olacak o koltuklarda oturanlar buna dirayetleri yoksa oturmayacaklar ya değilse sistem de düzen de değişmez. Allaha vereceğimiz hesaptan korkmak gerekiyor ilk önce.

    İki üç sınır kalktı diye D80 mi kurulacak sanıyorsunuz. BOP eşbakanı olan sayın başbakan mı D80 kuracak. D1 büyük israilin alt yapı çalışmaları olmasın yapılanlar...ben BOP u hem Erbakan hocamdan hemde şu an AKP de olan bir çok milletvekili bakan vs.den dinledim dinleyenlerden de dinledim hiç biri Diyarbakır yıldız olacak demedi. Hepsi büyük israil projesi dedi. Bunda 5 sene önce condeliza rice abd dışişleri bakanı ne dmişti orta doğuda 22 ülkenin Türkiye' de dahil sınırları değişecek. Buyrun süreç başladı peki bizim hükümette kim var BOP EŞBAŞKANI...

    Ne vuruyoruz ne öldürüyoruz ayakta kalmaya çalışıyoruz...
#26.05.2011 16:25 0 0 0
  • Saadet Partililerin CHP ve MHP ye oy verenlerle aynı söylemleri olması ne kadar düşündürücü öyle değil mi..

    Bir başka örnek te Numan Kurtulmuşun Cuma Namazını kılıyorlar diye öğrencileri suç işliyormuş gibi gösteren Uğur Dündarın ana haberine çıkıp Ak Partiye verip veriştirmesi....

    Bunlar artık bana garip gelmiyor.. Bir takım işlerin farkındayız artık... Benim gibi düşünenler 12 HAziranda gereken cevabı verecektir.. Yine ve yeniden....
#26.05.2011 18:24 0 0 0
  • benim taktir ettiğim saygı duyduğum siyasetçiler arasinda rahmetli erbakan hocamız vardi hatta gelmiş geçmiş en iyi lider diye biliriz diğer isimlerse turgut özal,Alp arslan türkeş,muhsin yazicioğlu dur,recep tayyip erdoğon a gelince kötü lidermi?bence kötü lider asla değil bunu akpli olmadiğim halde söyleyebilirim,ama herseyiyle cok doğru bi lidermi oda değil bencede yanlışlari var ama suanki liderler içinde çoğunlukta seçilme sebebiyse kötününde iyisi diyerek sağ kesimin oyunu aliyor,bence bu halk ondan iyisi gelene kadar ona oy verecektir.şuanda mhpnin çoğunlukta oyunu almiş durumda buda bi gercek ama kimse bu gerçeği görmüyor ayrica doğuda pkk partilerine oy veripte onlardan bu zamana kadar hiç birşey göremeyen kürt halkınında oyunu almiş durumda..
#26.05.2011 19:46 0 0 0
  • evet dogruya dogru
    işte bunu kimse kabul etmiyor
    biz millet olarak kahraman bekledik;bir nevi şimdiiki kahramanımızda tayyip erdogan
    begensekde begenmesekde
#26.05.2011 23:49 0 0 0
  • hep aynı duvarın arkasına saklanıp ordan konuşun. Bunları ne CHP ne MHP söyleyebilir. Bizim derdimiz Hakkın bayrağının cihanın üzerinde dalgalanması.

    Erbakan Hocamın meclis kürsüsünden bağıra bağıra cihana duyurup Türkiye'deki müslümanlara anlamatığı derttir bizim ki ama kulaklarınızı beyinlerinizi değil vicdanınızı açmanız lazım ancak orada makes bulur """" BUNLARI OY VERSİNLER DİYE DEĞİL ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN"""""

    kahraman falan beklediğimiz yok aslında bekledimiz neyse o olsun...

    vesselam...
#27.05.2011 07:27 0 0 0
  • (: sen ne kadar komik bir insansın ya... ben senin müslümanlığından şüpheliyim.
    sen içki yasağı konusunda bişey demişmiydin,
    şu anda bütün üni. lerde örtü serbest, yasakmı, adım atılmıyor mu demiştin.
    senin zihniyetinin CHP zihniyetinden hiç bir farkı yok

    Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN: "Birkez ALLAH RAZI OLSUN söyleyin; bu yeter bana" bu söz bile allah rızası için çalıştığını gösteriyor. körsünüz hepiniz. Bu adam senin savunduğun partinin içinden çıktı, başka bir yere geçiş yapmadı, direk kendi partisini kurdu. ve bu adam hibir söylevinde saadeti kötülemedi. benim bildiğim kadarıyla saadetilerde kötülemez. çükü biz burda saadetilerle iç içeyiz. çünkü bize en yakın görüş onların görüşü. adım gibi eminim. sen saadeti değilsin. sen sadece provakatörsün.
    Allah en kısa sürede gözünü açarda her şeyi görürsün inşallah.
#27.05.2011 08:28 0 0 0
  • Terrible mısın ne sin benim müslümanlığı yargılama hakkını sen nerden alıosun. haddin mi senin. içki yasağı mı ne yasağı artık camilerin dibinde satılan şeyden mi bahsediyorsun. Senin devlet bakanın çıktı Atv de kırcanın programında anlattı ne dedi böyle bir şey YOK. 24 yaş sınırı diye bir şey yok dedi. İnanmıyorsan youtube var açar izlersin ben canlı izledim. Daha yasaları okumaktan acizsin içeriğine bakmaktan acizsin gelmişsin benim müslümanlığıma laf ediyorsun. Önce güttüğün siyasi hareketin çıkardığı kanunları oku öğren.

    Senin başörtüsüne özgürlük paltformundan haberin varmı ?? neden halen bu platform faaliyet gösteriyor madem başörtüsü serbestse ?? kaç kere yanlarına gittin de burdan ahkam kesiyorsun. Başörtüsü üni. de serbest olunca tamam dimi --ki serbestliği halen tartışılır ve bir çok üni de halen yasak.--.

    Başbakan ben BOP eşbaşkanıyımda diyor. Diyarbakır yıldız olacak ta diyor. Daily Post ta "" amerikan askerlerine du daa ediyorum diyor???""" bunlar neyi gösteriyor.

    Arınç çıkıp LİONS klubü ile görüştükten sonra """" SİZLER ELLERİ ÖPÜLECEK İNSANLARSINIZ""" demedi mi????

    Bir bahçeden tonlarca üzüm çıkar ama birini alır sirke yaparlar birini alır şarap yaparlar biri helal biri haram. İçimizden çıkabilir. Peygamber efendimizin vahiy katipliğinde mervan isiminde biri vardı ne zaman ki vahye kendi sözlerini karıştırmaya kalkıştı huzurdan kovuldu. Dolayısı ile içimizden çıkması bişe ifade etmez.
    Saadetin neyini kötüleyecek. TRT ye gönderdikleri saadeti yok sayın yönergesini mi ?? bu da yalan iftira dersiniz şimdi. Ama sizin ne dediğiniz değil benim duyduğum ve orada çalışan üst düzey müdürün söylediğini ben biliorum. Lakin isim veremiyoruz işte adamcağıza yazık olmasın diye.
    Biz AKP ile ortak bir yerde siyasi olarak buluşmuyoruz birimiz + ise diğeri - o kadar farklıyız AKP ile ( siyasi olarak tekar yazim de sen başka yerlere götürme yine ). Benim AKP ye oy atanlarla bir problemim yok bir çokda AKP li arkadaşım var lakin AKP zihniyeti ile benim derdim.

    Sen git adını tekrar öğren unutmuşsun. Takmışsın bir at gözlüğü önündeki ampülden başka birşey göremeye niyetin yok senin. insanı nezaket dışına çıkarmaya çalışanda provakatör de kendi şahsındır.

#27.05.2011 10:43 0 0 0
  • zafere giden yolda herşey mübahtır.. Geçmişte öyle görünmeleri gerekiyordu demekki... Erbakan bunu göremediği için çabuk silindi gittii... Satranç oynuyorsan hamlelerin çok akıllı olması gerekir ki Tayyip Erdoğan bunu çok iyi beceriyor...

    Mantıklı davranacan biraz şu an konuşabildiğini 10 sene önce konuşlabiliyormuydu bu millet...

    Lafla olmuyor bu işler icraat lazım.. Erbakan lafdan öte gidemedi..Öyle tarikat liderlerine yemek vermekle bitmiyor iş... halkta gördü bunu ki bir daha gelmesine izin vermedi.
#27.05.2011 13:14 0 0 0


  • Erbakan hoca laftan çok ötelere gitti dünyanın her yerinde milli görüş teşkilatlarının olması bunun en güzel örneğidir. Camiye sıkışıp kalanları söz sahibi yaptı. Müslümanlara bu ülkede kimlik kazandırdı. Dünyanın dört bir yanından cenazesine gelenler ve hatta MEKKE'DEN MEZARINA GÖNDERİLEN TOPRAK bunun en aşikar örneğidir. Erbakan hocayı anlayamaman zaten çok abes değil ilk söylediğin cümleden sonra.

