Giriş
Giriş
Üye Ol
Main-Board
21 Yıl 300 Günden beri Online
Giriş
Giriş
Üye Ol
Ana Sayfa
Yemek Tarifleri
Dizme Kebap
Dizme Kebap
628
Son güncelleme: 30.04.2008 20:45
SU-PERISI
Malzemeler :
200 gram kuşbaşı kuzu eti
500 gram patates
150 gram arpacık soğan
5 adet sivri yeşil biber
3 adet orta boy domates
tuz
Hazırlanışı :
Soğanı ayıklayın. Patates ve domatesleri soyup dörde bölün.
Biberleri yıkayıp uzunlamasına yarın. Çekirdeklerini çıkarın ve 4 parçaya kesin.
Yorgan ipliğini bir iğneye geçirip sıra ile et, domates, patates, biber ve soğan dizin. Simit büyüklüğüne ulaşınca dizme işlemine son verin.
İpin uçlarını bağlayıp kesin. Dizme işlemini 3 kez daha tekrarlayın.
Dizme kebapları yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Tuzla tatlandırın. Tepsinin üzerini folyo ile örtün.
Önceden 150ø ısıtılmış fırının orta rafında 45 dakika pişirin. Servis tabağına alıp ipi çıkarın ve servis yapın
#01.12.2006 14:22
0
0
0
COCO
Paylasim icin sag ol.
#30.04.2008 20:45
0
0
0
Dizme Kebap Konusuna Benzer Konular
Tepsi Kebap
12.03.2004
Adana Kebap Almanca
18.06.2004
Karışık Kebap Tabağı
23.01.2009
Döner Kebap...
27.12.2004
Beğendili Kebap
17.10.2005
Main-Board 2004 - 2025
Üyeler
Toplist
Gündem
Hakkımızda
Kurallar
İletişim
İzmit Su Tesisatçısı
Vozol Star 20000
İzmit Gelinlik