Gelecekteki İsrail

Son güncelleme: 19.09.2011 01:33
  • İsrail yine yapacağını yaptı. Tüm dünyanın gözleri önünde sivillere özellikle çocuklara bomba yağdırdı. Gazze'yi Marmara Depremi'nden beter bir hale soktu. Sonra bu durumdan üzüntü duyduğunu söylemesi, elbetteki kimseye inandırıcı gelmedi. Zira bu onların ilk katliamları değildi. Güya Hamas militanları sivillerin içerisine saklandıkları için istemeyerek böyle yapmak zorunda kalmışlardı. Elbetteki yalan, bundan asla üzüntü falan duymadılar. Sadece dünya kamuoyunun ve uluslararası örgütlerin tepkilerini bastırmak için bu yalana başvurdular. Aslında Gazze'yi içinde yaşayan bütün canlılarla beraber bir tek bombayla yok etmeyi ne kadar yürekten istiyorlardı, bilemezsiniz. Çünkü İsrailliler savaşlarda çoluk, çocuk, yaşlı, kadın ne varsa canlı namına, hepsini öldürmekten bırak suçluluk duymak, en büyük sevabı umarlar. Filistinli kadınları, çocuk ve yaşlıları öldürürken büyük bir ibadet olarak bunu yaparlar. Zira onların inanışları bunu gerektirir. Kutsal Kitabında "Kimseye acıma, merhamet etme, canlı namına ne bulursan öldür" diye yazan başka bir din bulamazsın. Hem de putperest dinler de dâhil. Ama bunların kitabında yazar... O yüzden bu milletin ne kadar tehlikeli bir millet olduğunu bütün dünyaya anlatmak ve tüm insanlığı bunların şerrinden korumak gerekir.

    "Efendim siz İsrail düşmanı mısınız? Sizi antisemitist duygularınız mı böyle konuşturuyor?" demeyin. İşte bu söylediklerimin kanıtı, Eski Ahit'ten ayetler:
    -"Sen benim savaş çomağım, savaş silahımsın. Ulusları parçalayacak, krallıkları yok edeceğim seninle. Seninle atlarla binicilerini, savaş arabalarıyla sürücülerini kırıp ezeceğim. Erkeklerle kadınları, gençlerle yaşlıları, delikanlılarla genç kızları, çobanla sürüsünü, çiftçiyle öküzlerini, valilerle yardımcılarını darmadağın edeceğim." (Yeremya 51.20-23)

    -Her Şeye Egemen RAB diyor ki, 'İsrailli'lere yaptıkları kötülükten ötürü Amalekli'leri cezalandıracağım. Çünkü Mısır'dan çıkan İsrailli'lere karşı koydular. "
    -"Şimdi git, Amalekli'lere saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür. " (I. Samuel 15,3)

    İnkâr etsinler ya, bu ayetler Eski ahitten. Şimdi de bu ayetleri günümüze yorumlarsak: "Vadedilmiş topraklara yerleşime müsaade etmeyen Filistinliler'e saldır. Onlara ait her şeyi yok et. Kadın erkek, çoluk çocuk hepsini öldür. Hiçbirine acıma, hiçbir kötülüğü onlardan esirgeme."

    Evet, İsrail de ne fazla ne eksik onu yapıyor ve bunu (hâşâ) Allah'ın (c.c.) bir emri olarak yerine getiriyor. Elbette ki Eski Ahit'teki bu olay sadece tarihsel bir ayet değildir. Bu, tarihteki bir olayın anlatımı değildir. Çünkü kutsal kitaplardaki her kıssa ibret alınması için bir örnek olarak anlatılır. Laf olsun diye değil

