Tuhaf Melekler 2: İhanetler - Lili St. Crow

Son güncelleme: 26.06.2011 23:55
  • İhanetler Kitap Özet - Lili St. Crow Kitapları - İhanetler Kitap Tanıtım - İhanetler Kitap Fiyatı - İhanetler Ön Okuma - Tuhaf Melekler 2

    Kitap Özet

    Zavallı Dru Anderson. Anne ve babası uzun zaman önce gittiler, en iyi arkadaşı bir kurt adam ve damarlarındaki kanın sadece insan kanı olmadığını öğrendi. (Yani başka yeni ne var ?)

    Şimdi Dru onun gibi diğer gençler için gizli bir New England Okulunda sıkıştı ve büyük bir problem var - bu yerde sadece o kız. Sevimli erkeklerle dolu bir okul bu kadar kötü olamazdı, ama Dru'nun içgüdüleri onlardan birinin onu ölü istediğini söylüyor.Ve bütün gözler onun üzerindeyken hainin onunla beraber The Order'da olduğunu keşfeder. Bu sosyal statüsünün sarsılmasından daha kötü bir şeyin onu beklediğini göstermektedir.

    Dru kimin onun güvenine ihanet ettiğini öğrenebilecek kadar hayatta kalmayı başarabilecek mi? Yada kalbine ihanet edeni bulabilecek mi?

    Üç küçük alıntı :

    -" Dinliyor musun, küçük kuş ? "

    - "Şimdi," dedi sonunda Graves " herkes beni sinirlendirmek mi istiyor ? Herkes bunun lanet olası bir demokrasi mi olduğunu düşünüyor ?

    - Güzel, değil mi ? Ben her yertde sadece özel oldum.

    Çeviri ve Düzenleme: Bloody Love (Asena)


    noimage

    Bilgiler Güncellenecek..
#26.06.2011 23:55 0 0 0