    Sen ilk cümlenle sana ait tüm mantık kriterleri gösterdin zaten. Dolayısı ile senin mantığınla konuşamamam ve düşünemem. Sığ davasız bir bir mantık hesabı yok bizde.

    Yemek meselesine gelince kartel medyadan değil okuyup araştırarak konuşmak gerekir. Başbakanlık resepsiyonlarının bir tanesi de eski diyanet işleri bakanlığında çalışan üst dizey görevlilere verilen yemektir. Bunlar kanaat önderleridir.
    BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP. Bunu da öğrenmiş oldun. Hee internet elinin altında araştırabilirsin.

    Son olarak Allah'a inanlar asla kaybetmezler onlara hiç bir zaman mağlubiyet yoktur. Fakat kader bugün böyle olmasını istiyorsa ona da razıyız. Zafer elde etme adına Erbakan hoca hiç bir zaman taviz vermemiştir. 1969 da nasıl başladı ise bu yola 27 Şubat 2011 de son nefesine kadar aynı yolda gitmiştir.
#27.05.2011 13:50 0 0 0
  • Allah rızası için yapıyormuşş lafa bak.. Onun yeri burasımı..İslami bölümlerde iki paylaşım yapta Allah rızası için yapmış olduğunu görelim...

    Sen at gözlüğünü çıkar esas...Boşuna yoruluyon burda... Erbakan hocan sayesinde türban yani baş örtüsü göze batar hale geldi...Onun yüzünden imam hatipler hedef noktası oldu.... Bunların ahını kim ödeyecek....

    O da onlar için çalışyordu zaten... Son zamanlarda 28 Şubatçılar Erbakana toz kondurmaz olmuşlardı... Karşılarında Ak parti var kolay mı..

    Ampül mampül söylemlerinle hala onlarla aynı kafadan oldğunu gösteriyorsun....Hiç bir farkın yokk.. Oyunuzu CHP ye verinde boşa gitmesin barii..
#27.05.2011 17:52 0 0 0
  • Allah'ın rızası sadece islam bölümünde konu açmakla kazanılmaz. Ama senin sığ zihniyetin zaten yazdığın ilk mesajda aşikar halde gördüğüm için sana bunları çok görmüyorum.

    Bak işte sen onların kafasından sın senin beynin zihnin mantığın sığ hemde olabildiğince.
    Hiç bir şey okumadan etmeden bilmeden kartel medyasının zihniyeti ile düşünüp onların verdiği dökümanlarla hayata bakıyorsun.

    Erbakan Hocayı CHP ye çalışıyor diyecek kadar basit çalışan bir beynin var senin. Yani tüm dünyadaki islam liderleri göremedi bir sen gördün öylemi. Bravo sana. Tunusdakiler göremedi mısırda ihvani müslimin göremedi bangladeşte cemiyeti islami göremedi filistinde hamas göremedi ama bir sen gördün öylemi bravıo sana yaaa. Ne büyük adammıssın sen.

    Başörtüsü tarihi Türkiye'de çarşafla cumhuriyetin ilk yıllarıdan itibaren hor görülen bir kıyafettir. Türk filmlerinde bunu izlersen anlarsın. Bu yasaklar Erbakan hoca ile gelmedi. Ama sen bilmessin Erbakan hocanın bu ülkede horlanan islami kesime ticaret yapmasını siyaset yapmasını camii den çıkıp sosyal hayatta da kendisini göstermesi gerektiğini öğrettiğini bilmessin.

    Dar kalıplar içinde okumadan araştırmadan medyadan okuduğu ile yaşayan senin gibi insanların Erbakan Hoca gibi insanları anlamasını beklemiyorum zaten.

#30.05.2011 07:29 0 0 0
  • Durum Çok İyiymiş Öyle mi?

    Bazılarına laf anlatmak çok zor. Ne kadar delil getirseniz kabul etmezler, Nuh derler Peygamber demezler, onların dedikleri dediktir.

    Neler diyorlar?
    Durum çok iyidir, her şey iyiye gidiyor, gelecek çok parlak, ufuklar pespembedir diyorlar.

    Hiç de öyle değil!.. Kıyametin küçük alametlerinin hepsi zuhur etmiş, büyük alametlerin çoğu meydana çıkmıştır. Muhbir-i Sadık’ın (Salat ve selam olsun ona) bin dört yüz yıl önce haber vermiş olduğu büyük hadiseler gelip çatmıştır.

