Balık Burcu Erkeğinin Özellikleri

Son güncelleme: 09.06.2011 23:27
  • balık burcu erkeği hangi özelliklere sahiptir - balık burcu erkeğinin aşk hayatı - balık burcu erkeğinin iş hayatı - balık burcu erkeğinin özel hayatıBalık burcu erkeği de nezaketi, uysallığı, iyimser yapısıyla dikkat çeker. Hayal kurmasıyla, hayallerinin peşinden gitmesiyle bilinir. Dünya yansa umrunda olmayan karakterlerdendir. Bu yüzden karşılaştığı olaylar onu pek fazla etkilemez. Düzenli değillerdir ve sorumluluk almak hiç de hoşlarına gitmez. Başlarına buyruk takılmaktan büyük zevk alırlar. Balık burcu erkeği çok pratiktir. Bu sayede iş yaşamlarında başarıyı yakalarlar. Asla kötü niyetli değildirler. Bu karakterleri yüzünden çevresinde bulunan insanlara çok kolay güvenebilirler.

    Çok yaratıcı olan balık burcu erkeği, duyarlılıkları ve verici karakterleriyle de dikkat çekerler. Deniz ve balıkla ilgili hediyeler onu fazlasıyla mutlu edecektir. Duygularına ve altıncı hissine çok güvenen balık erkeği, karşısındakinin vücut dilini iyi okur. Bir balık erkeğine ne söylemek istiyorsanız net olarak söylemelisiniz.

    Rol yapmanız veya yalan söylemeniz halinde bunu anlayacağını unutmayın. Balık erkeğinin aşık olacağı kadın, onun hayranlığını kazanan kadındır. Çok duygusal olan balık erkeği bir o kadar da anlayışlıdır. Aşık olduğu kadını memnun edebilmek için akla gelebilecek her yönteme başvurur. Romantiktirler ve kadınını mutlu etmek için romantizmi kullanırlar. Güzellik onlar için çok önemlidir. Sanatçı ruha sahiptirler. Aşk da onlar için büyük önem taşır.

    Şayet hayallerindeki kadını bulurlarsa onunla evlenmekten çekinmez ve son derece sadık bir koca olurlar. Aradığı kadını bulamazsa, macera peşinde koşmayı sürdürürler. Balık burcu erkeği karakterini ve kendisini anlayan kadınla evlendiği taktirde hayatının sonuna kadar mutlu bir yaşam sürebilirler. Evine, karısına ve çocuklarına çok düşkündürler. Hem sadık bir kocadır ve hem de çok düşüncelidir.


    alıntı
#09.06.2011 22:51 0 0 0
  • başLık gözDen kaçmış hoCam. ( =
#09.06.2011 22:57 0 0 0
  • Görüp düzelttim o an :)

    Sen de aynı anda gördün demekki
#09.06.2011 23:27 0 0 0