    Kur'an ve Hadisler, savaşlarda kadın, çoluk-çocuk, yaşlıların, ibadethanelerde ibadet edenlerin öldürülmesini, hayvanların telef edilmesini, ağaçların kesilmesini şiddetle yasaklarken ve bırakın dirileri, ölülere bile işkenceyi şiddetle kınarken, aynı kaynaktan gelen Tevrat'ın böyle şeylere müsaade etmesi mümkün mü? Kalbinde bir parça insanlık kalıntısı olan birisinin bile kabul edemeyeceği bu vahşeti, merhametlilerin en merhametlisi olan Allah'ın (c.c.) kullarına emretmesi düşünülebilir mi? Elbette hayır! İşte Allah'a (c.c.) bu iftirayı atanlar, tarih boyu peygamberleri öldürmekle meşhur, ayetleri kendi menfaatleri doğrultusunda değiştirmekle ünlü, yaptıkları zulümler sebebiyle düşmanları eksik olmayan ve haklı olarak da hiçbir millet tarafından sevilmeyen Yahudilerdir

    Yahudilerin belirgin bir seçilmişlik ve kendini üstün görme, bundan dolayı aşırı kıskançlık hastalıkları vardır. Bu tabiatlarıyla mücadele etmeleri için Cenab-ı Hak bunlara ne zaman bir peygamber gönderse onu öldürmeye kalkışmışlardır. İşte bu gerçeği ifade eden Kur'an ayetleri: "Andolsun İsrailoğulları'ndan sağlam söz almış ve onlara peygamberler göndermiştik. Fakat her ne zaman bir Peygamber onlara nefislerinin hoşlanmadığı bir hükmü getirdiyse; onlardan bir kısmını yalanladılar bir kısmını da öldürdüler. " (Mâide Sûresi, 70)

    Tarih onların bu inatçı çıkışlarıyla doludur. İsa ( a.s.)'a inanmayarak ona tuzak hazırlayanlar, en son Hazreti Muhammed'e (s.a.v.) inanmamak için ellerindeki Tevrat ayetlerini halktan gizleyenler yine onlardır.

    Bu narsist tabiatlarına uygun ayetleri, kutsal kitaplarına elleriyle yazarlar. Dolayısıyla, bilerek, kasten bir Peygamberi inkâr etmek, Allah'ın (c.c.) ayetlerini kendi yüksek menfaatleri için değiştirmek onlar için yapılması zor olmayan şeylerdir..

    Bu milleti uslu dururken görürsen inanma; ya yeterli güçleri yoktur ya da çekindikleri, korktukları bir şeyler vardır. Ya da gizli sinsi planları Evet, gizli planları, gizli faaliyetleri, gizli lobileri hiç bitmez. Kendi yüksek menfaatleri için, Ümmet-i Muhammed'in başına çorap örmekten, gizli ya da açık sinsi düşmanlık peşinde koşmaktan hiç vazgeçmezler.

    Filistin'de ağlayan çocuk manzaralarına, bombalarla parçalanan insan cesetlerine, alkış tutarak bakarlar. Filistinlilerin başlarına yağan fosfor bombaları havai fişektir sanki, yılbaşı şenliği gibi gelir onlara. İsrail'in zulmünü önlemenin yolu onları zillet içinde, güçsüz ve çaresiz bırakmaktır. Eğer güç ve iktidar verirsen kesinlikle yeryüzünde bozgunculuk yapar, insanlığın başına bela olurlar.

    Filistin'in başına gelene bir bakın. "Hamas anlaşmaya riayet etmedi, suçlu o..." diyenlere, "İsrail'in bu olayda suçu yok." diyenlere yazıklar olsun. Hamas'ın bu durumda ne yapması lazımdı. Hırsız eve girmiş evi talan ederken, ev sahibi de malını ve canını korumak için elindeki taşla eli silahlı eşkıyaya bir taş atmış ve taş hırsızın canını yakmış. Vay efendim, hırsızın canını yakarsan adam senin gözünün yaşına bakar mı, suçlu sensin, haddini bileceksin diyorlar. Böyle vicdan sahibine yazıklar olsun.

    Yani, İsrail Filistinlilerin topraklarını bin bir hile, entrika ve dolapla ele geçirmiş. Ve durmadan da elindeki güce güvenerek bu toprakları büyütüyor. Sen bu eli sopalı eşkıya ile mecburen ateşkes imzalamışsın. Sonra seni ambargo ile canından bezdirmiş. Çaresizlikten canın yanmış. Bunca zulmün haksızlığın ardından, tanklarına taş attın diye ateşkesi bozan sen olmuşsun. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı gibi aynen.

