Saç Bakım Ürünleri Nassıl Uygulanır

Son güncelleme: 06.12.2011 21:24
  • saç bakım aşamaları - kuru saç bakımı - yıpranmış saçlarda bakım nasıl yapılır

    BAKIM ÜRÜNLERİNİN UYGULANMASI
    BAKIM ÜRÜNLERİNİN UYGULANMASI
    Saçlarınızı şımartın

    Bakım ürünleri, saçınızın veya saç derinizin bazı gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmaktadır. Bu ürünler ikiye ayrılmaktadır: durulanan ve durulanmayan bakım ürünleri.

    Bakım ürünleri yoğun onarım, yeniden yapılandırma ve kolay şekillendirme için tasarlanmaktadır ve genelde kırık saç uçları, kuruluk, elektriklenme ve kabarıklık gibi sorunları ortadan kaldıran çözümler sunmaktadır. Ürün kutularında yazan uygulama teknikleri ve sürelerini tam olarak yerine getirerek etkin bir sonuç elde edebilirsiniz. Örnek uygulama:

    Aşama 1
    Saçınızın tipine uygun bir şampuan ile saçlarınızı yıkayın.

    Aşama 2
    Bakım ürününü talimatlarda belirtilen şekilde uygulayın. Uyguladıktan sonra en az 15-20 dakika beklemek gerekir. Etkisi sıcaklığa bağlı olarak artar, bu nedenle başınıza havlu sarın veya bone takın. 3 dakika gibi kısa bir sürede etki gösteren hızlı uygulama ürünleri de bulunmaktadır, bunlar saçları canlandırmakta ve yoğun ve hızlı etkili maddeler ile beslemektedir.

    Aşama 3
    Durulanmayan bakım ürünü kullanıyorsanız uyguladıktan sonra saçınızı durulamayın, sadece kurutun ve istediğiniz biçimi verin. Eğer durulanan bir bakım ürünü kullanıyorsanız kutusunda belirtilen süreyi bekleyin, sonra ılık su ile iyice durulayın.

#06.12.2011 21:24 0 0 0