Galatasaray'a Müjdeli Haber

Son güncelleme: 19.07.2011 19:07
  • Uruguaylı eldiven Sarı-kırmızılı takımla ilgili açıklama yaptı.

    noimage

    Cimbom, Fernando Muslera ile anlaşıp anlaşmadığı konusunda açıklama yapmaktan kaçarken, Uruguaylı kaleci "İlk hedef Uruguay ile Copa America şampiyonluğu. Sonra da G.Saray'daki macerama odaklanacağım" diye konuştu.

    'LAZİO İLE BAĞIMI KOPARDIM'

    Copa America'da Arjantin'le oynanan çeyrek final maçında başarılı performans sergileyen ve penaltılarda Tevez'in vuruşunu kurtararak Uruguay'ı yarı finale taşıyan Fernando Muslera, İtalyan La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, turnuvanın ardından artık Galatasaray'daki kariyerine odaklanmak istediğini söyledi.

    ÖNCE COPA AMERİKA SONRA GALATASARAY

    Cimbom'a transferi için uzun süre uğraşılan 25 yaşındaki eldiven, bu açıklamayla ilk kez önümüzdeki sezondan itibaren G.Saray'ın kalesini koruyacağını da söylemiş oldu.
    Muslera, "Lazio ile bağlarımı kopardım. Şu an tek düşüncem Uruguay ile Copa America şampiyonluğu yaşamak. Sonra da G.Saray'daki macerama odaklanacağım" dedi.

    Muslera, kurtardığı Tevez'in penaltısı için de "Arjantinliler'in penaltılarda topu nereye gönderdiğini çalışmıştım" diye konuştu.

    AMAN BİR YERE UÇMASIN!

    Galatasaray yönetimi ise Cana'nın transferi sırasında Lazio ile takas anlaşmasına vardığı Fernando Muslera konusunda panikte.

    MENAJERİNE ÇAĞRI

    Başarılı file bekçisi ile daha önce her konuda görüşüp prensip anlaşmasına varan ancak Copa America başladığı için resmi sözleşmeyi imzalayamayan Aslan, korku yaşıyor. Değeri giderek artan yıldızın başka bir cazip teklif alarak ellerinden uçup gitmesinden korkan Sarı-Kırmızılılar, bir taraftan Uruguay federasyonundan kampta imza attırmak için izin beklerken, diğer yandan da işi sağlama almak için
    Muslera'nın imza yetkisini elinde bulunduran menajerine "Hemen gel imzalayalım" çağrısı yaptı.

    Cimbom, 'bitti' gözüyle bakılan transfere resmiyet kazandırabilmek için uğraşıyor. G.Saray, en az 4 yıllık anlaşma yaparak, kaleyi sağlama almak istiyor.

    DEĞERİNİ İKİ KATINA ÇIKARDI

    Aslan'ın, Copa America'da, çeyrek final maçında Arjantin'e karşı sergilediği performansla futbol kamuoyunun gündemine oturan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın transferini bugün resmen açıklaması bekleniyor.

    Sarı-Kırmızılılar, Muslera ile daha önce prensip anlaşmasına varmıştı, takasta da Cana, Lazio'ya verilmişti. Muslera ile yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret karşılığı 4 senelik anlaşma yapıldı. Kupadaki performansıyla, değerini 2'ye katlayan kalecinin, Udinese ile Napoli'den teklif aldığı öğrenildi.

    HTSPOR


    Kaynak
#19.07.2011 19:07 0 0 0