    Her zaman güçlünün yanında olmak hesabıyla hareket etmek; güçlü İsrail'le karşı karşıya gelmemek; o sebeple "Aman İsrail'i kızdırmayalım, Amerika'nın tepkisini almayalım, zalimi alkışlayalım ki bizim de menfaatlerimize bir helal gelmesin." demek münafık hesabıdır.

    Güçlünün zalim olan değil, mazlum olan olduğu bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır. Mazlumun yardımcısı Allah(cc)tır. Ashab'ın yaptığı Bedir, Uhud, Hendek savaşları buna örnektir. Sayıca az bir ordu ile zafer hep inanların oldu. Allah (c.c.) sonuçta zaferi O'na (c.c.) inananlara yazmıştır ve onlar er geç zaferi yaşayacaklardır. Biz müminler geçici dünya menfaatlerini korumak için haktan adaletten ayrılmamalı; zalim güçlü de olsa, biz mazlumdan yana olmalıyız.

    Şüphesiz ta başından beri haksız olan İsrail'dir. Toprak satın alarak Filistin'e yerleşen, sonra da bu toprakları haksız bir şekilde büyüten onlardır. Onların yanlışları bir değildir. Tarihteki meşhur Hendek savaşında, Resulullah ile yaptıkları anlaşmayı tam savaşın ortasında bozarak ashabı çok zor duruma sokan da yine Beni Kurayza Yahudileri değil miydi? Münafıkça bir düşünceyle verdikleri sözden dönerek, hatta bu sözlerini inkâr ederek karşı safa geçtiler. Çünkü düşman güçlü görünüyordu. Ashabın ordusunun dayanma şansı görünmüyordu. Ama umdukları olmadı. Zafer Müslümanlara döndü ve kendileri yaptıkları hıyanetleri ile ortada kaldılar. Daha sonra bu hıyanetlerinden dolayı tövbe de etmediler. Ve çocuklar, yaşlılar, kadınlar hariç, kendi şeraitlerine uygun olarak boyunları vuruldu.

    Hainlikleri, güvenilmezlikleri, inatları ve aşırı kavmiyet taassupları, onları hem mallarından, hem canlarından, hem de ahretlerinden etti. Yahudilere bu kavmiyetçi düşünceleri fayda getirmedi. Güçlü görünen değil, zayıf ama haklı olan kazandı

    Aynı orantısız güç şimdi Filistin'de İsrail elindeki güce güvenerek şımardıkça şımardı, azdıkça azdı. Bu uslanmaz millet atalarının başlarına geleni unutuyor. Tarihlerinden ders de almıyor. Allah'ın (c.c.) gazabını üzerlerine çekmeye bu kadar hevesli olmasalardı iyi olurdu. Heyhat onların da sonu atalarına dönecek. Fazla sürmez hem de inşallah. Zira bu kadar mazlumun âhını ve gözyaşını kulu yerde bıraksa da Allah (c.c.) bırakmaz.

    Allah'a (c.c.) emanet olun.

    Şemsettin ŞAHİN
#10.09.2011 14:20 0 0 0
  • Güzel ve dogru tesbitler...

    AMA....


    Şuan pkk hainlerinin elinde 14 TÜRKvatandaşı rehin akibetleri belli degil..

    Tüm komşularımızla savaş halindeyiz..


    Ekonomik ve siyasi çalkantılarla dolu ülkemiz..


    Binlerce şehit gazi aileleri acılı..


    veeee Osmanlı yı arkadan vuran kafirlerle anlaşan topraklarını para ugruna israile gönüllü satarak bu duruma elelriyle düşen filistin için kahramanlıkmı yapalım..

    Kendi vatanımız yanarken gidip ordamı yanalım...
#10.09.2011 18:16 0 0 0
  • Ekonomik ve siyasi çalkantılarla dolu ülkemiz.

    siz 2001 den kalmasınız galiba...ne çalkantısından bahsediyorsunuz.. küresel kriz var şu anda..Ortamı boş bulmuşunuz sallıyorsunuz.

    Osmanlıyı arkadan vurma masalları başladı yine...


