İhanetin Ödüllendirildigi Tek Ülkedir Türkiye

Son güncelleme: 28.09.2011 13:23
  • İHANETİN ÖDÜLLENDİRİLDİĞİ TEK ÜLKEDİR TÜRKİYE
    Yıldıray Çiçek / 2011-09-28 1102

    Türk devleti ile PKK'nın eşitlendiği PKK-MİT arasındaki pazarlık ve müzakere görüşmelerinin ses kaydının sızdırılması sonrası ülkede değişen hiçbir şey olmamıştır. Ses kaydının içeriğindeki rezaletlerden ziyade kaydı kimin sızdırdığı tartışılırken, AKP'li yetkililerin yine müzakerelere devam edileceğine ve PKK-MİT arasındaki görüşmelerin gayet doğal olduğuna dair meşrulaştırma açıklamaları gündemi şekillendirmektedir.

    AKP'nin direkt sorumlu olduğu, bizzat Başbakan Erdoğan'ın talimatı ile gerçekleşen PKK-MİT arasındaki görüşmelerin hesabını vermesi gerekenler yüzsüzlükte sınır tanımadan hala "müzakereye devam" diyorlar.

    Müzakere anlayışları terörü bitirmekten ziyade, PKK'yı ve Öcalan'ı yücelterek terör örgütünün elini güçlendirmekten öte bir anlam taşımayanların vizyonsuzluğu devleti de, milleti de ateşe atmış durumdadır. Müzakere masasına oturanların vizyonu %95 Öcalan'la örtüşüyorsa zaten varlık sebebi terör olanların engellenmesi mümkün müdür?

    Anlaşılıyor ki, ses kaydını sızdıran AKP hükümetidir. Zaten her yönüyle ses kaydının içeriğine sahip çıktıklarına göre AKP bu durumu bir mesele olarak görmemektedir. Ses kaydını sızdırdılar baktılar halkımız derin uykuda "Durmak yok, yola devam" dediler Başka bir ülkede buna benzer bir olay yaşansa ülkenin tamamı ayağa kalkar, yöneticileri istifa etmek zorunda kalırdı ama Türkiye'de hayat hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Bir tek MHP Lideri Devlet Bahçeli PKK-MİT arasındaki görüşmeleri en ince ayrıntısına kadar tahlil edip, AKP hükümetine tepki göstermiştir. MHP ve Ülkücüler dışında da zaten yaşananlar kimsenin umurunda değildir.



    Halkın duyarsızlığı, tepkisizliği AKP için bulunmaz bir nimet olmuştur. Halkı bu hale getirende yine AKP'nin propaganda araçları olmuştur. Devleti yönetenle, devleti bölmeye çalışan yüzde 95 düşünce birlikteliği yaşıyor ama bu ülkede şehit ailelerinin büyük bir bölümü bile oyunu AKP'ye verebiliyor. Görmediler, bilmiyorlar diye bir şey yok Habur'da PKK'lıları davulla karşılama rezaletini bu ülkede duymayan, görmeyen kalmış mıdır? Buna rağmen AKP oyunu artırmıştır. En son PKK-MİT arasındaki rezaleti görmeyen, duymayan kalmış mıdır? Yarın seçim olsa AKP yine ödüllendirilerek çıkacaktır.

    Halk "Ey AKP PKK ile pazarlık yaptığımızı söyleyen alçaktır,şerefsizdir diyordun gel bakalım bunun hesabını ver " demiyor. Aksine AKP ihanetin dozajını artırdıkça oyunu artırmaktadır.

    En tehlikeli halde budur. İhanetin ödüle boğulduğu Türkiye, düşmanlarına doğru sürüklenen kurban gibidir. Allah bu millete şuur ve ayağa kalkma iradesi versin Aksi halde gidişat çok kötü bir hal almaya başlamıştır.
#28.09.2011 13:20 0 0 0
  • TİTREYEN İSRAİL DEĞİL MÜSLÜMANLAR!
    Yıldıray Çiçek / 2011-09-24 0959

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Sleiman ile görüşmek için gittiği Türkevi çıkışında Büyükelçilik'te stajyer bir öğrenciyle fotoğraf çektiren Erdoğan, stajyerin ''Elim ayağım titriyor, çok heyecanlıyım.'' demesi üzerine, ''Biz kimseyi titretmedik bugüne kadar, İsrail'den başka''yanıtını vermiş