    Şu Irak’ın haline bakınız… Afganistan’da savaş var… Somali’nin durumu içler acısı… Libya’da Müslümanlar ölüyor… Filistin kan ağlıyor… Nijerya’da kanlı dolaplar dönüyor… İslam dünyasının birçok yerinde mü’minler öldürülüyor, eziliyor, süründürülüyor…
    Sonra birtakım tuzu kurular bu hengame içinde her şey iyidir ve iyiye gitmektedir şarkıları okuyor.

    Diyebilirler ki: Evet bazı yerlerde durum kötüdür ama bizde iyidir…
    Neresi iyiymiş söyle bana…
    Namaz terk edilmiş, insanlar yığınlar halinde şehvetlerine uymuş.
    Zinanın suç olmaktan çıkartıldığı bir İslam ülkesinde durum nasıl iyi oluyormuş bana anlatsana…

    On beş yaşından küçük çocuklarına bir hoca tutup özel din ve Kur’an dersleri bile verdiremiyorsun. Neresi iyi bunun?
    On beş yaşındaki baliğa kızını koleje başörtüsü ile gönderebiliyor musun? Gönderemiyorsun… Sonra, durum çok iyi…

    Komünist partisi kurmak serbest, kuruldu ve seçimlere de giriyor. Sen bir Müslüman olarak İslam Partisi kurabilir misin?
    KDV’li kadın satışı yapılan evler yasal, sen bir Müslüman olarak bir tekke açıp yasal zikir yapabiliyor musun?

    Birkaç müteşebbis Müslüman bir araya gelip, öğrencilerinin beş vakit namaz kılacağı güçlü bir İslam mektebi açmak istiyor. Onlara izin veriliyor mu?

    Bu sorularıma cevap veremeyen adamlar ne diyorlar?
    “Yüz bine yakın camiden Ezan okunmuyor mu?.. Akın akın hacca ve umreye gidilmiyor mu? Ramazan’da isteyen oruç tutmuyor mu?.. Camilerde kalorifer, klima, vantilatör ve renkli ışıklar yok mu?..”

    Vah vah vah!.. İsa aleyhisselam “Ben biiznillah ölüleri dirilttim ama ahmaklar için yapabileceğim bir şey yoktur” sözünü boşuna söylememiş.

    Din iman elden gidiyor veya gitmiş. Bizimki cami hoparlörlerinden, kaloriferlerinden, klima cihazlarından, renkli ampullerden dem vuruyor.

    Ahkam-ı ilahiyenin tatbik edilmediği bir yerde şadırvanların muslukları altından olsa ne çıkar.

    Evet bazıları, kötü düzen ve sistemin haram ve necis rantlarını, ribalarını, yağlı kemiklerini yedikleri için çok memnunlar. Onlar, hesaba çekildikleri zaman bu durumun iyi mi çok mu kötü olduğunu anlayacaklar.

    Fısk ve fücurun, isyan ve tuğyanın, nifak ve riyanın, lüks ve israfın, bin çeşit şehvet ve sefahatin hakim olduğu, günahların aşikare işlendiği bir yerde iyilik yok, kötülük vardır.
    Bizim atalarımız, bugünkünden çok daha az kötülüklere bile razı olmamışlardı.

    Dev bir gemi şimale gidiyor. Onun üzerindeki bazı Müslümanlar da, geminin burnundan arkasına doğru yürüyor ve “Biz Kıbleye doğru yürüyoruz” diyorlar. Yemin etseler başları ağrımaz ama geminin nereye gittiğini de göz önüne almaları gerekmez mi?
    İyiliğin ve kötülüğün,
    Doğrunun ve yanlışın,
    Güzelin ve çirkinin,
    Marufun ve münkerin,
    Sevinilecek ve ikrah edilecek şeylerin…

    Ölçüleri, hükümleri, kıstasları Kur’anda, Sünnette, Şeriatta açıkça belirtilmiştir.

    Müslüman değer hükümlerini bunlara göre verir.
    Haram parayla zengin olmuş, durum çok iyiymiş…

    Oğlunun, damadının, kardeşinin bir eli yağda, bir eli baldaymış, vaziyet mükemmelmiş…

    Gafiller!
    Haram yemeyen ve durum çok iyidir diyen saf Müslümanlara gelince: Allah onlara ve cümlemize akıl, fikir, vicdan nasip etsin…

    Mehmet Şevket Eygi | Millî Gazete
#30.05.2011 08:30 0 0 0