    Peki bu kadar yazmışsınız da İsrail'in PKK yi destekleme tavrına ne diyeceksiniz.. Bunu bizler biliyorduk ama sizin gibi beyaz türkler farkında değildi..En son israilli liberman pkk ya silah yardımı yapılabileceğini söyledi... Az çok farkına varmışınızdır artık..

    Binlerce şehit gazinin olmasının ardında israilinde parmağı vardır bunu unutmayın....
#10.09.2011 19:36 0 0 0
  • Fikirlerinizi belirtirken sallıyorsunuz gibi basit cümlelerle olayı hafife alamazsınız.İsrail bir terörist devlettir ve ezelden gelen bir planla tüm insanlar üzerinde oyun oynamaktadır bu herkes tarafından bilinen bir gerçektir..

    Ortadogu kahramanı olma rolüne soyunarak sonu başından belli bir zorluga benim milletimin başını belaya sokmaya kimsenin hakkı yoktur.

    SİZ galiba farkında degilsiniz siyasi ekonomik çalkantının.. Tüm komşularla savaş tam tamları çalınırken başımızdaki pkk belasıyla nefes alamazken korkkunç bir bölünmeye dogru sürüklenen bir ülkede oldugunuzu farketmiyormusunuz..

    Osmanl yı arkadan vurma bir masal degil tarihi bir gerçektir. Biraz okuyun lütfen tarihden ders alın.

    İSRAİL de Suriyede Amerika da pkk destekçisi..Bunu biliyoruz tek hedefimiz TÜRKİYE CUMHURİYE TİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDEFAA ETMEKTİR..
#12.09.2011 07:41 0 0 0
  • Osmanl yı arkadan vurma bir masal degil tarihi bir gerçektir. Biraz okuyun lütfen tarihden ders alın.

    he he he.... bu söylediğinize Turgut Özalın bir videosu var onu bulabilsem tekrar yayınlardım..

    Ergenekonvari konuşmalardan başka yaptığınız bişey yok... Suriye ye savaş aşamasına geldiğimizde nerdeydin.... Yada kardak kayalıklarına çıktığımızda çevre ülkelerle çok mu iyiydik...

    Şimdiye kadar etrafımızdaki bütün ülkelere düşman gözüyle baktırmadılar mı bize? Herkes düşman israil dost değilmiydi?

    Çok değil bundan 10-12 sene önce böyle değilmiydi??

    heh buldum izleyin cevabı orda :)

