Gerçek Fedakarlık

Son güncelleme: 03.11.2006 23:22
  • Yıllar önce bir gazetede okumuştum. İngiliz bir doktordan naklederek anlatılıyor.

    Küçük Ashley trafik kazası geçirmiştir. Kan kaybı var ve hatırladığım kadarıyla az bulunan gruplardan biri. Etrafta yapılan küçük bir araştırma sonucu bulunamıyor tabi. Zaman daralıyor. Bir tek küçük kızın abisi olan ve ondan sadece birkaç yaş büyük Daniel in uyumlu kanı.

    Annesi ve doktor Daniel e durumu anlatıyor. Eğer kan alınmasına izin verirse küçük kardeşinin kurtulacağını söylüyorlar. Daniel doktora "Eğer ben kan verirsem kızkardeşim ölmiyecek değil mi" diye sorar buğulu gözleriyle. Tasdikler bir tarzda cevap alır ve kabul eder.

    Hemen kızkardeşinin yatağının yanındaki yatağa yatırırlar. Uzun uzun ve ağlamaklı bir şekilde seyreder kardeşini. Annesine bakar sonra yine uzun uzun. Ve doktora döner.
    - Doktor amca, kanımı aldıktan hemen sonra mı öleceğim ? diye sorar.

    Herkes bu soruyla irkilmiştir. Küçük Daniel kanının hepsinin alınacağını sanmış ve buna rağmen kızkardeşinin yaşaması için kendi hayatından vazgeçmiştir.
#05.10.2006 22:50 0 0 0
  • Emeğine Sağlık Tşkler..
#03.11.2006 17:09 0 0 0
  • fedakarlığın böylesini kim yapıyo şimdilerde

    teşekkürler arkadaşım
#03.11.2006 23:22 0 0 0