12 Dev Adam, Rüya Takım'a boyun eğdi

Son güncelleme: 09.08.2004 10:12
  • A Milli Erkek Basketbol Takımı, ABD Milli Takımı ile yaptığı özel maçı 79-67 kaybetti.


    A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın ABD Milli Takımı ile yaptığı ilk hazırlık maçında Abdi İpekçi Spor Salonu tarihi günlerinden birini yaşadı. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren basketbolseverler, salonu tıklım tıklım doldurdu. Karşılaşmadan bir saat önce ısınmak için sahaya çıkan ABD'li oyunculara basketbolseverler büyük sevgi gösterisinde bulundu.


    Türkiye-ABD maçı için Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nun önündeki yol trafiğe kapatılırken, salonun otoparkına güvenlik, görevli, basın mensupları ve protokole ait özel giriş kartına sahip kişiler dışındaki araçlar alınmadı. Bu araçlar da arandıktan sonra otoparka girebildi. Diğer araçlar polisler tarafından tesislerin yanındaki Kazlıçeşme otopark alanına yönlendirildi ve seyirciler yürüyerek salona geldi. Salonun çevresi bariyerlerle çevrilerek, ikinci bir emniyet hattı oluşturuldu. Bileti olmayanların bu hattın ilerisine geçişlerine izin verilmedi.
#09.08.2004 09:22 0 0 0
  • Dilerdimki biraz daha basa bas bir sonucun ortaya cikmasini. Cünkü gecen hafta gördük kü "Dream Team" denildigi kadar ahim sahim bir sey degil. Italyanlara karsi kaybettiler, almanlara karsi ise kil payi kazandilar. Onun icin bizim de onlara karsi kazanmamiz imkansiz degildi
#09.08.2004 09:55 0 0 0
  • sanırım yarın akşam tekrar karşılaşacaklar inşallah bu sefer kazanırız...
#09.08.2004 10:12 0 0 0