#12.09.2011 19:44 0 0 0
  • ÇOk esprilisiniz ama gerçekler komik degil..
#12.09.2011 21:45 0 0 0
  • Yazdıklarımda ne komiklik gördünüz. Gerçekler bunlar işte size komik geldiyse bilemem..
#13.09.2011 18:11 0 0 0
  • Birkaç şeyde ben ifade edeyim.Söylenenlerde herhangi bir komiklik olmamakla beraber gerçeklerin kendisinin resmidir. İsrailin ne yapmaya çalıştığını , aslında bu yaptıklarının altında tamamen bilinmeyen hedeflerin olduğunu aklı selim herkes düşünebilecek durumdadır.
    İsrail , dünyayı ele geçirme planıyla, siyonizm adı altında tamamen dinden uzak , dinsiz bir dünya yaratarak deccalin daha erken geleceğini ve Allah tarafından kendilerine vaadedilen topraklara kavuşacaklarına inanıytorlar. Hatta bu emelleri uğruna , Hz.Süleymanın ilim kitabının MEscid-i Aksa altında gömülü olduğunu düşünerek orada kazı yapıyorlar. Araştırın bakın , Mescid-i aksanın altındaki tünel çalışmalarını. Petrol mü arıyorlar yoksa başka birşey mi arıyorlar binlerce yıllık tarihi olan bir yapının altında. İnsanlarımız bazı şeylere sabitlenerek konuşmayı seviyorlar. Sadece kör düşünceler sonucunda sadece kendileri haklı gibi ahkâm kesmeyi biliyorlar.Maalesef ki, filistine yapılanlarda dünyayı oyalamank ve kendi emellerini gerçekleştirme planlarından başka birşey değil. İsraillilere göre dünyanın en üstün ırkı yahudilerdir ve diğer bütün ırklar kendilerine hizmet için yaratılmış olup cennetede yahudilerden başkası girmeyecektir. Bu yüzden de müslüman olmak onlar için hiç birşey ifade etmiyor. Tek amaçları kendi doğrularında kıyametten önce vaadedilmiş topraklara bir an önce ulaşmak.
    Fransızların bir düşüncesi bir söylemleri vardır..
    "Dünyanın her neresinde , bir fransızın başı belaya girse,,,Bütün fransa oradadır.."
    Ne kadar anlamlı değil mi? Bu söz ,birsuhayat arkadaş için birşey ifade etsin artık.Ülkemiz yanarken filistin için mi yanalım sözü çok talihsizce ve bilinçsizce bir açıklama olmuş. Ülkemizin neresi yanıyor ki , ağzını açan bu cümleyi kullanıyor.Şükürler olsun ki ülkemiz eskilerden çok çok daha iyi yerlerde ve giderek güçleniyor.Ülkede yanan yer varsa gösterirseniz bizde bilgilenmiş oluruz. Ayrıca Dünyadaki bütün müslümanlar kardeşimizdir. Birinin başı ağrısa bizim içimiz yanar.Yanmalı da. Tabii kardeşlik ve birliktelik ruhunun ne olduğunu bilenler içi,n söylüyorum. Filistin bizim kardeşimizdir. Onlara yardım etmeyecez kime edecez.
    Kurtuluş savaşında en zor zamanımızda afganistan ve pakistan genel seferberlik ilan ederek çok çok büyük bir yardım göndermişlerdir.Gönderecek birşey bulamayanlar iki çift çorabının birini bize göndermişlerdir.Bu şartlarda kazanılmış savaşlarla bu günleri yaşıyoruz.Onlarda diyebilirdi: Biz yanarken Türkleri mi düşünelim.hem de o yokluk ve sefalet zamanlarında bize bu yardımları gönderdiler. Ben bu tür cümleleri çok yanlış buluyorum.
    Ülkemiz giderek büyürken bütün islam alemiyle tek bilek olarak büyüyerek adaleti sağlayacaktır. Şu an güç hristiyanlarda ve dünyanın hali orta da.............
#15.09.2011 17:58 0 0 0
  • Arkadaşlar hal daha birileri 2001-2011 kıyaslaması yapmakla meşgul,hala daha itin kopuğun değirmenine su taşımakla meşgul,Mesela 2001'de PKK liler devletein televizyonunda özerklik ilan edemiyorlardı şimdi ediyorlar.Hadi bunuda kıyaslayın.Ama bu yüzsüzler bunada kılıf bulurlar ve derlerki" insan hakları ve ileri demokrasi".Değerli vatan sever arkadaşlarım lütfen forumda ki herkesin yazdıklarına cevabi olarak yorum yazmayınız.Çünkü Türk gibi görünürler,hatta Türk bayrağını sembol olarak kullanırlar fakat yaptıkları ve yazdıkları tamamen Türk karşıtı.İpesapa gelmez yorumlarla kelime oyunları ile zihinleri bulandırmaya çalışıyorlar.
#16.09.2011 08:04 0 0 0
  • Amaçları da bu zaten. Bu ülkeyi bölemeyeceklerini biliyorlar, içten yıkmaya çalışıyorlar. Hepsi planlı işler bunların. Bunlara verilecek en güzel cevap birlik ve beraberliği bozmamak olacaktır.
#16.09.2011 08:18 0 0 0
  • Dünyanın neresinde bir TÜRK ün başı beleya girse TÜRKİYE orda olmalıdır bu benim için herşeyi ifade eder.. Müslümanlık içinde böyledir siz anlamasanızda beni..

    Her gün asker polis ölürken özerklik ilan edilip her taraf yakılıp yıkılırken demek siz kendinizi ferah bir ortamda görüyorsunuz size diyecek bişeyim yok artık bu konuda..

    ÖNCE VATAN ..........


    ÖNCE BENİM MİLLETİM...

    ucuz kahramanlıkla degil vatan savunmasıyla yapılır fedakarlık..