    Stajerin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı karşısında heyecandan titremesini anladık da, AKP hükümetinin İsrail'i nasıl titrettiğini bir türlü anlayamadık Başbakan artık bu sahte İsrail kavgasını çok abartmaya başladı. Davos'ta 29 Mart 2009 seçimleri öncesi Türkiye'deki seçmenleri "Müslümanlar adına İsrail'e tepki gösteriyor" görüntüsüyle etkileyerek oy kazanma tiyatrosu oynadılar ve hala bu tiyatroyu sürdürme peşindeler

    Hâlbuki İsrail'e gerçek manada tavır gösterecek olduğunda başına ne geleceğini de bildiğinden Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez'e yapılmış gibi sunulan tavrı, toplantının hemen ardından "Herhangi bir şekilde ne İsrail halkını ne Cumhurbaşkanı Perez'i ne de Musevi halkını hedef aldım" açıklaması yaparak, ABD ve İsrail'e "ben aynı yolun yolcusuyum" mesajını vermiştir.

    İktidara geldiği 3 Kasım 2002 tarihinden bugüne kadar İsrail'in bir dediğini iki etmeyen AKP İsrail ile niye kavga etsin, niye gerginlik yaşasın zaten bugüne kadar yaşananlardan dolayı mantığını bulmak zordur.

    AKP'nin İsrail ile kavga ediyor görüntüsünün sebebi "Müslümanların hakkını, hukukunu, canını, malını korumak" olabilir mi?

    Askeri ve ekonomik anlaşmalarda aralıksız sürdüğüne göre nedir bu kavga görüntüsünün sebebi?

    Irak'ta ABD ve işgalci güçler tarafından vahşice öldürülen masum Müslümanlar Türkiye'nin İncirlik üssünden kalkan uçakların bombasıyla ölmüşken ve o vahşeti yapan ABD askerlerine dua eden kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı iken bu tiyatroda oynanmak istenen oyunu anlamamak için nasıl bir özürlü olmak lazımdır?

    Irak'ta öldürülen 1.5 milyon Müslüman'ın bir değeri yok mu? Irak'ta öldürülen Müslümanlar farklı, İsrail'in öldürdüğü Müslümanlar farklı mı?

    Kavganın nasıl bir sahtelik içerdiğini sırf bu sorunun cevabında bulabilirsiniz?

    İsrail "titremiyor" AKP sayesinde belki tarihinin en güvenli günlerini yaşıyordur. Düşünün AKP İsrail'i koruma görevini İsrail gibi bölgede samimi Müslümanlar tarafından nefret edilen korsan bir devlet ile dostluk manzarasında mı daha iyi gerçekleştirir yoksa kavga ediyor görüntüsünde mi?

    Kavga ediyor görüntüsü ile İsrail'i koruyacak füze kalkanlarının Türkiye'ye yerleştirilmesi herkese yeterli bir izah değil midir?

    ABD'de verilen brifingde, radarın ABD'ye ait olduğu,radarın istihbarat bilgilerinin İsrail ile paylaşılacak ve hedefin İran olduğunun vurgulanması zaten yeterince sahte kavganın delili olmuştur.

    AKP-İsrail arasındaki sahte kavgaya inananlar Malatya'ya yerleşecek olan Füze kalkanının çoçuklara oyuncak olduğunu falan mı sanmaktadır?

    İsrail'in titrediğine yönelik sahte masallara kimse aldanmasın ama artık gaflet uykusunda bulunan Müslümanların titremesinin zamanı gelmiştir.

    Müslümanlar Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD-İsrail çizgisindeki politikalarına bakarak titreyebilir

    Politik mizah konusunda bir hayli başarılı olan Recep Tayyip Erdoğan kendi ülkesinin evlatlarını şehit eden PKK'lıları Irak'ta koruyan besleyen Talabani ve Barzani soysuzu ile her fırsatta kucaklaşırken, sazlı eğlence ortamlarında bile yanyana gelirken, abartılı sahte kavgaların devamı olsun diye "Gerekirse İsrail ile savaşırız" sözünü kullanmasını da artık tüm Türkiye dikkate almalıdır.
#28.09.2011 13:23 0 0 0