Taraftarlar Yıldıray konusunda sabırlarını kaybediyor

Son güncelleme: 11.12.2006 17:07
  • Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray'ın uzun süredir sakat olmasının, taraftarlar arasında huzursuzluğa neden olduğu belirtildi.
    Alman Bild gazetesinde yer alan haberde, Yıldıray'ın tekrar ne zaman oynayacağının belli olmamasından dolayı taraftarların sabırlarını kaybetmeye başladıklarına dikkat çekildi.
    Yıldıray'ın en son oynanan Eintracht Frankfurt maçında kadroda yer almasının beklendiği, ancak kalçasındaki rahatsızlığın yeniden başlaması nedeniyle oynayamadığı belirtilirken, milli futbolcunun 19 Ocak'ta oynanacak Federasyon Kupası maçında da kadroda yer almasının beklenmediği belirtildi.
    Haberde, Yıldıray'ın haftalardır bir problemden kurtulurken diğeriyle karşılaştığına dikkat çekilerek, milli futbolcunun konu hakkında ''Birşey söylemek istemiyorum. Ne anlatayım'' şeklindeki ifadesine de yer verildi.
    Teknik direktör Falko Götz'ün, 28 Kasım'da sakatlanan Yıldıray'ın sakatlığının ciddi olduğunu bildiği halde rakiplerine blöf yapmak için sürekli olarak Yıldıray'ın oynayacağını söylediği vurgulandı.
    Götz'ün yaptığı bu açıklamalar dolayısıyla Yıldıray hakkında kamuoyunda beklentiler oluştuğu ve bunun da Yıldıray'ı baskı altına soktuğu ifade edildi.
    Yıldıray'ın beklentilere cevap verebilmek için idmanlarda daha çok çalıştığı, ancak bunun da sakatlığının yeniden nüksetmesine neden olduğu yazıldı.
    Yıldıray'ın yaşadığı sakatlığın futbolcunun transferini de etkileyeceği belirtilirken, milli futbolcunun Hertha BSC Berlin ile anlaşmasının 30 Haziran 2007'de biteceği de belirtildi.
#11.12.2006 14:26 0 0 0
ED1 ED1 foto
  • Yildiray, eski ''Yildiray'' degil. Eski performansina çok uzak.. yazik oldu kendine ayni Nihat Kahveci gibi.
#11.12.2006 17:07 0 0 0