    Geçen yıl suriye mısır libya liderleriyle kol kola sıfır problemli ilişki diyip öpüşenler nolduda bir yılda onlar baskıcı zulum ediyorlar halkına diye karşıalrına dikilip savaş naraları atıyor..

    Amerika istemiştir ondandır bu çark etme.. AVRUPA ve AMERİKA nın çok umrumdaydı sanki mazlum müslümanların ezilmesi bizi piyon olarak kullanıyorlar..


    O kadar uzun uzadıya bildik siyonizim tanımı yapmanıza gerek yok herkes biliyor artık ne nedir..Mühim olan onların tuzagına düşüp filistin kardeşimiz feda olsun kanımız diyerek çıkarlarımızı tehlikeye atmamamaktır..

    Filistin yaptıgını çekiyor gereken fedakarlıgı benim milletim yapmıştır karşılıgıda ihanet olmuştur.....


    önce
#16.09.2011 10:05 0 0 0
  • çok doğru
#16.09.2011 10:06 0 0 0
  • İLBEYİ ŞAMAN kardeşim söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.. Başka türlü bu kadar aymazlık açıklanamaz........
#16.09.2011 10:08 0 0 0
  • Dünyanın neresinde bir TÜRK ün başı beleya girse TÜRKİYE orda olmalıdır bu benim için herşeyi ifade eder.. Müslümanlık içinde böyledir siz anlamasanızda beni..



    Ama o bahsettiğin "Dünyanın";dört bir tarafında "TÜRK OKULLARI" açan bir hareketin önderine "fetoş" diyebiliyorsun!Alaya alabiliyorsun..

    Yani bu yapılanlar senin için "hiçbirşey" ifade etmiyormu?
#16.09.2011 20:33 0 0 0
  • noimage
    Adı Tuncay Güney…
    2001 yılında evine yapılan baskında bilgisayar kayıtlarında çok özel bir belge bulundu…
    Belgenin adı şuydu:
    ERGENEKON LOBİ ÖRGÜTLENMESİ (GİZLİ)
    O dönem polis, olayın üzerine gitti sorgulamalar yapıldı, ifadeler alındı.
    Ve aradan yıllar geçtikten sonra ERGENEKON LOBİ ÖRÜTLENMESİ GİZLİ RAPORU, evinde Ümraniye’de evinde el bombaları bulunan Astsubay Oktay Yıldırım’ın bilgisayarında ortaya çıktı.
    Yine aynı rapordu: ERGENEKON LOBİ ÖRGÜTLENMESİ
    Polis olayın üzerine gidince aynı rapor, bu sefer Danıştay saldırısında adı geçen Muzaffer Tekin’in evinde bulundu.
    Ve bugün, Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk’un gözaltına alınmasına kadar uzanan soruşturmaların kaynağının ilk kez Tuncay

    Tuncay Güney fotoğrafını Türk basınında ilk kez hurriyet.com.tr yayınlıyor.
    Güney’in evinde bulunan bu belge olduğu anlaşıldı.
    Saygı ÖZTÜRK araştırdı, Kanada’nın Toronto kentinde Tuncay Güney’i buldu.
    Ancak inanılmaz bir gerçekle karşılaştı.
    Bir zamanlar Fethullah Gülen’in Samanyolu TV’sinde talk şov yapan Tuncay Güney’in şimdi Kanada’da bir sinagogda hahamlık yaptığı ortaya çıktı.
    Böylece belki de Cumhuriyet tarihinde ilk kez askerin, tarikatın ve hahamlığın bir arada bulunduğu karma karışık bir olaylar zinciri ortaya çıktı.
    Ankara şu anda en derin istihbarat faaliyetlerinden MOSSAD’a kadar uzanan iddialarla çalkalanıyor.
    Şu soru hala cevap bulamadı:
    - Bu kadar hassas bilgilere Samanyolu TV’de talk şov yapan Tuncay Güney nasıl ulaştı?
    - Veli Küçük’le ne ilgisi vardı?
    - Nasıl Toronto’ya gidip sinagogda haham olabildi?

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8512507.asp?gid=229&sz=53990

    Saygı ÖZTÜRK
    YAZIYOR
    21 Mart 2008

    bu durumlar izaha MUHTAÇ DURUMLARDIR
#16.09.2011 21:32 0 0 0
  • Gamlı:
    Ama o bahsettiğin "Dünyanın";dört bir tarafında "TÜRK OKULLARI" açan bir hareketin önderine "fetoş" diyebiliyorsun!Alaya alabiliyorsun..


    Bu nasıl bir cümle ve bunun söylediğimi nerden çıkardın anlamadım.Fethullah gülen Hocaefendi Türkiye için kimsenin yapamadığını yapmış, çok değerli ve müslüman bir kimsedir.Yaptıklarını bazıları kabullenemeseler bile herşey ortadadır. Böyle saçma sapan bir yakıştırmayı kim yaptıysa o , kendisinin dengesizliğidir. Ve bu konuda benim yorumumun altında böyle bir ifade neden kullanıldı anlamış değilim.Rica etsem bir açıklama yapabilirmisin.

    Şu gerçekleri de unutmayalım.Eskiden israil ve amerikanın istedikleri oluyordu.Siyonizm altında neler yapıldığının çoğunu eminim kimse bilmiyor bile.Bilmediğimiz o kadar çok şey var ki. Birkaç defa daha söyledim bu bölümdeki diğer yorumlarımda.
    "GELENLER" isimli bir belgesel var. Üşengeçlik etmeden indirip izleyin yada online izleyin. Bıkmadan bütün bölümleri izlerseniz siyonizmin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Siyonizmin tanımın biliyorum yapmana gerek yok demeden önce bir düşünelim . Benim kadar bunu araştıran biri daha zor çıkar belki. Sadece net ortamında değil, gerçek hayatta da önemli kaynaklardan bunun araştırmasını yaptım.izleyin sonra konuşalım. Biliyorum dedikleriniz acaba bilmedikleriniz yanında ne durumda kalacak....

    Tuncay Güney tamamen israil güdümünde bir insan.Samanyolu tv ye sızmış bir israil ajanı. Bu olaylar patlak verdikten sonra burdan kaçıp gidip sinagoglarda çalışacak ve koruma altında olacak. Bu bir insanın gücünü aşar. Arkası sağlam.Nerden geliyor bu güç acaba? Bu zatın samanyolu tv ye sızmış olması , bu kurumunda aynı düşüncede olduğunu göstermez. Ergenekon yıllardan beri çok iyi örgütlenmiş bir örgüt. Ve şu an herşey bir bir günyüzüne çıkıyor. Artık israil ve amerikanın istedikleri olmuyor eskisi gibi. Bazı zühniyetler şu an bile israil avukatlığı yapıp ergenekkonu savunurken eski sistem artık işlemiyor farkındaysanız..

    Gamlı kardeşimden de cevap bekliyorum......
#17.09.2011 08:25 0 0 0
  • Arkadaşlar hal daha birileri 2001-2011 kıyaslaması yapmakla meşgul,hala daha itin kopuğun değirmenine su taşımakla meşgul,Mesela 2001'de PKK liler devletein televizyonunda özerklik ilan edemiyorlardı şimdi ediyorlar.Hadi bunuda kıyaslayın.Ama bu yüzsüzler bunada kılıf bulurlar ve derlerki" insan hakları ve ileri demokrasi".Değerli vatan sever arkadaşlarım lütfen forumda ki herkesin yazdıklarına cevabi olarak yorum yazmayınız.Çünkü Türk gibi görünürler,hatta Türk bayrağını sembol olarak kullanırlar fakat yaptıkları ve yazdıkları tamamen Türk karşıtı.İpesapa gelmez yorumlarla kelime oyunları ile zihinleri bulandırmaya çalışıyorlar.




    Öyle ağız kenarından bıyık bırakmakla olmuyor milliyetçilik.. Vatan millet sakarya diye diye bu ülkenin bankaları hortumlanmadı mı... 2001 zihniyetli biri burda ekonomik çalkantı diyor hangi ülkede yaşıyorsa.... Başka neyi kıyaslayım....Hep arkasına sığındığınız PKK ne hikmetse ülkenin en zor günler geçirdiği dönemde hiç bir eylemde yapmamışşş neden acaba... Biz anlıyoruz bunları ama Daha ERGENEKON un PKK ya destek veren bir örgüt olduğunu anlayamadığınızdan kaynaklanıyor.... neyse bundan bir 10 sene sonra anlayabilirsiniz artık.....
#17.09.2011 12:28 0 0 0
  • Fetullah Gülen sağmıdır EVET
    Hürriyetti elindemidir EVET
    Hakında yazılan çizilen bu kadar iddaaya cevap verebilecek kudreti ve gücü varmıdır EVET
    O zaman Fetullah hoca bu iddalara kendisi birinci ağızdan cevap vermelidir
    Meydan boş kalınca cemaat içinde farklı sesler çıkıyor insanların kafası bulanıyor
    İsmail ağa cematinin üstü kapalı eleştiriside bu farklı sesleredir biz eskiden hoca efendi ile
    Görüşüp fikir alışverişi yaparken bugün yapamıyoruz sadece bugün değil 10 senedir yapamıyoruz
    ulaşamıyoruz diyorlar
    Fetullah hocanın yokluğunda veya suskunluğunda bunu istismar eden cemaat içinde bazı cevreler var haaaa.... yoksa bile bunu Fetullah hoca kendi ağzı ile söylemelidir


    Tucay güneye gelince bu adam piyasaya ilk çıktığı günlerde hiç ajanlık lafı falan yoktu
    Kimi söylüyolarsa onu tutukluyorlardı onun o yahudi lülesi saçlı fotoğraflarını bile görmezlikten geliyorduk bu adamın ifadeleri ile birçok kişi cezaevinde niye mahkemelere gelip katılmıyor
    Suçladığı isimlerle yüzleştirilmiyor herşey unutuldu gitti
    Bugün en kıytırık sucla bile hakim karşınıa çıktığınızda yurt dışı yasağı getiriliyor
    Adam elini kolunu sallıyarak gitti kanadadan canlı yayına bağlanıp beni emniyet müdürü kacırdı dedi
    Benim MİT başkanım böyle üçkağıtcı adamlar hakında bilgi belde toplayacağına böyle adamaların
    yurdışına çıkmalırını bir şekilde engelleyeceğine abovvvvv
    adam gitmiş pkk ile pazarlık yapıyor
    Türkün de Kürdün de katiline sayın öcalan diye hitap ediyor örgüte terorist başına methiyeler dizdiriyor önderlik den bahsediyor NE OLUYORUZ KARDEŞİM KENDİNE GEL sen Türkiye cumhuriyetinin Milli istihbarat teşkilatı başkanısın silkin kendine gel
    Birde emekli astsubaysın yuhhh olsun




    Artık israil ve amerikanın istedikleri olmuyorDerken ABD isteyip de olmayan ne var


    Siz Muamer Kaddafiyi halkın yıktığınamı inanıyorsunuz
    Bu füze kalkanı ABD nin bize dayattığı proje değilmidir
    obama başbakanı defalarca arayıp ikna etmiştir
    ha bundan önce ne oluyordu gene ABD istiyordu bizde tamam diyorduk
    şimdi biraz naz yapıyoruz değişen pek bir şey yok
#17.09.2011 20:54 0 0 0
  • Dünyanın neresinde bir TÜRK ün başı beleya girse TÜRKİYE orda olmalıdır bu benim için herşeyi ifade eder.. Müslümanlık içinde böyledir siz anlamasanızda beni..

    Asur kardeşim!Şu yukardaki cümle sanamı ait?
    Hayır!
    Benim yazdıklarım senin yorumunun altında bir cevapmı?
    Hayır?
    Sen ve yazdıklarınla ilgisi olmayan cevabî bir mesajı neden üzerine aldın?

    Hem sen Fethullah Gülen için böyle bir söz söyledinmi?
    Hayır..
    O ZAMAN BIRAKTA KİM ÜZERİNE NE ALINIYORSA ALINSIN...Sen içini ferah tut!
#17.09.2011 21:09 0 0 0